ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Γέμισε το επιμελητήριο! Φωτογραφίες από την επιτυχημένη κεντρική ομιλία του Δ. Ραψωματιώτη- Η ομιλία του …κέρδισε τις εντυπώσεις! (φωτο)

Γέμισε το επιμελητήριο! Φωτογραφίες από την επιτυχημένη κεντρική ομιλία του Δ. Ραψωματιώτη- Η ομιλία του …κέρδισε τις εντυπώσεις! (φωτο)

-Δ. Ραψωματιώτης: «Αρχίσαμε από χαμηλά, μας έβλεπαν με συμπάθεια αλλά με σκληρή δουλειά τα καταφέραμε -Αλλάζουμε σελίδα…»

Ανέφερε μεταξύ άλλων στην κεντρική του ομιλία την Τετάρτη ο υποψήφιος για την προεδρία στο επιμελητήριο Κορινθίας Δ. Ραψωματιώτης:

«Αρχίσαμε από χαμηλά.

Μας έβλεπαν με συμπάθεια, και κάποιοι έλεγαν, «πού πας βρε Δημήτρη; Δεν έχεις μαζί σου ούτε κόμμα, ούτε κάποιον Δήμαρχο, ούτε μία παράταξη».

Όμως δουλέψαμε σκληρά, πήγαμε και ξαναπήγαμε από τη μία άκρη της Κορίνθιας στην άλλη, κοιτάξαμε στα μάτια πολλούς επιχειρηματίες, μέσα στα μαγαζιά τους, μέσα στις επιχειρήσεις τους.

Μιλήσαμε ειλικρινά, δεν τάξαμε τίποτα, μιλήσαμε όμως τη γλώσσα του επιχειρηματία, γιατί μόνο αυτή τη γλώσσα γνωρίζουμε και μπορούμε να μιλήσουμε.

Καταφέραμε ν’ αγγίξουμε την καρδιά και τον θυμό, καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε νέους ανθρώπους, καταφέραμε να ενώσουμε επιχειρηματίες με διαφορετικές αφετηρίες, διαδρομές, όνειρα και φιλοδοξίες.

Πέρα από πολιτικές, παραταξιακές διαφορές, μορφωτικό επίπεδο και επαγγελματικές ανάγκες, δημιουργήσαμε μία ισχυρή ομάδα, υποψηφίων συμβούλων για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας, που σήμερα, ήρθε η ώρα και επίσημα να σας παρουσιάσουμε.

Σε αυτούς ανήκει η σημερινή μέρα.

Το Νέο Επιμελητήριο έρχεται.

Αλλάζουμε σελίδα. Κρατάμε αυτά που που μας πήγαν μπροστά και αφήνουμε πίσω ό,τι στάθηκε τροχοπέδη στην πρόοδό μας.

Πάμε να ανοίξουμε δρόμους. Να θέσουμε γερά θεμέλια στη νέα εποχή.

Έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, έχουμε τους νέους ανθρώπους, έχουμε το σχέδιο και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στην πρόκληση και να προχωρήσουμε, μακριά από κάθε φιλοσοφία παραγοντισμού, καιροσκοπισμού, κομματισμού.

Βάζουμε σε πρώτο πλάνο την εξωστρέφεια.

Όλες οι πόρτες του Επιμελητηρίου ανοιχτές, όλα προσιτά και διάφανα, εύκολη πρόσβαση, διάχυτη πληροφορία, ώστε όλοι να γνωρίζουμε, όλοι να κρίνουμε, όλοι να συμβάλουμε, όλοι να προχωρούμε και να προοδεύουμε .

Μετατρέπουμε το Επιμελητήριο σε  αρωγό και συμπαραστάτη του επιχειρηματία.

Το Νέο Επιμελητήριο έχει ανθρώπους που θα βρίσκονται παντού,

Το Νέο Επιμελητήριο οφείλει να στηρίξει όσους επιχειρηματίες έπληξε η κρίση. Έχει την ηθική υποχρέωση αλλά και τη βασική εντολή να χτίσει τα θεμέλια μιας υγιούς επιχειρηματικότητας.

Το Νέο Επιμελητήριο θ’  αναζητήσει τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία από την Ευρωπαική Ένωση. Θα δώσει την πληροφορία παντού. Οι χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες καθιστούν δύσκολο για μια μικρή επιχείρηση να τις διαχειριστεί, με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτει, προκειμένου να συμμετάσχει σε κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Το Νέο Επιμελητήριο, έρχεται με μια άλλη φιλοσοφία. Διεκδικεί τον καθοριστικό του ρόλο, σε συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς, θα συμμετέχει ισότιμα, έγκαιρα και δίκαια, για όλα όσα αφορούν την Κορινθιακή επιχειρηματικότητα αλλά και τον τόπο μας και την εξελίξή του.

Δεν είναι μια κλειστή λέσχη ολίγων το Επιμελητήριο. Γι’ αυτό οι επιχειρηματίες του γύρισαν την πλάτη. Γι’ αυτό κοιτούν καχύποπτα αυτές τις εκλογές με τις πολλές υποψηφιότητες. Δεν ευθύνεται η οικονομική κρίση, αυτή θα έπρεπε να μας ενώνει. Απαξιώθηκε ο θεσμός. Παγιώθηκε η εντύπωση πως κάποιοι διατηρούν την εξουσία και τους τίτλους για ίδιον όφελος.

Μακριά από εμάς όλα αυτά.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, επιχειρηματίες,

Επειδή στη ζωή μου έχω μάθει πάντα να μιλώ με τη γλώσσα της αλήθειας, θέλω απόψε να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο τιμής μεταξύ μας και να δεσμευθώ για το πώς θα διοικήσουμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, από την επόμενη ημέρα των εκλογών…».

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η korinthiannews.gr …πάει διακοπές και επιστρέφει στις 5 Σεπτεμβρίου! -…Καλό καλοκαίρι!

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018
ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018
Κόλλιας- Νανόπουλος

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Το παλεύει ακόμα ο Κ. Κόλλιας;

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018
Γκιολής- Μητσοτάκης

Άλλο ένα καλοκαίρι περνάει και ο γιατρός -πολιτικός από το Ξυλόκαστρο Τ. Γκιόλης …δυσκολεύεται να απαντήσει! -…Τι λένε στη ΝΔ;

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018
μπιφτεκόπαιδο

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Κιάτο και η …ησυχία από το μπιφτεκόπαιδο!

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018
Φουρλεμάδης Δ.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Άραγε πόσο έχουν απασχολήσει τη μητρόπολη Κορίνθου οι δικαστικές περιπέτειες του Φουρλεμάδη;

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018