ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δ. Ραψωματιώτης: «Κύτταρο» ανάπτυξης το Corinthian Cluster για την Κορινθία» 

Δ. Ραψωματιώτης: «Κύτταρο» ανάπτυξης το Corinthian Cluster για την Κορινθία» 

Από τον Δ. Ραψωματιώτη αναφέρεται: «Κύτταρο» Ανάπτυξης το Corinthian Cluster για την Κορινθία 

Πράξη συνεχίζει να κάνει όσα από την αρχή πρεσβεύει το Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας . Το Corinthian Cluster καθίσταται φορέας επιτάχυνσης της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσα από δικτύωση, συνέργειες και συνεργασίες στην πράξη. Μια τέτοια πράξη, η συνδιοργάνωση με την nrg της ημερίδας «Ενέργεια και Επιχειρηματικότητα» την Τετάρτη 25 Μαίου 2016 στην Κόρινθο, ημερίδα η οποία ανέδειξε:

  • Την αξία της δημιουργικής επικοινωνίας στην ανάπτυξη της επιχείρησης,
  • Τον τρόπο που επηρεάζουν την ανάπτυξη αυτή οι νέες συνθήκες στην αγορά ενέργειας και
  • Το οργανωμένο Marketing στα ψηφιακά μέσα

Τέτοιες ενέργειες υπηρετούν τον αρχικό στόχο του Corinthian Cluster, την  δικτύωση, την ενημέρωση και την εκπαίδευση όλων ώστε να δημιουργηθούν συνεργασίες, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που θα οδηγήσουν εν τέλει στην υλοποίηση του οράματος του Δικτύου, την δημιουργία μιας αυθεντικής Κορινθιακής ταυτότητας.

Άνθρωποι με πείσμα, μεράκι, όρεξη για δουλειά και φυσικά γνώσεις, άνθρωποι επιτυχημένοι στο αντικείμενο τους, είναι η κινητήριος δύναμη του Corinthian Cluster. Ένας από αυτούς ο κ.Σταύρος Κεφάλας, Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Δικτύου, ο άνθρωπος που άοκνα παρουσιάζει το όραμα , τις αξίες, τους βασικούς πυλώνες του, τους λόγους που το Δίκτυο είναι το 1ο βήμα μιας  νέας Επιχειρηματικής Κορινθίας με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την πολιτισμική κληρονομιά, την κουλτούρα συνεργασίας, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, του υψηλού πολλαπλασιαστικού οικονομικού οφέλους.

Με σταθερό προσανατολισμό στο τρίπτυχο :τοπικά προϊόντα αγροδιατροφής – τουρισμός – πολιτισμός, το Δίκτυο αποτελεί μια καινοτόμα, σημαντική και αναγκαία για την Κορινθία προσπάθεια στην οποίαν όλοι όσοι ενστερνίζονται τους στόχους και το όραμά του μπορούν να  γίνουν συμμέτοχοι. Άλλωστε, η πρόσκληση που απευθύνει μέσα από τον ιστότοπό του http://www.dnek.org/ είναι σαφής: «Ελάτε να γίνουμε συμμέτοχοι στο Κορινθιακό ταξίδι» !

ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

οπκε4

Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ δώρισε αρβύλες σε αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Κορινθίας -Έγγραφες ευχαριστίες από τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας…

korinthiannewsΙουλίου 17, 2018
Λαρσινός Γιάννης

«Ο Γιάννης Λαρσινός στήριξε και βοήθησε το δήμο Σικυωνίων…»

korinthiannewsΙουλίου 17, 2018

ΚΙΑΤΟ: Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 35χρονης…

korinthiannewsΙουλίου 17, 2018
μοναχή

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: «Έφυγε» η μοναχή…

korinthiannewsΙουλίου 16, 2018

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανακοίνωση της εταιρείας για τον θάνατο του επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού

korinthiannewsΙουλίου 16, 2018
σεισμός

Σεισμική δόνηση με επίκεντρο την ορεινή Κορινθία…

korinthiannewsΙουλίου 16, 2018