ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: Ερωτηματικά με την γεώτρηση στα Μποζικά, …η απάντηση του δήμου …και οι εισπράξεις του αρδευτικού συλλόγου!

ΚΙΑΤΟ: Ερωτηματικά με την γεώτρηση στα Μποζικά, …η απάντηση του δήμου …και οι εισπράξεις του αρδευτικού συλλόγου!

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του: «Η απόλυτη  ξεφτίλα, πολιτικός τυχοδιωκτισμός και αριβισμός, όσον αφορά τη περιοχή μας, έχει ονοματεπώνυμο  και δεν είναι άλλο από τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και κάποια στελέχη της Δημοτικής αρχής, ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις,  που λειτουργούν ως φερέφωνα, μιας και δεν τους  έχει εκχωρηθεί  καμία εξουσία.

Ζαχαρόπουλος Ν.

Η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, κατά πάγια τακτική, ουδέποτε απαντάει σε ερωτήματα που κατά καιρούς έχω θέση και έχουν σχέση με τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και τους Δημότες.

Πρόσφατα «αποφάσισαν» να απαντήσουν σε ζητήματα που έχουν σχέση με την Δημοτική αρδευτική γεώτρηση της Τ.Κ.  Μποζικών, την οποία προσπαθούν να εκχωρήσουν σε ιδιώτες,  και μεταξύ των άλλων αναφέρουν:

«Ως προς την εξ υμών αναφερόμενη είσπραξη χρημάτων από τον Αρδευτικό Σύλλογο Μποζικών, σας ενημερώνουμε πως έχει αποσταλεί έγγραφο περί αποχής από ενδεχόμενη τέτοια ενέργεια μέχρι τη λήξη των δικαστηρίων».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι του αρδευτικού συλλόγου συνεχίζουν να εισπράττουν χρήματα από τους αγρότες.

Με λίγα λόγια, όπως προκύπτει από το έγγραφό τους,  με την ανοχή του επικεφαλής κυρίως της Δημοτικής αρχής και των αρμοδίων αντιδημάρχων,  οι υπεύθυνοι του Αρδευτικού Συλλόγου της Τ.Κ.  Μποζικών εισέπρατταν επί 3 σχεδόν χρόνια χρήματα από τους αγρότες καλλιεργητές των Μποζικών για να ποτίζουν τα κτήματά τους, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια τα πότιζαν χωρίς να πληρώνουν, καθόσον η γεώτρηση είναι ιδιοκτησίας της Τ.Κ. Μποζικών και κατ’ επέκταση του Δήμου Σικυωνίων .

προβληματισμός

Προς ενημέρωση των πολιτών, προσωπικά ζήτησα να μη πληρώνουν οι αγρότες της Τ.Κ. Μποζικών στον Αρδευτικό Σύλλογο για το πότισμα των κτημάτων τους, καθ όσον η γεώτρηση είναι ιδιοκτησίας του Δήμου-κατέχει και σχετική άδεια-και οι υπεύθυνοι του Συλλόγου, εφ ενός να σταματήσουν να εισπράττουν χρήματα από τους αγρότες και αφ ετ’ ετέρου να επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν εισπράξει στα ταμεία του Δήμου, γεγονός για το οποίο η Δημοτική αρχή δε δίνει καμία απάντηση.

Τέλος θεωρούν ότι ενοχλούνται από την αποστολή επιστολών για το σοβαρό αυτό ζήτημα, λες και τους έφαγε η δουλειά, όπως λέει και ο λαός μας, και δε προλαβαίνουν να απαντήσουν,  και συμπληρώνουν στο εν λόγω έγγραφο «Σε ενδεχόμενη όχληση για το αυτό θέμα θα τεθούν σ’ εφαρμογή οι διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 4 , του Ν. 2690/1999»

Τώρα μάλιστα φοβηθήκαμε με τις απαράδεκτες, αντιδημοκρατικές, καθεστωτικές  έως φασιστικές συμπεριφορές του επικεφαλής και των στελεχών αυτών της Δημοτικής αρχής.

Οι δημοκρατικοί πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, αναμένουν τις Δημοτικές  εκλογές  για να απομακρύνουν την ανίκανη και ανύπαρκτη Δημοτική αρχή από το τιμόνι του Δήμου.

Υ.Γ. Ο συντάκτης του εγγράφου [είναι γνωστός]  ξέχασε ότι ως  επίσημη γλώσσα της Χώρας έχει καθιερωθεί η δημοτική γλώσσα από το 1976. [Εδώ και σαράντα δύο χρόνια]».

ΣΣ. Το θέμα έχει πάρει ήδη μεγάλη διάσταση και από ότι φαίνεται θα πάρει ακόμα μεγαλύτερη. Μήπως στο τέλος κάποιοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν στο θέμα της γεώτρησης στον Μποζικών;

Κ.Ν

Δειτε τα σχολια (1)

1 Comment

  1. ΝΙΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΣ

    Αυγούστου 7, 2018 at 10:32 πμ

    Για να γνωρίζεται ήδη έχουν υποβληθεί μηνύσεις για ψευδομαρτυριες

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πρωτοπαππά Μ.

Η Μ. Πρωτοπαππά …τι ακριβώς κάνει στο δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 26, 2018
Ξυλόκαστρο

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Ξεκάθαρη δήλωση: «Δεν θα συμμετάσχω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές», ανέφερε ο Α. Ζάρρος

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 26, 2018
Η μάχη της Περαχώρας

Σήμερα ο εορτασμός της μάχης της Περαχώρας

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 26, 2018

Η φιλαρμονική Δερβενίου έλαβε μέρος στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Τρίπολης

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 26, 2018

Τα καμμένα λάστιχα …τι κάνουν στην Κόρινθο; (φωτο)

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 26, 2018
αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης (νέα φωτο)

…Δεν την γλίτωσαν από τους αστυνομικούς του Ξυλοκάστρου -Τους συνέλαβαν άμεσα!

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 26, 2018