ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κορίνθιος εκδότης καταγγέλει χειροδικία εναντίον του -Ποιους καταγγέλλει -Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις…

Κορίνθιος εκδότης καταγγέλει χειροδικία εναντίον του -Ποιους καταγγέλλει -Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις…

Επανερχόμαστε σε χθεσινή ανάρτηση όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Θέμα συζήτησης στην πιάτσα της Κορίνθου είναι το επεισόδιο χθες το βράδυ έξω από το δημαρχείο της Κορίνθου όπου και γινόταν η συνεδρίαση του ΔΣ. Έγινε ένα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονταν τοπικοί παράγοντες της Κορινθίας, επιχειρηματίες… και εκπρόσωποι των ΜΜΕ! Πιάστηκαν σε κάποια στιγμή στα χέρια ενώ από ότι τουλάχιστον ακούστηκε (δεν έχει διασταυρωθεί) κάποιοι πήγαν στο νοσοκομείο!

Το θέμα είναι σοβαρό και σήμερα είναι το θέμα συζήτησης στην Κόρινθο! Ποιος ήταν ο λόγος …αυτής της σύρραξης; Γιατί ακούγεται ιδιαίτερα το όνομα του ενός επιχειρηματία που ενεπλάκη στην φασαρία και είναι γνωστός στην πιάτσα εδώ και λίγα χρόνια για την σύλληψή του για τα χρέη του προς το δημόσιο;» (δείτε εδώ την ανάρτηση)

Κάππος Ε.

Παρακάτω ακολουθεί η δήλωση του εκδότη του ΣΗΜΕΡΑ Ε. Κάππου που δημοσιεύτηκε στο supertvkorinthos.gr:

«Με την σημερινή μου δήλωση μέσω της εφημερίδας που είμαι εκδότης ενημερώνω όλους τους Κορίνθιους και όχι μόνο για την προσωπική επίθεση με βαρύτατους και ποινικά και θεσμικά κολάσιμους χαρακτηρισμούς αλλά και την απόπειρα χειροδικίας και χειροδικία εναντίον εμού προσωπικά ως εκδότη της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ και 31 χρόνια υπηρετούντα την ενημέρωση των πολιτών της Πελοποννήσου και στενών συνεργατών μου και οικογενειακών μου ανθρώπων από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη και τον Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κορινθίων Γιώργο Οικονόμου την Τρίτη 6-3-18 το βράδυ στις 23.00 στην είσοδο του Δημαρχείου Κορίνθου.

Πιτσάκης

Δεν θα αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτήν την καταγγελία σεβόμενος την νομική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω  πριν λεπτομερειακός την περιγράψω και εγώ και πριν γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες στα αρμόδια όργανα του Κράτους είτε θεσμικά είτε Νομικά.

Ζητάω λοιπόν από τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν άμεση επαφή και ευθύνη στο θεσμικό ρόλο του Κυρίου Οικονόμου και Πιτσάκη να τοποθετηθούν όπως αυτοί νομίζουν και επειδή πρέπει να γνωρίζουν φυσικά με προσωπική επιστολή που θα τους σταλεί με όσες λεπτομέρειες μπορώ να περιγράψω σε αυτή τη φάση της διαδικασίας και με τα στοιχεία που μπορώ να τους δώσω και να τους ενημερώσω ούτως ώστε να έχουν ενημερωθεί και να τοποθετηθούν αναλαμβάνοντας την ευθύνη από εδώ και πέρα για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί είτε σε εμένα είτε σε συγγενικά πρόσωπα είτε σε συνεργάτες μου αλλά και σε οποιονδήποτε θεσμικό παράγοντα που εμπλέκεται σε αποφάσεις οργάνων με τους δύο ανωτέρω κυρίους.

Θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους με όλες μου τις δυνάμεις την δυνατότητα της έκφρασης ελεύθερα των απόψεων οποιουδήποτε θεσμικού παράγοντα  η απλού πολίτη στο πλαίσιο της δεοντολογίας έχοντας γνώμονα το δικαίωμα στην ενημέρωση στην ελεύθερη έκφραση αλλά και την δεοντολογία.

Το γκρίζο στους θεσμικούς ρόλους και το μαύρο στην ενημέρωση δεν θα το επιτρέψω και εγώ και οι συνεργάτες μου να περάσει.

Ευθύμιος Κάππος εκδότης ΣΗΜΕΡΑ και Διευθύνων σύμβουλος super tv

-Ζητήσαμε στο πλαίσιο της δεοντολογίας να έχουμε και την άποψη και του κυρίου Oικονόμου και του κυρίου Πιτσάκη για το συγκεκριμένο περιστατικό για να φιλοξενήσουμε και την άποψη τους την οποία φυσικά αναμένουμε στη βάση της δεοντολογίας να την δημοσιεύσουμε».

Η ανάρτηση στο supertvkorinthos.gr

Η ανάρτηση στο supertvkorinthos.gr

ΣΣ. Αυτά αναφέρονται παραπάνω από τον Ε. Κάππο! Το ερώτημα είναι το εξής: Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία για αυτά τα επεισόδια ή όχι;

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018
φωτογραφία της ημέρας

…Η φωτογραφία της ημέρας

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018
Πιτσάκης

…Πολύ υψηλούς στόχους έχουν θέσει από το επιμελητήριο για την έκθεση που θα γίνει στο λιμάνι της Κορίνθου! -…Την άδεια την πήραν;

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018
Νανόπουλος- Χασικίδης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νανόπουλος σταθερός στην άποψή του! …Πόσο σταθερός είναι άραγε ο Χασικίδης και ο Σταυρέλης;

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018

ΚΙΑΤΟ: Δίνεται λύση στο θέμα του κινδύνου των διερχόμενων πολιτών- Αντέδρασε άμεσα η Τράπεζα Πειραιώς…

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018
τσούχτρες

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Από τη Δευτέρα οι λουόμενοι θα γνωρίζουν που θα βρίσκονται οι τσούχτρες! -Θα ενημερώνονται από…

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018