ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ακόμα μία επιτυχία εταιρείας στο Κιάτο -Νέα συνεργασία για την εταιρεία Master Bet

Ακόμα μία επιτυχία εταιρείας στο Κιάτο -Νέα συνεργασία για την εταιρεία Master Bet

Και όμως υπάρχουν και καλές ειδήσεις!

Και ενώ το οικονομικό περιβάλλον γίνεται όλο και ποιο δύσκολο, και ενώ οι επιχειρήσεις του νομού μας τα βγάζουν όλο και πιο δύσκολα πέρα και ενώ οι Κορίνθιοι  πολίτες αγωνιούν όλο και πιο πολύ για την επόμενη μέρα, με την απογοήτευση στα μάτια όλων μας να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, βλέπουμε πως υπάρχουν επιχειρήσεις οι οποίες μας δείχνουν με την δουλειά τους, πως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος για  τον Νομό μας .

Έχουμε ξαναγράψει για την εταιρεία Master Bet πριν από ένα σχεδόν χρόνο: «Εταιρεία πρότυπο από το Κιάτο καινοτομεί …και κερδίζει τις αγορές σε Ελλάδα και εξωτερικό»  όταν η εταιρεία αποκτούσε  τις  πιστοποιήσεις ISO 9001 και ISO 27001 που αφορούν στη, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, διαχείριση ποιότητας υπηρεσιών και τα συστήματα διαχείρισης στην ασφάλεια πληροφοριών.

Ειδικά το ISO/IEC 27001 είναι το μόνο διεθνές πρότυπο που μπορεί να επιθεωρηθεί και το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ΣΔΑΠ-ISMS).

Επανερχόμαστε λοιπόν σήμερα γιατί εξαιτίας της επίμονης και σοβαρής  δουλειάς  του manager  Παναγιώτη Ντόμαλη  άλλα και των αξιόλογων ανθρώπων της εταιρείας , μπορούμε να γράψουμε για μια ακόμα επιτυχία της εταιρείας .

Η Master Bet μετά την επιτυχημένη 4ετή πορεία της και έχοντας στο πελατολόγιο της το μεγαλύτερο δίκτυο των πρακτορείων ΟΠΑΠ σε Ελλάδα και Κύπρο, στο οποίο προσφέρει  μοναδικές και υψηλού επίπεδου υπηρεσίες μετάδοσης και προβολής δεδομένων και πληροφοριών (http://masterbet.info)  με τον καινοτόμο λογισμικό της Proώθησης (το οποίο έχει αναπτύξει εξολοκλήρου in house) κατακτά ένα νέο μεγαλύτερο δίκτυο ακόμα στην χώρα μας.

Πρόσφατα η Master Bet ανακοίνωσε την νέα της  συνεργασία με την Health Media

Η Health Media με το επιστημονικό υπόβαθρο και τη βαθιά γνώση του οδοντιατρικού κλάδου σε συνδυασμό με το σύγχρονο marketing και την ψηφιακή καινοτομία της Master Bet, δημιουργούν το πρώτο μεγάλο οδοντιατρικό κανάλι σε ένα δίκτυο 11.000 οδοντιάτρων.

To κανάλι της Health Media είναι ένα καινοτόμο μέσο που εκπέμπει στις αίθουσες αναμονής των οδοντιατρείων και αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο. Περιλαμβάνει πλήθος από άρθρα οδοντιατρικού περιεχομένου, τα οποία επιμελείται και εγκρίνει ομάδα οδοντιάτρων, ώστε να διασφαλίζεται η επιστημονική τους εγκυρότητα. Η παρουσίαση των ιατρικών πληροφοριών γίνεται με τρόπο εύληπτο και προσιτό στους ασθενείς, προκειμένου να ενημερώνονται σωστά και σφαιρικά.

Το κανάλι επίσης παρέχει μεγάλες δυνατότητες στον οδοντίατρο να επικοινωνεί τις υπηρεσίες του διακριτικά και αποτελεσματικά προς όφελος τόσο του ίδιου όσο και των ασθενών. Παράλληλα ένα πλούσιο ψυχαγωγικό και ενημερωτικό υλικό κάνει πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα την παραμονή του ασθενή στην αίθουσα αναμονής.

Η εταιρεία Master Bet απαντά στο αρνητικό κλίμα της εποχής μας με έργα και όχι λόγια για την ανάπτυξη στην περιοχή στο νομό μας δείχνοντάς μας πως αν πραγματικά δουλεύεις με πάθος , πίστη και σοβαρότητα δεν μπορεί παρά να επιτυγχάνεις .

Ευχόμαστε καλή δουλειά στους ανθρώπους της Master Bet και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να μας εκπλήξουν και πάλι ευχάριστα με την επόμενη επιτυχία τους…

Ε.Σ

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΙουνίου 23, 2017
Γκιολής- Μητσοτάκης

Η Κορινθία «βουίζει» και ο γιατρός- πολιτικός από το Ξυλόκαστρο Τ. Γκιολής …κάνει πως δεν ακούει! -…Τα ακούει η ΝΔ;

korinthiannewsΙουνίου 23, 2017
Λουτράκι- παραλία1

…Συμβαίνει στο Λουτράκι! Ακατάλληλα τα νερά της θάλασσας κοντά στο μαγαζί «ΣΤΡΟΥΓΚΑ»- Κατάλληλα τα νερά 300 μέτρα …πιο δίπλα!

korinthiannewsΙουνίου 23, 2017

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή …ανοιχτά στους Αγ. Θεοδώρους

korinthiannewsΙουνίου 23, 2017
επιμελητήριο Κορινθίας

Οι «τυχοδιώκτες» για την προεδρία στο επιμελητήριο Κορινθίας! -Πλησιάζει η ώρα…

korinthiannewsΙουνίου 23, 2017

…Πάλι έκανε την διαφορά! Οι άλλοι με πουκάμισα και σακάκια …και ο δήμαρχος Σικυωνίων με σπορ (κοντομάνικο) μπλουζάκι!

korinthiannewsΙουνίου 23, 2017