ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: Επιστροφή στο παρελθόν… σε αυτά που έλεγε ο Σταματόπουλος! -«Τρεις φωτογραφίες τρεις χιλιάδες λέξεις…»

ΚΙΑΤΟ: Επιστροφή στο παρελθόν… σε αυτά που έλεγε ο Σταματόπουλος! -«Τρεις φωτογραφίες τρεις χιλιάδες λέξεις…»

Είναι γεγονός ότι με την «πλάτη στο τοίχο» είναι ο σημερινός δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος. Πολλά υποσχέθηκε τις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά ελάχιστα έκανε! Στο θέμα της υδροδότησης του Κιάτου έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα όσο και αν προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο με δηλώσεις -συνεντεύξεις (δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση). Υπάρχουν όμως και κάποιες αναφορές που έκανε στο παρελθόν στο προεκλογικό φυλλάδιο της δημοτικής αρχής που τον εκθέτουν. Οι φωτογραφίες παρακάτω είναι αδιάψευστος μάρτυρας, όπως τονίζει και ο Ν. Ζαχαρόπουλος

Ζαχαρόπουλος Ν.

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του: «Τρεις φωτογραφίες τρεις χιλιάδες λέξεις.

Καλό είναι να κάνουμε ένα μακροβούτι στη μνήμη μας,να γυρίσουμε λίγο πίσω στο 2010, όταν  ο σημερινός επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, με ένα βιβλίο που εξέδωσε με τίτλο «πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής του Δήμου Φενεού, 2006-2010» κορόιδεψε και εξαπάτησε τους πολίτες του Δήμου, για να πάρει την εξουσία.

Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε πόσο στοίχησε η έκδοσή του, σε χιλιάδες αντίτυπα και με ποιο τρόπο  πληρώθηκε το βιβλίο αυτό.

Σε δύο  σελίδες [76-77] του βιβλίου αυτού υπάρχει φωτογραφικό υλικό και κείμενο με την ένδειξη, «ολοκληρώθηκε η κατασκευή δεξαμενής κεφαλής»

‘Όπως λέει τοκείμενο, «πρόκειται για κατασκευή δεξαμενής χωρητικότητας  1000 Μ3, με σκοπό να εξασφαλισθεί επάρκεια αποθήκευσης νερού για ενίσχυση των αναγκών της περιοχής και συνεχίζει ότι «πρόκειται για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο έργο στη θητεία μας»

Δεν γνωρίζουμε πόσο κόστισε η κατασκευή της δεξαμενής αυτής και με τι κονδύλια κατασκευάσθηκε. Καλό θα ήταν να μάθουμε, πόσο κόστισε στους Δημότες του Δήμου μας το έργο αυτό, που τελικά, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν πρόσφατα,κατέληξε περιστεριώνας.

Προς επιβεβαίωση των όσων αναφέρουμε  για τα σοβαρά ζητήματα του νερού, από τα στοιχεία και τις φωτό που καταθέτουμε, πέραν των άλλων, προκύπτει και το σοβαρό ζήτημα της αγοράς νερού από τους Δημότες  της Τ. Κοινότητας  ψαρίου.

Οι πολίτες και  Δημότες του Δήμου Σικυωνίων φυσικά θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους, για το «μεγαλύτερο έργο», όπως ο ίδιος λέει στο βιβλίο της εικονικής πραγματικότητας  που εξέδωσε και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για το ΝΕΡΟ».

 

 

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Πνευματικός- Οικονόμου

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δήμαρχε ΠΟΣΑ άλλα στελέχη του συνδυασμού σας πήραν απευθείας αναθέσεις; -Εκτεθειμένος ο δήμαρχος!

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Γκιολής- Μητσοτάκης1

…Πέρασε ο Μητσοτάκης από την Κορινθία- …Έμαθε για τον Τ. Γκιολή;

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Μανάβης Θανάσης

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Έτσι θεωρεί ο Μανάβης ότι μπορεί να κερδίσει το δήμο;

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
28η Οκτωβρίου

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Το πρόγραμμα της εορτής της 28ης Οκτωβρίου στο Ζευγολατιό

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Αστυνομία (σήμα)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση …για την εορτή της αστυνομίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018