ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

…Κατάντια αυτό που συνέβη με τα ποδήλατα στο Κιάτο! (φωτο)

…Κατάντια αυτό που συνέβη με τα ποδήλατα στο Κιάτο! (φωτο)

…Κατάντια αυτό που συνέβη με τα ποδήλατα στο Κιάτο! …Και μετά αναρωτιέται κανείς τι έγινε με την λειτουργία του προγράμματος το οποίο χρηματοδοτήθηκε με χιλιάδες ευρώ, από Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα! Πρόσφατα «ξήλωσαν» τα ποδήλατα που είχαν τοποθετηθεί στο κέντρο της πόλης του Κιάτου και σε άλλα σημεία της περιοχής!

Πιο συγκεκριμένα από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται: «Στα πλαίσια  της ανυπαρξίας της  η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, τον μήνα  που γιορτάζεται η προστασία του περιβάλλοντος, ξήλωσε, στη κυριολεξία, με σιδεροπρίονα,  τα ποδήλατα που είχε τοποθετήσει στο κέντρο της πόλης του Κιάτου και σε άλλα σημεία της περιοχής.

Ουδέποτε, στα χρόνια είχαν τοποθετηθεί τα ποδήλατα, κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τους Δημότες του  Δήμου Σικυωνίων και να θέσει σε λειτουργία το πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτήθηκε με χιλιάδες ευρώ, από Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Μεταξύ των άλλων προβλημάτων, οι σοβαρές ελλείψεις στις υποδομές της πόλης και της περιοχής, δεν επέτρεψαν  να λειτουργήσει το πρόγραμμα.

Το σοβαρότερο όμως είναι το έλλειμμα  ικανότητας του επικεφαλής και  συνολικά σχεδόν της Δημοτικής αρχής, να θέσει σε λειτουργία το πρόγραμμα, που είχε ως  απώτερο σκοπό την  ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των μαθητών  στα σοβαρά ζητήματα της κυκλοφορίας των οχημάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Επόμενο ήταν να φθάσουμε  στο σημερινό αποτέλεσμα  της απόσυρσης των ποδηλάτων, τα οποία είχαν σχεδόν καταστραφεί.

Με λίγα λόγια το σοβαρό αυτό πρόγραμμα το κατάντησαν φαρσοκωμωδία, ταυτόσημο δηλαδή με την εικόνα τους και την ανυπαρξία τους».

 

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Καμμένος-Ανεξάρτητοι-Έλληνες

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Πολιτευτής …ανακοινώνει προς το κόμμα της: «Επιθυμώ να μη με ξαναενοχλήσετε για το παραμικρό»

korinthiannewsΙουνίου 20, 2018
παιδί

Το 1ο Δημοτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του δήμου Σικυωνίων

korinthiannewsΙουνίου 20, 2018
μουσική

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παγκόσμια ημέρα μουσικής…

korinthiannewsΙουνίου 20, 2018
Βλαχοπάνος- Λιάκος- δεσπότης

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν τον δεσπότη…

korinthiannewsΙουνίου 20, 2018
Συκιά Κορινθίας

Beach party στη Συκιά Κορινθίας…

korinthiannewsΙουνίου 20, 2018
κέντρο υγείας Κιάτου1

Το έργο που θα γίνει στο Κέντρο Υγείας Κιάτου…

korinthiannewsΙουνίου 20, 2018