ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Θα μπει στην διαδικασία ο Νανόπουλος …να χρεωθεί κάποια ήττα υποψηφίου στις εκλογές για το επιμελητήριο στην Κορινθία;

Θα μπει στην διαδικασία ο Νανόπουλος …να χρεωθεί κάποια ήττα υποψηφίου στις εκλογές για το επιμελητήριο στην Κορινθία;

Ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου στην Κορινθία ο απερχόμενος πρόεδρος Β. Νανόπουλος θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός για το ποιους θα αποφασίσει τελικά να στηρίξει ή όχι! Μην ξεχνάμε ότι ασχολείται και με τα δημοτικά και όπως έχει δηλώσει επιδιώκει να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων!

Μην ξεχνάμε επίσης ότι προέρχεται από μία εκλογική ήττα στα δημοτικά από τον Αλ. Πνευματικό!

Σε αυτές τις εκλογές του επιμελητηρίου αν μπει στην διαδικασία να στηρίξει κάποια πρόσωπα πρέπει να προσέξει και τον αντίκτυπο που θα έχει για τον ίδιο η κίνησή του αυτή, όταν πλησιάσουν οι δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορινθίων! Για να μην πάρουμε το πιθανό σενάριο να μην εκλεγεί το πρόσωπο που θα στηρίξει για την προεδρία στο επιμελητήριο! Φανταστείτε να χρεωθεί άλλη μία ήττα, υποψηφίου στο επιμελητηριο αυτή τη φορά!

Ο Νανόπουλος έχει την ευκαιρία να είναι ο επόμενος δήμαρχος στην Κόρινθο την στιγμή που από ότι τουλάχιστον ακούμε τα πράγματα στον συνδυασμό του Πνευματικού δεν πηγαίνουν και τόσο καλά (θα ακολουθήσει σήμερα σχετική ανάρτηση).

Ο Νανόπουλος απλά χρειάζεται κάποια ανανέωση στον συνδυασμό (Συμμαχία Πολιτών) και να απομακρύνει κάποια άτομα που του κάνουν ζημιά!

Αν τώρα δεν προσέξει πως θα χειριστεί τις εκλογές του επιμελητηρίου …τότε δεν θα του φταίει κανείς σε ότι αφορά το πολιτικό του μέλλον!

Δεν έχει λόγο ο Νανόπουλος να στηρίξει κάποιον συνδυασμό (ή πιθανόν και δύο συνδυασμούς) και να χρεωθεί την ενδεχόμενη ήττα αυτού για το επιμελητήριο Κορινθίας.

Αυτά για σήμερα! Θα έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε περισσότερα όταν επιστρέψουμε από τις διακοπές μας (φυσικά και το διάστημα των διακοπών θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε ότι αφορά τις εκλογές στο επιμελητήριο Κορινθίας)

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

καλό καλοκαίρι

…ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Η korinthiannews.gr …πάει διακοπές και επιστρέφει στις 4 Σεπτεμβρίου!

korinthiannewsΑυγούστου 4, 2017
ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΑυγούστου 4, 2017
Μουρίκης- Γεώργαρης

Μουρίκης -Γεώργαρης: Ο λόγος που ξεχώρισε από την αρχή αυτή η συνεργασία για το επιμελητήριο στην Κορινθία

korinthiannewsΑυγούστου 4, 2017
Πνευματικός Αλέκος

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Διαλύεται ο συνδυασμός του Πνευματικού; …Ποιοι τραβούν τον δικό τους δρόμο;

korinthiannewsΑυγούστου 4, 2017
Γκιολής- Μητσοτάκης

…Τυχαίο; Ο γιατρός από το Ξυλόκαστρο Τάσος Γκιολής κάνει …πως δεν ακούει! -Στη ΝΔ …φωτογραφίζονται ακόμα μαζί του;

korinthiannewsΑυγούστου 4, 2017

ΚΙΑΤΟ: …Σε αυτό το «φοβερό» χλοοτάπητα θα παίξει φέτος η ομάδα του Πέλοπα; …Τι συνέβη στο γήπεδο; …Πόσο κόστισε το έργο; -Τι απαντούν οι υπεύθυνοι;

korinthiannewsΑυγούστου 4, 2017