ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: «Η δημοτική αρχή πιάστηκε αδιάβαστη στις δύσκολες καιρικές συνθήκες»

ΚΙΑΤΟ: «Η δημοτική αρχή πιάστηκε αδιάβαστη στις δύσκολες καιρικές συνθήκες»

Από τον πρώην αντιδήμαρχο του δήμου Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του: «Όλοι οι πολίτες και  δημότες του Δήμου Σικυωνίων γνωρίζουν πλέον την ανικανότητα και την ανυπαρξία του επικεφαλής και συνολικά σχεδόν  της Δημοτικής αρχής, σε όλα σχεδόν τα επίπεδα.

Η Δημοτική αρχή έχει βάλει τον Δήμο σε αυτόματο πιλότο και το μόνο που τους απασχολεί  είναι πώς θα παραμείνουν στη καρέκλα τους.

Να μη ξεχνάνε όμως ότι σύντομα λήγει η θητεία τους  και οι φύλακες, οι πολίτες δηλαδή,   έχουν γνώσει και ανάλογα θα τους αντιμετωπίσουν.

Κατά τις ημέρες των εορτών επικράτησαν δύσκολες καιρικές συνθήκες στη περιοχή, σε όλη σχεδόν την έκταση του Δήμου με δυνατές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις.

Η Δημοτική αρχή πιάστηκε τελείως αδιάβαστη και λειτούργησε χωρίς κανένα σχεδιασμό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δόση καμία λύση στα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Πολλές Τοπικές  Κοινότητες έμειναν από ρεύμα και κυρίως από νερό για πολλές ημέρες και δυστυχώς τα προβλήματα υδροδότησης εξακολουθούν να υπάρχουν.

Οι βασικοί επαρχιακοί οδικοί άξονες λειτουργούσαν με δυσκολία.

Πολλά και σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στους αγροτικούς δρόμους καθώς και στους Δημοτικούς και Κοινοτικούς δρόμους.

Να υπογραμμίσουμε την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων για να λύσουν τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν τόσο  με την υδροδότηση των κατοίκων όσο και με την  αποκατάσταση των δρόμων.

Μπορεί η Δημοτική αρχή να τους έχει απαξιώσει πλήρως αλλά προς τιμή τους, σε συνεργασία με τους κατοίκους,κάνουν ότι μπορούν για να λύσουν τα σοβαρά προβλήματα στη περιοχή τους».

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΙουλίου 20, 2018
Πνευματικός5

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Πνευματικός θέλει να κερδίσει από την ΠΡΩΤΗ Κυριακή!!!- …Το ενδεχόμενο να μην είναι καν υποψήφιος δήμαρχος το έχει σκεφτεί;

korinthiannewsΙουλίου 20, 2018

Η ταλαιπωρία των κατοίκων στα Ίσθμια …πως πληρώνεται;

korinthiannewsΙουλίου 20, 2018

Στο Λουτράκι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου…

korinthiannewsΙουλίου 20, 2018
Κασίμης Χ.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Κασίμης …θα πάει σήμερα να δει τις εργασίες στο φράγμα στον Ασωπό! -…Ότι δηλαδή κάνουν οι πολιτικοί τόσα χρόνια!

korinthiannewsΙουλίου 20, 2018

Η Παπακώστα… αντάλλαξε απόψεις για διάφορα θέματα με τον μητροπολίτη Κορίνθου!

korinthiannewsΙουλίου 20, 2018