ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΔΙΜΗΝΙΟ: Ράντιζαν με ισχυρό δηλητήριο τα χορτάρια στην άκρη τους δρόμου επι της Π.Ε.Ο;

ΔΙΜΗΝΙΟ: Ράντιζαν με ισχυρό δηλητήριο τα χορτάρια στην άκρη τους δρόμου επι της Π.Ε.Ο;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αναγνώστης σε καταγγελία του στην korinthiannews.gr αναφέρει: «Πριν λίγες μέρες δύο άτομα ψέκαζαν τα χορτάρια στην άκρη του δρόμου επι της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Κιάτου- Ξυλοκάστρου), στα όρια του Διμηνιού του δήμου Σικυωνίων . Το δηλητήριο από ότι άκουσα ήταν πολύ ισχυρό (ραουντάπ) .

Τα δύο άτομα από ότι πληροφορήθηκα δούλευαν σε εργολάβο ο οποίος είχε πάρει προφανώς την δουλειά για να ψεκαστούν τα χορτάρια.

Τέτοιου είδους ραντίσματα είναι πολύ επικίνδυνα και δεν επιτρέπεται να γίνονται καθώς θα είναι πολύ σοβαρές οι επιπτώσεις σε όποιον δεν γνωρίζει και για οποιαδήποτε λόγο έρθει σε επαφή με αυτά τα χορτάρια που ραντίστηκαν».

προβληματισμός

ΣΣ. Πολύ σοβαρή η καταγγελία που κάνει παραπάνω ο αναγνώστης μας. Καλό θα είναι να ενημερώνεται άμεσα η αστυνομία από τους πολίτες που αντιλαμβάνονται κάποιες ενέργειες σαν την παραπάνω.

Το ερώτημα είναι αν έχει κάποια σχέση ή όχι ο δήμος με αυτή την ενέργεια. Για παράδειγμα εδόθη εντολή από το δήμο σε κάποιον εργολάβο να αναλάβει να ραντίσει τα χορτάρια; Και αν ναι γνώριζαν στο δήμο ότι θα χρησιμοποιούνταν, σύμφωνα με την καταγγελία, τόσο ισχυρό δηλητήριο;

Δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι άλλο καθώς δεν γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα. Κάνουμε όμως την παραπάνω αναφορά προκειμένου να είναι πιο καχύποπτοι οι πολίτες στο εξής με τέτοιου είδους ενέργειες και να ειδοποιούν άμεσα την αστυνομία καθώς τίθεται κίνδυνος της δημόσιας υγείας (αν όντως χρησιμοποιούνται τόσο ισχυρά δηλητήρια σε δημόσιο χώρο)

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

«Από τη λίμνη της Στυμφαλίας στις κορυφές της Ζήρειας»

korinthiannewsΙουνίου 21, 2018
Πνευματικός- Νανόπουλος3

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Προσπαθούν οι εργαζόμενοι …αλλά δεν μπορούν να τα καταφέρουν στην καθαριότητα!

korinthiannewsΙουνίου 21, 2018

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η υποδοχή των Ι. Λειψάνων… (φωτο)

korinthiannewsΙουνίου 21, 2018
ζητείται ψεύτης

«Ζητείται ψεύτης» …στο Ξυλόκαστρο!

korinthiannewsΙουνίου 21, 2018
δικαστήρια1

Εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση από την Χαλκίδα …και πιάστηκε στην Κόρινθο

korinthiannewsΙουνίου 21, 2018

Η διοίκηση του ΟΣΕ συνηγορεί στο αίτημα φορέων για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Κορίνθου με το Άργος, το Ναύπλιο και την Τρίπολη…

korinthiannewsΙουνίου 21, 2018