ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η Κορινθία «βουίζει» και ο γιατρός- πολιτικός από το Ξυλόκαστρο Τ. Γκιολής …κάνει πως δεν ακούει! -…Τα ακούει η ΝΔ;

Η Κορινθία «βουίζει» και ο γιατρός- πολιτικός από το Ξυλόκαστρο Τ. Γκιολής …κάνει πως δεν ακούει! -…Τα ακούει η ΝΔ;

Πέρασαν αρκετοί μήνες και ο γιατρός από το Ξυλόκαστρο Τ. Γκιολής που θέλει να ασχολείται και με την πολιτική δεν μπορεί να απαντήσει δημόσια στο ερώτημα που θέσαμε για τον αν έχει σε βάρος του ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για ένα θέμα που αφορά παράνομη συνταγογράφηση! Για πόσο καιρό άραγε θα «κρύβεται» ο εν λόγω πολιτικός για να μην δώσει μία δημόσια απάντηση;

Η Κορινθία «βουίζει» και ο γιατρός από το Ξυλόκαστρο Τ. Γκιολής που ασχολείται με την πολιτική …κάνει πως δεν ακούει! -…Τα ακούει η ΝΔ; Στην νομαρχιακή της ΝΔ στην Κορινθία …πλέον γνωρίζουν!

Το θέμα φυσικά δεν θα το κλείσουμε εδώ! Θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος, όπως το ίδιο θα κάνουμε και με άλλα άτομα που ασχολούνται με την πολιτική και έχουν μπλεξίματα με την δικαιοσύνη! Άτομα τα οποία έχουν καταδικαστική απόφαση σε βάρος τους δεν πρέπει να έχουν ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ στην πολιτική! Όσο και αν προσπαθούν να τους βοηθήσουν κάποιοι γράφοντας θετικά πράγματα, δεν καταφέρνουν τίποτα! Το παρελθόν δεν ξεχνιέται!

Άτομα που έχουν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους δεν πρέπει να είναι ούτε τοπικοί σύμβουλοι! Είναι θράσος να διεκδικούν την ψήφο του πολίτη για να υλοποιήσουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες! Για το λόγο αυτό η korinthiannews.gr δεν θα κάνει βήμα πίσω! Θα απευθυνθεί εκεί που πρέπει, θα πάρει απαντήσεις και στη συνέχεια όποιος είναι να εκτεθεί θα εκτεθεί!

Γενικά τώρα τις «αγιογραφίες» πολιτικοί που δεν τις αξίζουν θα τις βρούνε αλλού, …εκεί που όλοι γνωρίζουν! Στην korinthiannews.gr θα γράφονται τα πράγματα με το όνομά τους! Για το λόγο αυτό ξεχωρίζουμε!

Γκιολής Τ.

Πέρασαν μήνες και ο Γκιολής …κάνει πως δεν ακούει!

Σε ανάρτηση στις 24 Φεβρουαρίου 2017 αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Έχετε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Τ. Γκιολή για ένα θέμα που αφορά …συνταγογραφήσεις; Και αν ναι …σε πόσους μήνες φυλάκιση καταδικαστήκατε; Ερωτήματα ξεκάθαρα! Ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ είναι η απάντηση! …Η μήπως και τώρα κωλύεστε να απαντήσετε! Άλλος στη θέση σας από την στιγμή που δεν φοβόταν θα απαντούσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους! Εσείς τι θα κάνετε άραγε;

Φυσικά αν δεν υπάρξει απάντηση εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε! Δεν μπορούμε να δεχτούμε πολιτικά πρόσωπα που έχουν ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις σε βάρος τους να ασχολούνται με την πολιτική! Τελεία και παύλα! Όσοι ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να είναι σωστό παράδειγμα για τους πολίτες (καθαρό ποινικό μητρώο …κτλ). Αλίμονο αν ασχολούνται με την πολιτική πρόσωπα (γενικά μιλάμε) που έχουν καταδικαστεί για παρανομίες! Δηλαδή αν τύχουν και κάποιας σημαντικής πολιτικής θέσης τι θα κάνουν;

Σήμερα για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ το ερώτημα απευθύνεται στον Τ. Γκιολή! Την επόμενη φορά το ερώτημα θα το θέσουμε στον δήμαρχο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης κ. Η. Ανδρικόπουλο (ο Τ. Γκιολής είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου). Στη συνέχεια θα θέσουμε το ερώτημα στην νομαρχιακή της ΝΔ στην Κορινθία όπου και μετά από σχετική ενημέρωση θα ζητήσουμε επίσημα την άποψή τους για να την δημοσιεύσουμε ώστε να την μάθουν και οι πολίτες. Βέβαια θα περιμένουμε και τις ανάλογες ενέργειες από τη νομαρχιακή σε αυτή την περίπτωση, που δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε!

Για να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις μέχρι τότε και στη συνέχεια (αν δούμε ότι χρειάζεται) θα απευθυνθούμε στο κόμμα της ΝΔ και στον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη! …Όλα θα γίνουν στην ώρα τους! …Δεν βιαζόμαστε…» –(δείτε εδώ όλη την ανάρτηση)

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ασθενοφόρο

Τροχαίο με νεκρό και τραυματίες στη Νεμέα…

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
Πνευματικός Αλέκος

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Συνέβη και αυτό! Για πρώτη φορά η πρόταση σε σοβαρό θέμα του Αλ. Πνευματικού καταψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο!!!

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
διας αστυνομικοί

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μπήκε 41χρονη σε κατάστημα και έκλεψε ένα ζευγάρι υποδήματα

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
ΤΡΟΧΑΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Κυκλοφορούσε στη Νέα Εθνική Οδό με χασίς και συνελήφθη από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
χασίς1

Αγ. Θεόδωροι: Συνελήφθη 21χρονος με 6,2 γραμμάρια χασίς

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018

ΚΙΑΤΟ: Νέα «επιδρομή» από αθίγγανους σε αθλητικό κέντρο!

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018