ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Έκαναν αίτημα στο δήμο Σικυωνίων για τα μπάζα …που ξέχασε! -Μπήκαν 23 υπογραφές κατοίκων που …μιλούν για εστία μόλυνσης!

Έκαναν αίτημα στο δήμο Σικυωνίων για τα μπάζα …που ξέχασε! -Μπήκαν 23 υπογραφές κατοίκων που …μιλούν για εστία μόλυνσης!

Το είδαμε και αυτό στο δήμο Σικυωνίων! Κάτοικοι έκαναν αίτημα στο δήμο Σικυωνίων …για τα μπάζα που ξέχασε! Μπήκαν 23 υπογραφές κατοίκων που …μιλούν για εστία μόλυνσης! Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος …μάλλον έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν! …Με θέματα που έχουν να κάνουν με εστίες μόλυνσης θα ασχολούνται;

Σταματόπουλος Σ.3

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του:

«Στις 18-9-2017 δημοσίευσα κείμενο που είχε σχέση με τα πολλά και δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων της περιοχής ¨Μερτικόπουλου¨ Κιάτου, από τις εργασίες που εκτελούνται από  εργολάβο στη περιοχή και την εγκατάλειψη, για μεγάλο χρονικό διάστημα, των υλικών και μπαζών στους δρόμους και τα οικόπεδα.

Τόνισα ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου , που εποπτεύει και τη καλή εκτέλεση των έργων  του Δήμου, είναι αυτός που παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι και εργοδηγός εργολάβου που αναλαμβάνει με αναθέσεις ή  διαγωνισμούς εκτελέσεις έργων του Δήμου Σικυωνίων. Όπως λέει και ο λαός μας….Γιάννης κερνάει…Γιάννης πίνει…

Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην έγκριτη ιστοσελίδα korinthiannews.gr την 19-9-2017 με τίτλο: ...Γέμισε με μπάζα το Κιάτο! …Τι σχέση έχει επίσης αντιδήμαρχος με δημοτικό εργολάβο….

Δυστυχώς,  παρότι πέρασαν αρκετές ημέρες, κανένας δε συγκινήθηκε από τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων να μεριμνήσει, για να απομακρυνθούν τα μπάζα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αγανακτήσουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι σε κείμενό τους, που υπέγραψαν 23 συμπολίτες μας, διαμαρτύρονται στη Δημοτική αρχή για την υποβάθμιση της περιοχής τους,  τις εστίες μολύνσεως που δημιουργούνται και την ¨ασχήμια¨ που προκύπτει από αυτή τη κατάσταση.

Ζητάνε άμεσα από τη Δημοτική αρχή να μεριμνήσει για την απομάκρυνση των μπαζών .

-Συνημμένο το αίτημα διαμαρτυρίας…»

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Επίσκεψη του δεσπότη Κορινθίας στο Στρατόπεδο της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι (φωτο)

korinthiannewsΔεκεμβρίου 13, 2017
Στυμφαλία λίμνη

Η μεγάλη μείωση του νερού των πηγών στη Στυμφαλία δημιούργησε πρόβλημα στην ύδρευση της Κορίνθου…

korinthiannewsΔεκεμβρίου 13, 2017
Κιάτο

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στο Κιάτο

korinthiannewsΔεκεμβρίου 13, 2017
σχολείο

Σήμερα αρχίζει στα Γυμνάσια η ενισχυτική διδασκαλία σε 440 σχολικά κέντρα- Τι συμβαίνει με τα σχολεία στην Κορινθία…

korinthiannewsΔεκεμβρίου 13, 2017
Γεράνεια όρη

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συζήτηση σήμερα με θέμα: «Γεωτρήσεις βωξίτη στα Γεράνεια»

korinthiannewsΔεκεμβρίου 13, 2017
νερό -έλλειψη

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Μένουν από νερό το Σαββατοκύριακο μέσα στο χειμώνα! -Έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων σε Εξαμίλια και Ξυλοκέριζα

korinthiannewsΔεκεμβρίου 13, 2017