ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Δήλωση με νόημα του Δ. Ραψωματιώτη: «Δεν έχουμε την φιλοσοφία του εισαγγελέα αλλά δεν θα συγκαλύψουμε εάν υπάρχει κάτι»

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Δήλωση με νόημα του Δ. Ραψωματιώτη: «Δεν έχουμε την φιλοσοφία του εισαγγελέα αλλά δεν θα συγκαλύψουμε εάν υπάρχει κάτι»

Έφτασε η ώρα των εκλογών στο επιμελητήριο Κορινθίας. Πολλά έγιναν αυτό το διάστημα. Κάποιοι υποψήφιοι πήγαν να βάλουν τρικλοποδιές σε άλλους υποψήφιους (…γνωστοί ποιοι τα έκαναν), κάποιοι άλλοι άρχισαν τις μεγάλες δηλώσεις με σκοπό να εντυπωσιάσουν και κάποιοι άλλοι …πιο μετρημένοι προσπάθησαν να πούνε τι πραγματικά σκέφτονται να κάνουν!

Υπήρχαν όμως και κάποιες δηλώσεις που σχολιάστηκαν θετικά, όπως αυτή που έκανε ο Δ. Ραψωματιώτης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εμείς, σε καμία περίπτωση, δεν μπαίνουμε στο Επιμελητήριο με την λογική και την φιλοσοφία του Εισαγγελέα, βεβαίως όμως και δεν θα συγκαλύψουμε εάν υπάρχει κάτι…».

Αυτή την δήλωση θα περιμένανε να την ακούσουμε από όλους τους υποψηφίους.

Η παλιά διοίκηση έμεινε χρόνια στο επιμελητήριο Κορινθίας. Μπορεί να τα έκανε όλα σωστά. Μπορεί να έκανε και λάθη. Ως εδώ δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Αν όμως μέσα στο επιμελητήριο αυτά τα χρόνια διαπιστωθεί από τη νέα διοίκηση ότι υπήρχαν (από την προηγούμενη διοίκηση) κάποιες σοβαρές «παρατυπίες» …ή οτιδήποτε άλλο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει συγκάλυψη από κανέναν! Ούτε από την νέα διοίκηση, ούτε από τα ΜΜΕ ούτε από πουθενά! Τα πάντα στο φως της δημοσιότητας και αν τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά να υπάρξει και η παρέμβαση του εισαγγελέα. Βέβαια αν διαπιστώσει η νέα διοίκηση και κάποια άλλα πράγματα στη συνέχεια που θέτουν θέμα νομιμότητας με κάποιες επιχειρήσεις …ή οτιδήποτε άλλο πρέπει επίσης να μην το συγκαλύψει!

Καθαρές κουβέντες για όλους.

Για το λόγο αυτό μας άρεσε η δήλωση του Δ. Ραψωματιώτη η οποία ανέφερε: « Η εικόνα του Επιμελητηρίου θα πρέπει να είναι πεντακάθαρη! Εμείς, σε καμία περίπτωση, δεν μπαίνουμε στο Επιμελητήριο με την λογική και την φιλοσοφία του Εισαγγελέα, βεβαίως όμως και δεν θα συγκαλύψουμε εάν υπάρχει κάτι. Κάθε νέα Διοίκηση που αναλαμβάνει, ελέγχει τι παραλαμβάνει και αυτό θα πράξουμε και εμείς. Σας δηλώνω με ειλικρίνεια και ευθύτητα πως το Επιμελητήριο χρειάζεται μια νέα δομή, με όρους αξιοποίησης των θετικών στοιχείων του σήμερα, αλλά και καθαρή επιχειρηματική φιλοσοφία

Στις αντιπαραθέσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ συνδυασμών σε μια προεκλογική περίοδο που -η αλήθεια είναι-  έλαβε διαστάσεις πολιτικών ή αυτοδιοικητικών εκλογών αφού είδαμε να εισάγονται επικοινωνιακά team, ιλουστρασιόν φυλλάδια, συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και περιοδείες συνοδεία καμερών, εμείς ως «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» επιλέγουμε να είμαστε  η δύναμη που θα εγγυηθεί την σταθερότητα της επόμενης ημέρας, την συνεργασία της επόμενης ημέρας, την ανάπτυξη των επόμενων χρόνων που θα έρθει ως αποτέλεσμα των δυο πρώτων σημείων.

Εκείνο που προτάσσουμε εμείς ως συνδυασμός είναι η ταυτότητα του Επιχειρηματία. Αποκλείουμε κόμματα και συστήματα χαράσσουμε δρόμους συνεργασίας και προοπτικής με στόχο ένα Επιμελητήριο στην ουσία του «Κορινθίας» και όχι Κορίνθου!

Εμείς έχουμε συγκεκριμένο στόχο και εγγυόμαστε το αποτέλεσμα. Δεν διατυπώνουμε προτάσεις που ακούγονται ωραία και δεν πρόκειται ποτέ να υλοποιηθούν. Εμείς γνωρίζουμε τον τρόπο που το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός και υποστηρικτής στους επαγγελματίες της Κορινθίας. Είναι καιρός στην οδό Ερμού, στον αριθμό 2 να χτυπήσει δυνατά η επιχειρηματικότητα της Κορινθίας! Είναι τώρα η στιγμή ν’ αλλάξουμε εμείς και όχι άλλοι, όσα μας βάλλουν, όσα μας ενοχλούν, όσα μας κρατούν πίσω. Σαν «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και θέλουμε και μπορούμε! Σας το εγγυώμαι! Γιατί αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μας στις επόμενες γενιές επιχειρηματιών. Αυτά θα είναι τα ισχυρά θεμέλια που θα τις οδηγήσουν να χτίσουν παντοκρατορίες και να μεγαλουργήσουν. Αυτό θα είναι το επιμελητήριο για το οποίο όλοι μας θα είμαστε περήφανοι. Εμείς, η «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» ερχόμαστε να δώσουμε τη δική μας πνοή, το δικό μας δυναμισμό και δεν μπαίνουμε σε λογικές ανταλλαγής, αποδοχής και στήριξης. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ…»

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018
φωτογραφία της ημέρας

…Η φωτογραφία της ημέρας

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018
Πιτσάκης

…Πολύ υψηλούς στόχους έχουν θέσει από το επιμελητήριο για την έκθεση που θα γίνει στο λιμάνι της Κορίνθου! -…Την άδεια την πήραν;

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018
Νανόπουλος- Χασικίδης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νανόπουλος σταθερός στην άποψή του! …Πόσο σταθερός είναι άραγε ο Χασικίδης και ο Σταυρέλης;

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018

ΚΙΑΤΟ: Δίνεται λύση στο θέμα του κινδύνου των διερχόμενων πολιτών- Αντέδρασε άμεσα η Τράπεζα Πειραιώς…

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018
τσούχτρες

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Από τη Δευτέρα οι λουόμενοι θα γνωρίζουν που θα βρίσκονται οι τσούχτρες! -Θα ενημερώνονται από…

korinthiannewsΙουνίου 22, 2018