ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κανένα ενδιαφέρον από τους βουλευτές για την επαναλειτουργία του καταστήματος της ΔΕΗ Κιάτου… -Δυστυχώς!

Κανένα ενδιαφέρον από τους βουλευτές για την επαναλειτουργία του καταστήματος της ΔΕΗ Κιάτου… -Δυστυχώς!

Κανένα ενδιαφέρον από τους βουλευτές για την επαναλειτουργία του καταστήματος της ΔΕΗ Κιάτου… Δυστυχώς κανένας δεν ασχολείται με το θέμα! Την ταλαιπωρία τόσων πολιτών κανένας δεν φαίνεται …να την αντιλαμβάνεται! Φυσικά και η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου, που επι θητείας της έκλεισαν αρκετά καταστήματα δημοσίων υπηρεσιών, δείχνει να έχει ξεχάσει ΚΑΙ αυτό το θέμα!

Για το λόγο αυτό συμφωνούμε με την παρακάτω επιστολή του Νίκου Ζαχαρόπουλου!

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων κ. Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται: «Από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα επικοινωνίας είχαμε πληροφορηθεί, τη καλοκαιρινή περίοδο, τις ενέργειες Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, για την  επαναλειτουργία του καταστήματος εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Πρόσφατα, από την έγκριτη και έγκυρη ιστοσελίδα KORINTHIANNEWS, πληροφορηθήκαμε  νέα πρωτοβουλία Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και 40 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, οι οποίοι ζήτησαν, με ερώτησή τους προς τον αρμόδιο Υπουργό της Κυβέρνησης,  την ενίσχυση των υπηρεσιών της ΔΕΗ Κορίνθου.

Τελικά το αίτημα τους, όπως ανακοινώνουν,  έγινε δεκτό και το κατάστημα ΔΕΗ Κορίνθου αναβαθμίζεται σε κατάστημα Α΄.

Πρόκειται, όπως τονίζουν, για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς έτσι βελτιώνονται και αναβαθμίζονται ουσιαστικά οι υπηρεσίες της ΔΕΗ για τους Κορίνθιους.

βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Βέβαια και συμφωνούμε με τις προαναφερόμενες πρωτοβουλίες, καλό και χρήσιμο, για τους κατοίκους του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, είναι η επαναλειτουργία του καταστήματος της ΔΕΗ στη περιοχή τους, καθώς και με η αναβάθμιση του καταστήματος ΔΕΗ Κορίνθου, για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες της Κορίνθου.

Το θέμα όμως της επαναλειτουργίας του καταστήματος της ΔΕΗ Κιάτου είναι ακόμα  σοβαρότερο, αν αναλογιστούμε το μέγεθος, σε έκταση και σε πληθυσμό, του δεύτερου Δήμου του Νομού Κορινθίας, καθώς επίσης το οικονομικό κόστος  και τις μεγάλες αποστάσεις που διανύουν  οι Δημότες του Δήμου Σικυωνίων  για να εξυπηρετηθούν.

Δε βλέπω όμως καμία πρωτοβουλία και ευαισθησία των προαναφερομένων προκειμένου να επαναλειτουργήσει και το κατάστημα της ΔΕΗ Κιάτου, για να σταματήσει η μεγάλη ταλαιπωρία των κατοίκων του Δήμου Σικυωνίων.

Σταματόπουλος Σ.3

Όσον αφορά τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων , οι Δημότες  δεν περιμένουν πλέον τίποτα, το μόνο που τους απασχολεί είναι η παραμονή τους στην εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους Δημότες και τη περιοχή».

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΝοεμβρίου 17, 2017
Παπακυριάκος Αννίβας

…Τυχαίο; Για το νερό στο Βέλο …ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ από το δήμο! –Στέλνουν μόνο ανακοινώσεις …γενικού ενδιαφέροντος!

korinthiannewsΝοεμβρίου 17, 2017
Σταματόπουλος- Ανδρικόπουλος

Τι έγινε στο ΔΣ για τα σκουπίδια στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης- …Οι δύο επιλογές του δημάρχου- Ο ρόλος  του προέδρου του ΔΣ…

korinthiannewsΝοεμβρίου 17, 2017
Μητρόπολη Κορίνθου

Η παρουσίαση των «Βημάτων του Αποστόλου Παύλου» θα γίνει σε ειδική εκδήλωση της Περιφέρειας στην Κόρινθο

korinthiannewsΝοεμβρίου 17, 2017

Το Δ.Σ του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας πραγματοποίησε την παρουσίαση (του Ινστιτούτου) στην Κόρινθο (φωτο)

korinthiannewsΝοεμβρίου 17, 2017
Δημαρχείο -Κιάτο

ΚΙΑΤΟ: Θεατρική παράσταση για κάθε ηλικία -Είσοδος ελεύθερη

korinthiannewsΝοεμβρίου 17, 2017