ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: «Το ποτήρι ξεχείλισε και αναγκάσθηκε ο πρόεδρος να επιμείνει στη παραίτησή του…»

ΚΙΑΤΟ: «Το ποτήρι ξεχείλισε και αναγκάσθηκε ο πρόεδρος να επιμείνει στη παραίτησή του…»

Επανερχόμαστε σε χθεσινή ανάρτηση με τίτλο: «ΚΙΑΤΟ: Δείτε την επιστολή παραίτησης του τοπικού προέδρου Βασιλικού -Δέχεται διαμαρτυρίες και απειλές από κατοίκους»

Σε επιστολή του πρώην αντιδημάρχου Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλου αναφέρεται: «Μεγάλες καταστροφές σε όλα τα επίπεδα, υποδομές-υδρευτικά, αρδευτικά δίκτυα-δρόμοι-πεζοδρόμια-κοινόχρηστοι χώροι- καλλιέργειες,κ.λ.π. λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, είχαμε σε όλη την έκταση του Δήμου Σικυωνίων.

Στη Τ. Κοινότητα Αρχαίας Σικυώνας, οι τοπικοί παράγοντες αναγκάστηκαν, από την έλλειψη ανταπόκρισης από τη Δημοτική αρχή, να ζητήσουν βοήθεια από ιδιώτες, ιδιοκτήτες μηχανημάτων, κατοίκων της ευρύτερης περιοχής εκτός του Δήμου μας, οι οποίοι προς τιμή τους  ανταποκρίθηκαν και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Ο επικεφαλής και συνολικά η Δημοτική αρχή, όπως σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου έχω δηλώσει, έχει εγκαταλείψει τις Τοπικές Κοινότητες στη τύχη τους σε όλα τα ζητήματα [νερό-καθαριότητα-φωτισμός –επαρχιακοί, δημοτικοί, αγροτικοί δρόμοι κ.λ.π.] και έχει απαξιώσει πλήρως τους Προέδρους και τα Τ.Σ. των Κοινοτήτων, με αποτέλεσμα πολλοί Πρόεδροι και μάλιστα του δικού τους Συνδυασμού,  να έχουν παραιτηθεί.

Τελικά όλη αυτή η αβελτηρία ξεχείλισε το ποτήρι και αναγκάσθηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κοινότητας Αρχαίας Σικυώνας Πολυχρόνης ΘΕΟΧΑΡΗΣ να επιμείνει στη παραίτησή του, που είχε υποβάλει για την αδιαφορία του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής την 23-7-2018, αναφέροντας, μεταξύ των άλλων,τα εξής:

«Από τριετίας  περίπου έχω ζητήσει με την ιδιότητά μου τη τοποθέτηση κολώνας ΔΕΗ- φωτισμού κοινοτικής οδού που διέρχεται έμπροσθεν οικίας Χρήστου Κοτσίρη»

«Ομοίως από έτους περίπου, έχω ζητήσει αντικατάσταση μη λειτουργικού airkorntision στο Κοινοτικό Κατάστημα»

«Προ μηνός σας έχω γνωστοποιήσει τη κλοπή 5 φρεατίων σε δημοτικό δρόμο και έχω ζητήσει  άμεσα την αντικατάστασή τους, προς αποφυγή ατυχήματος»

«Το δημοτικό διαμέρισμα που εκπροσωπώ το τελευταίο  δεκαήμερο στερείται παντελώς ύδατος ύδρευσης, με αποτέλεσμα να δέχομαι πολλές διαμαρτυρίες και απειλές από τους κατοίκους,  γεγονός που σας το έχω αναφέρει»

Πολίτες  και Δημότες του Δήμου  Σικυωνίων, τι να προσθέσουμε σε όλα αυτά τα τραγικά, για το Δήμο και τη περιοχή, που συμβαίνουν στον τόπο μας. Μόνο την επιθυμία όλων μας για  απομάκρυνση της Δημοτικής αρχής από το τιμόνι του Δήμου Σικυωνίων, στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές».

ΣΣ. Αυτά συμβαίνουν επι δημαρχίας του Σ. Σταματόπουλου στο Κιάτο. Άρχισαν να αγανακτούν και οι κάτοικοι στο Βασιλικό! Τα ακούει ο τοπικός πρόεδρος γιατί η δημοτική αρχή δεν μπορεί να βρει λύσεις σε θέματα καθημερινότητα του πολίτη! Αφήνουμε τα σχόλια στους Σικυώνιους δημότες…

-Αν είχαν την ευθιξία και άλλοι τοπικοί πρόεδροι θα υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους εξαιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής, αλλά…

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Πνευματικός- Οικονόμου

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δήμαρχε ΠΟΣΑ άλλα στελέχη του συνδυασμού σας πήραν απευθείας αναθέσεις; -Εκτεθειμένος ο δήμαρχος!

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Γκιολής- Μητσοτάκης1

…Πέρασε ο Μητσοτάκης από την Κορινθία- …Έμαθε για τον Τ. Γκιολή;

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Μανάβης Θανάσης

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Έτσι θεωρεί ο Μανάβης ότι μπορεί να κερδίσει το δήμο;

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
28η Οκτωβρίου

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Το πρόγραμμα της εορτής της 28ης Οκτωβρίου στο Ζευγολατιό

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Αστυνομία (σήμα)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση …για την εορτή της αστυνομίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018