ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

…Άλλο ένα «σοβαρό» θέμα που απασχόλησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μ. Θελερίτη! -Έστειλε και δελτίο τύπου…

…Άλλο ένα «σοβαρό» θέμα που απασχόλησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μ. Θελερίτη! -Έστειλε και δελτίο τύπου…

-Τι να σκέφτονται οι αγρότες, οι έμποροι, οι άνεργοι της Κορινθίας όταν βλέπουν δελτία τύπου από την Μ. Θελερίτη σαν το παρακάτω…

Άλλο ένα «σοβαρό» θέμα απασχόλησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μ. Θελερίτη και μάλιστα αποφάσισε να στείλει και δελτίο τύπου για να ενημερώσει τους Κορίνθιους πολίτες!!!

Η Μ. Θελερίτη …απέδειξε για άλλη μία φορά ότι ασχολείται με «ενδιαφέροντα» θέματα! Πολύ πιθανόν να θεωρεί ότι τα ΣΟΒΑΡΑ θέματα που αφορούν τους Κορίνθιους πολίτες έχουν λυθεί ή βρίσκουν τη λύση τους!

Αναρωτιόμαστε τι να σκέφτονται οι αγρότες, οι έμποροι, οι άνεργοι της Κορινθίας όταν βλέπουν δελτία τύπου από την Μ. Θελερίτη σαν το παρακάτω! Απλά …αφήνουμε τα σχόλια στους Κορίνθιους!

Από το γραφείο τύπου της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μ. Θελερίτη αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η βουλεύτρια Κορινθίας κ. Μ. Θελερίτη στην ομιλία της στην ολομέλεια της βουλής στη συζήτηση για το  σχέδιο νόμου του Υπουργείου  Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου – Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού» ανέφερε ότι η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αποτελεί σημαντικό σταθμό στην μακρά πορεία για την θεσμική αναγνώριση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στη χώρα μας και παράλληλα δίνει το στίγμα της κυβέρνησης για την ενίσχυση του κράτους δικαίου. Δεν αφορά μόνο τη συμμόρφωση σε συστάσεις διεθνών οργάνων αλλά  κυρίως την ουσιαστική κατοχύρωση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού των διεμφυλικών ατόμων.

Απαντώντας επίσης σε συντηρητικές αντιλήψεις, κακοποιητικά σχόλια και ανησυχίες που εκφράστηκαν μήπως η νομοθετική κατοχύρωση δικαιωμάτων στα τρανς άτομα καταφέρει ανεπανόρθωτα πλήγματα στα θεμέλια κοινωνίας, ή ενέχει κίνδυνο να αλωθεί το άβατο του Αγίου Όρους ή συμβάλλει στο να πληγεί ο αθλητισμός, διευκρίνισε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 5, και μετά την διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου, εξακολουθούν να συνοδεύουν το πρόσωπο οι υποχρεώσεις και οι όποιες ευθύνες είχε πριν την διόρθωση. Επομένως οποιαδήποτε υπόνοια ότι το ένα πρόσωπο αλλάζει φύλο για να χαθούν τα ίχνη του και να εξαφανιστούν επιβαρυντικές καταστάσεις ρυθμίζεται ρητά…».

ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ-ΤΡΙΓΩΝΟ

ΣΣ. …Τι να πει κανείς με τα δελτία τύπου της Μ. Θελερίτη!!! Αντί να πιέζει ΣΥΝΕΧΩΣ την κυβέρνηση και στη συνέχεια να στέλνει δελτία τύπου για τα σοβαρά θέματα που αφορούν τους Κορίνθιους η Μ. Θελερίτη στέλνει δελτία τύπου σαν το παραπάνω!

-…Αλλά τι να λέμε τώρα! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας έγραφαν στο προεκλογικό φυλλάδιο ότι θα κλείσουν το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο άμεσα! Πέρασαν τα χρόνια και αυτό το «έκτρωμα» εξακολουθεί να λειτουργεί στην Κόρινθο… Για να μην ξεχνιόμαστε!

Κάντε κλικ στο φυλλάδιο για να δείτε τι αναφέρεται- για το κλείσιμο του κέντρου μεταναστών (πρόταση 9)

Κάντε κλικ στο φυλλάδιο για να δείτε τι αναφέρεται- για το κλείσιμο του κέντρου μεταναστών (πρόταση 9)

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018

Έχει ποινή κάθειρξης 16 ετών …και παραμένει στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο Λουτράκι! -Ποια η θέση του μητροπολίτη Κορίνθου;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
Καλαντζής- Ανδριανάκος

…Τα ίδια και τα ίδια στη Νεμέα; Τα ίδια πρόσωπα διεκδικούν ξανά το δήμο;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
Σταματόπουλος Σπύρος -μαφία

ΚΙΑΤΟ: Επιστροφή στο παρελθόν… σε αυτά που έλεγε ο Σταματόπουλος! -«Τρεις φωτογραφίες τρεις χιλιάδες λέξεις…»

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
λεμόνια

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι θα συμβεί φέτος με τα λεμόνια…

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα- Ένα επικίνδυνο σημείο- Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας…

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018