ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Άλλο ένα δελτίο τύπου για την διάβρωση στο Ξυλόκαστρο …που μας αφήνει αδιάφορους!

Άλλο ένα δελτίο τύπου για την διάβρωση στο Ξυλόκαστρο …που μας αφήνει αδιάφορους!

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιού αναφέρεται: «Σε συνέχεια κοινοποίησης επιστολής κατοίκων του Ξυλοκάστρου με θέμα «Διάβρωση Παραλίας και παράκτια προβλήματα», προχωρήσαμε με τους δύο συναδέλφους βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη και Γιώργο Τσόγκα, σε κατάθεση Αναφοράς στη Βουλή.

Στην Αναφορά, η οποία απευθύνεται προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, γνωστοποιούμε την Επιστολή των δημοτών και ζητούμε ενημέρωση για τις σχετικές ενέργειες των συναρμόδιων Υπουργείων.

Όπως τονίζουμε στο κείμενο της Αναφοράς:

«Στην Επιστολή των δημοτών επισημαίνεται το επιδεινούμενο πρόβλημα της διάβρωσης των παράκτιων περιοχών του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και η ανάγκη άμεσου σχεδιασμού ενός προγράμματος κατά της διάβρωσης έπειτα από ολοκληρωμένη μελέτη».

θαυμαστικό

ΣΣ. Το παραπάνω δελτίο τύπου, σε ότι μας αφορά, δεν το λαμβάνουμε καθόλου υπόψη μας. Τόσα χρόνια έχουμε βαρεθεί την ίδια ιστορία. Τα πολιτικά πρόσωπα της Κορινθίας καταθέτουν που και που ερωτήσεις- αναφορές στην κυβέρνηση που ανήκουν για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών και μετά στέλνουν δελτίο τύπου …προφανώς για να δείξουν ότι ασχολούνται με το θέμα!

Τα χρόνια περνούν, οι κυβερνήσεις και οι Κορίνθιοι πολιτικοί που έκαναν τις ερωτήσεις αλλάζουν και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει!

Για το λόγο αυτό λοιπόν τέτοιου είδους δελτία τύπου σαν το παραπάνω που αφορούν την διάβρωση των ακτών στην Κορινθία δεν τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας! Όταν δούμε ότι ξεκινούν τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ της διάβρωσης στη Δυτική Κορινθία τότε ίσως δούμε τα πράγματα διαφορετικά!

Σε ότι αφορά τους πολιτικούς, σχετικά με το θέμα της διάβρωσης, να κάνουν αναφορές- ερωτήσεις ή πιέσεις στα αρμόδια υπουργεία αλλά αθόρυβα και όχι με δελτία τύπου για λόγους προφανώς εντυπωσιασμού…

Κουραστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια να διαβάζουμε τέτοιου είδους δελτία τύπου και επι της ουσίας να μην γίνεται τίποτα! 

Φώτης Νικολακόπουλος

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ι. Καρασάββας: «Οφείλω να τονίσω ότι η δημοτική αρχή στάθηκε δίπλα μου…»

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018
Μελέτης Χ.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Βρήκε την λύση με τον Χ. Μελέτη ο Αλ. Πνευματικός!

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018
Γεώργαρης Β.2

Μάρτυρας έκπληξη στο πλευρό του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου…

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018

Τρισδιάστατη ψηφιακή βόλτα στην Αρχαία Κόρινθο από την Google

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018
Άνδρος

Εξόρμηση στην Άνδρο από τον ορειβατικό σύλλογο Κορίνθου…

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Άφησαν μέσα στο χωριό τις προειδοποιητικές πινακίδες για κατολισθήσεις …και έφυγαν! -Οι κάτοικοι δεν ξέρουν …τι τους ξημερώνει!

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018