ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Έστειλαν και ανακοίνωση! Αρτοποιός εξέφρασε την στήριξή του στον Πιτσάκη!

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Έστειλαν και ανακοίνωση! Αρτοποιός εξέφρασε την στήριξή του στον Πιτσάκη!

Από το επιμελητήριο Κορινθίας αναφέρεται σε δελτίο τύπου: «Τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Κορίνθιας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη συνάντησε, την Τετάρτη 6/06/2018, ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κορινθίας κος. Γιάννης Βακάλογλου και τα μέλη του Δ.Σ. κος Σωκράτης Κονδύλης (αντιπρόεδρος), κος Γιώργος Βασιλείου (μέλος), κος Μαρίνος Κονδύλης (μέλος).

Ο κος Βακάλογλου παρουσίασε τα ζητήματα του κλάδου όπως ο υψηλός συντελεστής Φ.Π.Α και αναφέρθηκε σε περιστατικά από παραβάσεις ορισμένων επιχειρηματιών Αρτοποιών της Κορινθίας σχετικά με την παραγωγή και διακίνηση του άρτου που υπόκεινται σε αντίθεση με τις νομοθετικές διατάξεις.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κος Πιτσάκης  άκουσε τις απόψεις και τις θέσεις της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κορινθίας και κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος ενώ προτίθεται να  εισηγηθεί υπόμνημα προς του αρμόδιους φορείς για την επίλυση των ζητημάτων.

Ο κος Βακάλογλου διαβλέποντας κοινούς στόχους για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη του Νομού εξέφρασε την στήριξη του στο Πρόεδρο του επιμελητήριου και στην προσπάθεια του για μια νέα πορεία για το Επιμελητήριο Κορίνθιας.

Η συνάντηση έκλεισε με την απόφαση συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κορινθίας και της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κορινθίας στο πλαίσιο της έκθεσης της Κορινθίας που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο Κορινθίας και στόχο την προώθηση του Ελληνικού Παραδοσιακού Φούρνου».

προβληματισμός

ΣΣ. Κορίνθιος αρτοποιός εξέφρασε την στήριξή του στον Πιτσάκη και στην προσπάθεια του για μια νέα πορεία για το Επιμελητήριο Κορίνθιας! Τουλάχιστον έτσι διαβάζουμε στην παραπάνω ανακοίνωση του επιμελητηρίου στην Κορινθία …και αναρωτιόμαστε!

Σε ότι αφορά τις δεσμεύσεις του Πιτσάκη και για το πόσο τις τηρεί «θυμηθήκαμε» την ανάρτησή μας με τίτλο: «ΚΟΡΙΝΘΙΑ: «Με το «καλημέρα» ο Πιτσάκης μίλησε ξανά για ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ… ξεχνώντας την αρχική του ΔΕΣΜΕΥΣΗ! -…Το πήραμε το μήνυμα!».

Σε ότι αφορά …το νέο επιμελητήριο με πρόεδρο τον Πίτσακη τα δείγματα τα είδαμε από την αρχή. Δείτε την σχετική ανάρτηση με τίτλο: «Αντιδράσεις και εξώδικα! …Δεν πρόλαβε να γίνει πρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας ο Π. Πιτσάκης… και άρχισαν τα παρατράγουδα!!!»

Τα υπόλοιπα που έχουν γίνει όσο είναι πρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας ο Πιτσάκης είναι σχεδόν γνωστά σε όλους! Και φυσικά μην ξεχνάει κανείς ότι ο Πιτσάκης έγινε πρόεδρος στο επιμελητήριο …από σπόντα (δείτε εδώ)!

Αν βρισκόμασταν στη θέση να εκπροσωπούμε κάποιο φορέα στην Κορινθία θα ήμασταν φειδωλοί στις δηλώσεις μας για τον Πιτσάκη! Αυτή είναι η άποψή μας! …Ίσως κάποιοι τα βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα!

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Πνευματικός- Οικονόμου

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δήμαρχε ΠΟΣΑ άλλα στελέχη του συνδυασμού σας πήραν απευθείας αναθέσεις; -Εκτεθειμένος ο δήμαρχος!

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Γκιολής- Μητσοτάκης1

…Πέρασε ο Μητσοτάκης από την Κορινθία- …Έμαθε για τον Τ. Γκιολή;

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Μανάβης Θανάσης

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Έτσι θεωρεί ο Μανάβης ότι μπορεί να κερδίσει το δήμο;

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
28η Οκτωβρίου

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Το πρόγραμμα της εορτής της 28ης Οκτωβρίου στο Ζευγολατιό

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Αστυνομία (σήμα)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση …για την εορτή της αστυνομίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018