ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: …Σε αυτό το «φοβερό» χλοοτάπητα θα παίξει φέτος η ομάδα του Πέλοπα; …Τι συνέβη στο γήπεδο; …Πόσο κόστισε το έργο; -Τι απαντούν οι υπεύθυνοι;

ΚΙΑΤΟ: …Σε αυτό το «φοβερό» χλοοτάπητα θα παίξει φέτος η ομάδα του Πέλοπα; …Τι συνέβη στο γήπεδο; …Πόσο κόστισε το έργο; -Τι απαντούν οι υπεύθυνοι;

-Ποια είναι η «μεγάλη εταιρεία» όπως την χαρακτηρίζουν οι  λεγόμενοι ως «Πέλοπας Κιάτου» που έχει αναλάβει την αντικατάσταση  του χλοοτάπητα;

-Τον λόγο έχουν πλέον οι πολίτες και φυσικά οι εισαγγελικές αρχές, οι οποίες θα κληθούν να διερευνήσουν τα ζητήματα της ανάθεσης εκτέλεσης του έργου…

«Βόμβα» έπεσε στο γήπεδο του Κιάτου και παρουσιάζει αυτή την εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε; Αυτός είναι ο «φοβερός» χλοοτάπητας που φύτεψαν στις αρχές του καλοκαιριού; Σε αυτό το χορτάρι (…που θυμίζει στάχυ) θα παίζει φέτος η ομάδα του Πέλοπα;

Τι θα απαντήσουν αυτοί που υπογράφουν ως «Πέλοπας Κιάτου» και έσπευσαν να ευχαριστήσουν δημόσια στις 24 Ιουνίου 2017 τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή για την γρήγορη εκτέλεση του έργου από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής χλοοτάπητα για ποδοσφαιρικά γήπεδα με έργα σε όλη την Ελλάδα;

Επι της ουσίας τώρα:

-Ποια εταιρεία ανέλαβε το έργο;

-Πόσο κόστισε το φύτεμα του χλοοτάπητα που σε λιγότερο από δύο μήνες …έγινε στάχυ; …Εκτός και αν υπάρχει περίπτωση να φυτρώσει ξανά χορτάρι!

-Τι θα απαντήσει ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος για την απερίγραπτη εικόνα μέσα στο γήπεδο; Δήμαρχε πόσο κόστισε το έργο αυτό (που από ότι φαίνεται …πήγε στον αέρα) στους Σικυώνιους;

-Τι απαντούν αυτοί που υπέγραφαν ως «Πέλοπας Κιάτου» ευχαριστώντας τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή, αφήνοντας αιχμές στον πρώην αντιδήμαρχο Ν. Ζαχαρόπουλο που είχε θίξει σοβαρά ερωτήματα για το έργο αυτό;

Αφήνουμε τα σχόλια στους Σικυωνίους! Αυτή η εικόνα είναι μία απάντηση σε αυτούς που κάνουν ανακοινώσεις ως «Πέλοπας Κιάτου» και κάνουν και κριτική! Η διοίκηση της ομάδας του Πέλοπα τι θα απαντήσει για αυτό το χάλι στο γήπεδο;

Δείτε την ενδιαφέρουσα επιστολή του πρώην αντιδημάρχου Νίκου Ζαχαρόπουλου:

«Έσπειραν  στο Δημοτικό Στάδιο Κιάτου  χλοοτάπητα  τους  φύτρωσε…….. ρίγανη

Η παρακμή και η απαξίωση του Δήμου Σικυωνίων συνεχίζεται  χωρίς τελειωμό.

Η αντικατάσταση  του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο  Κιάτου απέτυχε, ο χλοοτάπητας ξεράθηκε, με άγνωστη ακόμα ημερομηνία αποκατάστασής του.

Στις 20-6-2017, με κείμενό μου, ζήτησα από τη Δημοτική αρχή του  Δήμου Σικυωνίων να ενημερώσει τους Δημότες, ότι σχετικό έγινε,από τεχνικής και οικονομικής άποψης,  για την αντικατάσταση  του χλοοτάπητα  στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης του Κιάτου.

Μεταξύ των άλλων ζήτησα να μας πληροφορήσουν  αν η ανάθεση εκτέλεσης του έργου έγινε με διαγωνισμό, όπως ορίζει η νομοθεσία και οι σχετικές διατάξεις, ή με απ ευθείας ανάθεση χωρίς διαγωνισμό,ποιός ήταν ο ανάδοχος εργολάβος κατασκευής του έργου,καθώς επίσης  τις τεχνικές προδιαγραφές και το κόστος κατασκευής του.

Η Δημοτική αρχή και ο επικεφαλής Σταματόπουλος, απαξιώνοντας θεσμούς και πολίτες, στους οποίους ανήκει το Στάδιο και πληρώνουν από το υστέρημά τους, σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, δεν έδωσε, όπως κάνει σε όλα τα ζητήματα, καμία απάντηση για να ενημερωθούμε πάνω στα ερωτήματα που τέθηκαν.

Ανέλαβαν να απαντήσουν, χωρίς να ερωτηθούν,  κάποιοι που αυτοχαρακτηρίζονται ως εκπρόσωποι της ομάδας του Πέλοπα,  ως εκπρόσωποι τύπου του Σταματόπουλου.

Μεταξύ των άλλων ανέφεραν ότι η μελέτη και οι εργασίες στο στάδιο έγινε από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο κατασκευαστικής χλοοτάπητα για ποδοσφαιρικά γήπεδα, με έργα σε όλη την Ελλάδα, οι διαπραγματεύσεις του τελικού τιμήματος έγιναν παρούσης και της Διοίκησης του Πέλοπα  και  ήταν μεγάλη ανάγκη ο χλοοτάπητας να αντικατασταθεί αμέσως, λόγω του ότι το πρωτάθλημα αρχίζει το Σεπτέμβριο και χρειάζεται χρόνος μέχρι το χορτάρι να είναι έτοιμο για τα παιχνίδια.

Κατόπιν των προαναφερθέντων, να θέσω κάποια ζητήματα και ερωτήματα για να ενημερωθούν οι Δημότες  του Δήμου Σικυωνίων, τι ακριβώς συμβαίνει με το σοβαρό αυτό ζήτημα.

-Κατ αρχή να απαντήσει η Δημοτική αρχή, εκτός από το αρχικό τίμημα, πόσο ακόμα  θα στοιχίσει στους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων  η καταστροφή του χλοοτάπητα και η εκ νέου αντικατάστασή  του.

-Ποια είναι η ¨΄μεγάλη εταιρεία΄΄ όπως την χαρακτηρίζουν οι  λεγόμενοι υπεύθυνοι της ομάδας του Πέλοπα, που έχει αναλάβει την αντικατάσταση  του χλοοτάπητα, με ποιούς όρους και προυποθέσεις εκτέλεσής του.

Ο Πέλοπας ανήκει σε όλους τους Σικυώνιους πολίτες και φιλάθλους και όχι μόνο σ  αυτούς που ενίοτε τον εκπροσωπούν.

Η ιστορική ομάδα του Πέλοπα  είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας και της ταυτότητας της πόλης και της περιοχής και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, με άστοχες ενέργειες και ανακοινώσεις, να προσβάλει και να απαξιώνει την ομάδα.

Η ποδοσφαιρική ζημιά για την ομάδα του Πέλοπα, από τη κακή εξέλιξη αντικατάστασης  τον χλοοτάπητα,  είναι μεγάλη, γιατί θα αγωνίζεται συνέχεια εκτός έδρας με αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες για την ομάδα και τους φιλάθλους.

Τον λόγο έχουν πλέον οι πολίτες και φυσικά οι Εισαγγελικές αρχές, οι οποίες θα κληθούν να διερευνήσουν τα ζητήματα της ανάθεσης εκτέλεσης του έργου, καθώς και άλλων ενεργειών που έγιναν με πλήρη αδιαφάνεια».

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΣΣ. -Για την ιστορία …καμαρώστε τι έγραφαν ως ανακοίνωση αυτοί που χαρακτηρίζονται ως «Πέλοπας Κιάτου» στις 24 Ιουνίου… και βιάζονταν να κάνουν και αιχμές! …Καμαρώστε τους:

 

-Μπορεί η διοίκηση της ομάδας του Πέλοπα να μας πει ποιοι υπογράφουν ως «Πέλοπας Κιάτου» τέτοιου είδους ανακοινώσεις σαν την παραπάνω; Μήπως είναι οι ίδιοι ή κάποιοι άλλοι; Ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί που γράφουν τέτοιες ανακοινώσεις και …εκθέτουν την ιστορική ομάδα του Πέλοπα; …Ποιοι είναι!

-Δείτε τώρα για υπενθύμιση και την ανάρτησή μας στις 29 Ιουνίου 2017 με τίτλο: «…Τι τρέχει; Ποιοι υπογράφουν τα κείμενα ως «ΠΕΛΟΠΑΣ Κιάτου»; …Αποτελούν μήπως το γραφείου τύπου του δημάρχου Σ. Σταματόπουλου;»

-Άραγε όταν επιστρέψουμε από τις διακοπές μας θα βρούμε στα email μας κάποια επίσημη απάντηση στα παραπάνω που αναφέρουμε; …Αλλά τι να απαντήσει κανείς! Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα και η ανακοίνωση αυτών που υπογράφουν ως «Πέλοπας Κιάτου» …μιλούν από μόνες τους!

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα διάθλου επιστρέφει στο Λουτράκι

korinthiannewsΙανουαρίου 19, 2018
ΜΑΧΑΙΡΙ 3

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συμπλοκή οπαδών μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα- Βγήκε μαχαίρι- Ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου

korinthiannewsΙανουαρίου 15, 2018

Φωτογραφίες από το Final Four Νεανίδων στο Δερβένι

korinthiannewsΙανουαρίου 11, 2018
μαρίνα Ξυλοκάστρου

Εργασίες εκβάθυνσης στην είσοδο της Μαρίνας Ξυλοκάστρου

korinthiannewsΙανουαρίου 8, 2018

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Ξεκινά το Final-4 των Νεανίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

korinthiannewsΙανουαρίου 3, 2018
Δομάζος Μίμης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τιμητική εκδήλωση για τον μεγάλο Έλληνα ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζο- Είσοδος ελεύθερη

korinthiannewsΔεκεμβρίου 28, 2017