ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: Ερωτηματικά με την στάση της δημοτικής αρχής σχετικά με τον τραυματισμό του υπαλλήλου…

ΚΙΑΤΟ: Ερωτηματικά με την στάση της δημοτικής αρχής σχετικά με τον τραυματισμό του υπαλλήλου…

-Επανερχόμαστε σε σημερινή- πρωινή ανάρτηση με τίτλο: «Τραυματισμός υπαλλήλου στην καθαριότητα στο Κιάτο! -Ο άτυχος υπάλληλος την ώρα της εργασίας του παρασύρθηκε από όχημα»

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται: «Η πολύ μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Καθαριότητας και περιποίησης της πόλης του Κιάτου και της ευρύτερης περιοχής, όταν είχα την αρμοδιότητα και τη τιμή να υπηρετώ τη περιοχή και τους Δημότες μας, πέρα από τη καθαριότητα της περιοχής, ήταν το γεγονός ότι καθ όλη  τη διάρκεια της θητείας μου ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα και δεν συνέβη το παραμικρό, όσον αφορά τη προστασία και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Πρόσφατα, την 28-3-2018 πρωινές ώρες, συνέβη τροχαίο ατύχημα σωματικών βλαβών, στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών,  έναντι του σταθμού ΚΤΕΛ, σε βάρος εργαζόμενου υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Σικυωνίων, κατά την ώρα της εργασίας του.

Συγκεκριμένα οδηγός διερχόμενου αυτοκίνητου παρέσυρε και τραυμάτισε τον  προαναφερόμενο υπάλληλο που εκτελούσε την εργασία του στην άκρη του δρόμου.

Ακολούθησε ενημέρωση και  επέμβαση της Αστυνομίας από τον ίδιο και μεταφορά του εργαζόμενου στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, ακολούθως στο Νοσοκομείο Κορίνθου, για να προσφερθούν οι υπηρεσίες περίθαλψης.

Μέχρι σήμερα δεν έγινε και δεν είδαμε καμία ενέργεια και ανακοίνωση του αρμοδίου Τμήματος του Δήμου Σικυωνίων, για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, που έχει σχέση με την υγεία των εργαζομένων.

Στην προκειμένη περίπτωση σε ποιες ενέργειες προέβη ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τη προστασία και περίθαλψη του υπαλλήλου που τραυματίστηκε.

Να υπογραμμίσω ότι πέρα από τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν για τον ίδιο τον εργαζόμενο, σε μια τέτοια περίπτωση, το θέμα αφορά όλη την οικογένειά του, την σύζυγο και τα παιδιά του, σε μια εποχή που κυριολεκτικά η κάθε οικογένεια παλεύει να σταθεί στα πόδια της.

Αναμένουμε απαντήσεις από τη Δημοτική αρχή και θα επανέλθουμε…».

Σταματόπουλος Σ.3

ΣΣ. Για να δούμε αυτή τη φορά ο δήμαρχος ή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα απαντήσουν σχετικά; …Πόσο άραγε τους απασχολεί το θέμα;

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ι. Καρασάββας: «Οφείλω να τονίσω ότι η δημοτική αρχή στάθηκε δίπλα μου…»

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018
Μελέτης Χ.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Βρήκε την λύση με τον Χ. Μελέτη ο Αλ. Πνευματικός!

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018
Γεώργαρης Β.2

Μάρτυρας έκπληξη στο πλευρό του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου…

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018

Τρισδιάστατη ψηφιακή βόλτα στην Αρχαία Κόρινθο από την Google

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018
Άνδρος

Εξόρμηση στην Άνδρο από τον ορειβατικό σύλλογο Κορίνθου…

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Άφησαν μέσα στο χωριό τις προειδοποιητικές πινακίδες για κατολισθήσεις …και έφυγαν! -Οι κάτοικοι δεν ξέρουν …τι τους ξημερώνει!

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018