ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: «Ο γενικός γραμματέας του δήμου αμείβεται πλουσιοπάροχα χωρίς να προσφέρει καμία υπηρεσία στον δήμο…»

ΚΙΑΤΟ: «Ο γενικός γραμματέας του δήμου αμείβεται πλουσιοπάροχα χωρίς να προσφέρει καμία υπηρεσία στον δήμο…»

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται: «Την 20-2-2018 ζήτησα από τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, να ενημερώσει τους Δημότες και εμένα, για τα παρακάτω στοιχεία:

1.Τους  έμμισθους συμβούλους, με οποιαδήποτε ιδιότητα, του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής  Σ. Σταματόπουλου, από την αρχή της προηγούμενης Δημοτικής περιόδου [2010] μέχρι σήμερα. [Σύμβουλοι-συνεργάτες κ.λ.π.]

2.Τον έμμισθο γενικό γραμματέα του Δήμου.

3.Τους έμμισθους σύμβουλους,  σε οικονομικά κ.α. ζητήματα, της Δ.Ε.Υ.Α. και του ΝΠΔΔ ΄΄Η  ΜΗΚΩΝΗ΄΄

3.-Επίσης να μου γνωρίσουν το χρηματικό ποσό της αμοιβής τους κατά μήνα και κατά  έτος συνολικά.

Με λίγα λόγια τα στοιχεία των συμβούλων , τον τομέα  που απασχολούνται καθώς και την αμοιβή τους  για το έργο που προσφέρουν, για να γνωρίζουν οι Δημότες τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθώς και πόσο τους στοιχίζουν σε μηνιαία και ετήσια βάση.

Την 19-3-2018 με ενημέρωσαν, να αναζητήσω τις απαντήσεις  στα ερωτήματα που έθεσα στο διαδίκτυο.

Βλέπετε συνδημότες, δεν προλαβαίνουν στη Δημοτική αρχή να απαντήσουν γιατί τους έφαγε η δουλειά, που λέει και ο σοφός λαός μας.

Δεν αναφέρομαι βέβαια στους υπαλλήλους του Δήμου που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά  τους και τους έχει απαξιώσει ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής.

Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι δε θέλουν να απαντήσουν  για να μη μάθουν οι πολίτες και οι Δημότες μας πόσους συμβούλους έχει ο Σ.Σ. και πόσο στοιχίζουν, σε μια εποχή που οι συνδημότες μας πληρώνουν αβάσταχτα δημοτικά τέλη και φόρους και πολλοί στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα για να ζήσουν.

Με λίγα λόγια από τη μια μεριά μιλάνε για «νοικοκύρεμα» και κοινωνική πολιτική και από την άλλη ξοδεύουν δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τον γενικό γραμματέα του Δήμου και σε συμβούλους, που το πιθανώτερο να μην είναι και απαραίτητοι στη λειτουργία του Δήμου.

Με την ευκαιρία να ενημερώσω τους συνδημότες μας ότι , στην εποχή της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης,η πρόσληψη συμβούλων στον Δήμο θα γίνεται μόνο όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη πρόσληψής τους. Τις θέσεις τους θα καλύπτουν ικανοί και άξιοι υπάλληλοι που έχει ο Δήμος Σικυωνίων.

-Εκείνον δε που θα «καταργήσουμε» παντελώς είναι ο γενικός γραμματέας του Δήμου, ο οποίος αμείβεται  πλουσιοπάροχα,  χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει κυριολεκτικά καμία υπηρεσία στον Δήμο και τους Δημότες».

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η korinthiannews.gr …πάει διακοπές και επιστρέφει στις 5 Σεπτεμβρίου! -…Καλό καλοκαίρι!

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018
ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018
Κόλλιας- Νανόπουλος

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Το παλεύει ακόμα ο Κ. Κόλλιας;

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018
Γκιολής- Μητσοτάκης

Άλλο ένα καλοκαίρι περνάει και ο γιατρός -πολιτικός από το Ξυλόκαστρο Τ. Γκιόλης …δυσκολεύεται να απαντήσει! -…Τι λένε στη ΝΔ;

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018
μπιφτεκόπαιδο

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Κιάτο και η …ησυχία από το μπιφτεκόπαιδο!

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018
Φουρλεμάδης Δ.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Άραγε πόσο έχουν απασχολήσει τη μητρόπολη Κορίνθου οι δικαστικές περιπέτειες του Φουρλεμάδη;

korinthiannewsΑυγούστου 3, 2018