ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

…Γέμισε με μπάζα το Κιάτο! -…Τι σχέση επίσης έχει αντιδήμαρχος με δημοτικό εργολάβο; (φωτο)

…Γέμισε με μπάζα το Κιάτο! -…Τι σχέση επίσης έχει αντιδήμαρχος με δημοτικό εργολάβο; (φωτο)

Μία πολύ σοβαρή επιστολή δημοσιεύεται παρακάτω που εστάλη από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο η οποία θα προκαλέσει πολλά ερωτηματικά! Αυτή τη φορά θα υπάρξει κάποια απάντηση από την δημοτική αρχή του Σ. Σταματόπουλου αν τα μπάζα αυτά προέρχονται από το δήμο ή όχι;

Θα απαντήσει αυτή τη φορά και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου …ποια σχέση είχε  ή έχει με εργολάβο που αναλαμβάνει έργα του δήμου;

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων  υλοποιεί  την πράξη εφαρμογής των πολεοδομικών ενοτήτων Κανελλοπούλου- Άγιος Ιωάννης [Σφαγεία], που άρχισε και περατώθηκε από τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές.

Υπάρχουν πολλά και δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων της περιοχής από τις εργασίες που εκτελούνται από τον εργολάβο στη περιοχή και την εγκατάλειψη, για μεγάλο χρονικό διάστημα, των υλικών και μπαζών στους δρόμους και τα οικόπεδα.

Αρμόδιος Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου , που εποπτεύει και τη καλή εκτέλεση των έργων  του Δήμου, είναι αυτός που παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι και εργοδηγός εργολάβου που αναλαμβάνει με αναθέσεις ή  διαγωνισμούς εκτελέσεις έργων του Δήμου Σικυωνίων.

Δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο έργο, της υλοποίησης της πράξης εφαρμογής των  προαναφερόμενων πολεοδομικών ενοτήτων, το έχει αναλάβει ο εργολάβος στον οποίο εργοδηγός είναι, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Αν όμως ισχύουν όλα τα προαναφερόμενα, τότε ισχύει η λαικήπαροιμία….Γιάννης κερνάει ….Γιάννης πίνει.

Με λίγα λόγια στον Δήμο Σικυωνίων, σχεδόν όλη η Δημοτική αρχή …..είναι μια ωραία ατμόσφαιρα, που έλεγε και ο αείμνηστος ηθοποιός  Ντίνος  Ηλιόπουλος».

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΟκτωβρίου 20, 2017

Μία φωτογραφία μας θύμισε το παρελθόν …με τον Β. Νανόπουλο! …Αυτό είναι το νέο και το ελπιδοφόρο για το επιμελητήριο Κορινθίας;

korinthiannewsΟκτωβρίου 20, 2017
παγωτά

ΚΟΡΙΝΘΙΑ! Ποιο κόμμα έκανε …διευρυμένη συνεδρίαση σε παγωτατζίδικο; -…Την επόμενη φορά σε κρεοπωλείο ή σουβλατζίδικο; (φωτο)

korinthiannewsΟκτωβρίου 20, 2017
Τζαναβάρας Δημήτρης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνέβη και αυτό! Ο «Δημητράκης» …άλλαξε τα φώτα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Η συγκέντρωσή του …έκανε την διαφορά! (φωτο)

korinthiannewsΟκτωβρίου 20, 2017
κρέας

ΚΙΑΤΟ: Την Πέμπτη μοιράζουν κρέατα στους πολίτες

korinthiannewsΟκτωβρίου 20, 2017
Σταματόπουλος- Ανδρικόπουλος

«Η ηγεσία του δήμου Σικυωνίων που ελέγχεται για την καταστροφή του ΧΥΤΑ Κιάτου έρχεται σήμερα να καταστρέψει τον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου»

korinthiannewsΟκτωβρίου 20, 2017