ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: …Και όμως!!! Η διεύθυνση υγιεινής σε έλεγχό της αναφέρει ότι …τα βρήκε όλα εντάξει για τα σκουπίδια!!!

ΚΙΑΤΟ: …Και όμως!!! Η διεύθυνση υγιεινής σε έλεγχό της αναφέρει ότι …τα βρήκε όλα εντάξει για τα σκουπίδια!!!

Επανερχόμαστε σε κουίζ της περασμένης Παρασκευής με τίτλο: «ΚΟΥΙΖ: Δημόσια υπηρεσία τα …βρήκε όλα εντάξει σε δήμο που πνίγεται από τα σκουπίδια!!!» (δείτε εδώ την ανάρτηση)

Δείτε την απάντηση:

Από τον αντιδήμαρχο του δήμου Σικυωνίων κ. Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του: «Είναι γνωστά τα πολύ σοβαρά προβλήματα της μη αποκομιδής των αστικών απορριμμάτων στον Δήμο Σικυωνίων, που έχουν  σοβαρές συνέπειες στη δημιουργία ανθυγιεινών καταστάσεων σε όλη τη περιοχή του Δήμου  και επιπτώσεις στην υγεία των Δημοτών και επισκεπτών του Δήμου, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο που περνάμε.

Σε πρόσφατο δημοσίευμά μου είχα επισημάνει τις μεγάλες ευθύνες όλων των επικεφαλής των τελευταίων Δημοτικών αρχών και ιδιαίτερα του Σταματόπουλου, που πέραν της πλήρης ανικανότητας που  τον διακρίνει στη διαχείριση των απορριμμάτων και των σοβαρών ζητημάτων του Δήμου,  συνολικά  η σημερινή  Δημοτική αρχή και ιδιαίτερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος καθαριότητας, δείχνουν, πέρα από την ανικανότητα και μεγάλη αδιαφορία για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα.

 

Πριν  από ένα περίπου μήνα ενημερώθηκε, μέσω των δημοσιευμάτων μου, η  Διεύθυνση Υγιεινής του Νομού  Κορινθίας και  ενήργησε  ελέγχους, όπως μας ενημέρωσε,  για να διαπιστώσει τη κατάσταση  που επικρατεί στον Δήμο Σικυωνίων, όσον αφορά το θέμα των αστικών απορριμμάτων.

Πρόσφατα [14-8-2016] η Διεύθυνση Υγιεινής του Νομού  Κορινθίας  μεταξύ των άλλων έδωσε και την παρακάτω απάντηση ΄΄ ……Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανθυγιεινής κατάστασης, λόγω μη αποκομιδής αστικών απορριμμάτων, όπως αναφέρεται στη διαβιβασθείσα αναφορά  και δεν υπήρχαν απορρίμματα εκτός των κάδων συλλογής΄΄

Δείτε το έγγραφο από τη Διεύθυνση Υγιεινής της Π. Κορινθίας!

Δείτε το έγγραφο από τη Διεύθυνση Υγιεινής της Π.Ε Κορινθίας!

Αγαπητοί Συνδημότες όλοι γνωρίζουμε την τραγική κατάσταση  που επικρατεί σε όλη την έκταση του Δήμου με τα αστικά απορρίμματα που ρίπτονται εντός και εκτός των κάδων, όπου παραμένουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και τη δημιουργία των ανθυγιεινών καταστάσεων, επικινδύνων για τη δημόσια υγεία.

Πέρα από τις ανθυγιεινές καταστάσεις δημιουργείται και μεγάλη δυσοσμία από τα αστικά απορρίμματα,  από τη μη πλύση των κάδων.

Επισυνάπτω συνημμένα φωτογραφικό  υλικό που ελήφθη  προ, κατά  και μετά τις ημερομηνίες ελέγχου από τις  Υγειονομικές αρχές για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

 

Όσον αφορά τον επικεφαλής της Δημοτικής, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθαριότητας  και συνολικά τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων η πλήρης ανικανότητα και ανυπαρξία δεν χρειάζεται  σχολιασμό».

ΣΣ. …Εδώ έχει χαθεί ο έλεγχος στο δήμο Σικυωνίων με τα σκουπίδια, έχουν αγανακτήσει οι δημότες με αυτή την κατάσταση και από την διεύθυνση υγιεινής του νομού Κορινθίας αναφέρουν: «…Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανθυγιεινής κατάστασης, λόγω μη αποκομιδής αστικών απορριμμάτων, όπως αναφέρεται στη διαβιβασθείσα αναφορά  και δεν υπήρχαν απορρίμματα εκτός των κάδων συλλογής»!!!

Τώρα πώς να σχολιάσουν οι Κορίνθιοι και οι δημότες την εν λόγω αναφορά από την αρμόδια υπηρεσία; Πολύ καλά κάνει και θίγει ο Ζαχαρόπουλος το εν λόγω θέμα παραθέτοντας παραπάνω και φωτογραφικό υλικό για την εν λόγω κατάσταση! …Από εκεί και πέρα αφήνουμε τα σχόλια στους αναγνώστες μας!

-Κάντε κλικ στις παραπάνω φωτο για να είναι πιο ευδιάκριτες…

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

σταφίδα

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι γίνεται με την Κορινθιακή σταφίδα! -Τι ζήτηση υπάρχει, ποια είναι η ποσότητα και ποια η τιμή

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
περιπολικό 7

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το φονικό στο Σοφικό που απασχόλησε το πανελλήνιο! -Τι αποφάσισε το δικαστήριο…

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
συνταξιούχοι

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τα προβλήματα των συνταξιούχων…

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
στρατός

Πρόσκληση από την ένωση αποστράτων αξιωματικών στρατού Κορινθίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
αγρόκτημα

ΚΙΑΤΟ: Το ίδιο άτομο «χτύπησε» δύο φορές σε αγρόκτημα

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
Σταματόπουλος Σ.3

ΚΙΑΤΟ: Ν. Ζαχαρόπουλος: «Φτάνει η ώρα των ποινικών ευθυνών για τον επικεφαλής της δημοτικής αρχής…»

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018