ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! -…Απίστευτη κοροϊδία σε μέλη του επιμελητηρίου Κορινθίας! -…Πως τους την έφεραν!

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! -…Απίστευτη κοροϊδία σε μέλη του επιμελητηρίου Κορινθίας! -…Πως τους την έφεραν!

Επειδή πολλές φορές δεν χρειάζεται να γράψει κανείς πολλά πράγματα δημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση από τους συνδυασμούς των Μουρίκη και Λουζιώτη στο επιμελητήριο Κορινθίας! Δείτε σε ποιο σημείο έφτασε αυτή τη φορά η διοίκηση του επιμελητηρίου Κορινθίας.

Τι θα άλλο θα γίνει ακόμα στο επιμελητήριο Κορινθίας με πρόεδρο (από σπόντα) τον Πιτσάκη και την …παρέα του;

Μουρίκης- Λουζιώτης

Δείτε την ανακοίνωση των συνδυασμών Μουρίκη και Λουζιώτη:

«Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, μέλη των παρατάξεων του Παναγιώτη Λουζιώτη και Σωτήρη Μουρίκη, βρισκόμαστε -εν μέσω  της διεξαγωγής της εκθεσιακής δραστηριότητας «Πελοπόννησος 2018»- στη δυσάρεστη θέση να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση προς αποκατάσταση του κύρους του θεσμού που υπηρετούμε και του σεβασμού προς τους συναδέλφους επαγγελματίες που εκπροσωπούμε.

Την 05/10/2018, δεχθήκαμε τηλεφωνική ενημέρωση από τη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου και από την Γραμματεία του προέδρου κ. Πιτσάκη κα Κασμά, με την οποία μας γνωστοποιήθηκε η  ΑΝΑΒΟΛΗ της εκδήλωσης για τη βράβευση επιχειρηματιών της Πελοποννήσου, η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στο Club Hotel Casino Loutraki.

Αιφνιδιασμένοι, ζητήσαμε διευκρινίσεις για το λόγο της αναβολής, χωρίς ωστόσο να λάβουμε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, πέρα από το ότι πρόκειται για εξέλιξη της οποίας γνώση (και ευθύνη) έχει η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου. Προς τήρηση των τυπικών διαδικασιών, ο κ. Μουρίκης ζήτησε εγγράφως τη σχετική ενημέρωση περί αναβολής της εκδήλωσης, και παρότι του δόθηκε η δέσμευση ότι θα λάβει το έγγραφο αμέσως, μέχρι και αυτή την ώρα αυτό αγνοείται.

Και φυσικά αγνοείται, αφού η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένη, χωρίς ουδέποτε να έχει τεθεί ως θέμα η αναβολή της.

Πρόκειται για την κορύφωση της αντιδημοκρατικής και διχαστικής τακτικής του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Πιτσάκη, που με συνέπεια ακολουθεί (με απόλυτη συνευθύνη της Διοικητικής Επιτροπής και των μετεκλογικών συμμάχων του), από την πρώτη μέρα της εκλογής του. Με αποκλεισμό των εκλεγμένων μελών της αντιπολίτευσης από τις διαδικασίες. Με ρεβανσισμό εναντίον όσων δε στηρίξαμε την εκλογή του. Με αυταρχισμό στις αποφάσεις, που συνήθως λαμβάνονται εν κρυπτώ.

Σεβόμενοι την αυτονόητη ανάγκη της ομαλής διεξαγωγής της εκθεσιακής δραστηριότητας, της οποίας ο σχεδιασμός, τα αποτελέσματα και η αντιπροσωπευτικότητα των πελοποννησιακών επιχειρήσεων θα αξιολογηθούν προσεχώς, σταθήκαμε όλο αυτό το διάστημα υποστηρικτικά, αποφεύγοντας κάθε μορφή αντιπολίτευσης.

Η  εξωφρενική ωστόσο μικροπρέπεια του κ. Πιτσάκη να αποκλείσει/απαγορεύσει την παρουσία της αντιπολίτευσης σε μια εκδήλωση βράβευσης (η οποία τελικώς εξελίχθηκε σε φιάσκο), ψευδόμενος αισχρά περί της αναβολής της, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα τη δειλία του, δεν αποτελεί μόνο ασέβεια προς τον θεσμό του Επιμελητηρίου, αλλά κυρίως ασέβεια και προσβολή προς τους επαγγελματίες του Νομού που εκπροσωπούμε.

Τους συναδέλφους μας που απαιτούν και αξίζουν μια σοβαρή, υπεύθυνη, αποτελεσματική και ενωτική Διοίκηση του Επιμελητηρίου, κι όχι μικροπρεπείς και αντιδημοκρατικές τακτικές προς ικανοποίηση προσωπικών  στόχων.

Κύριε Πιτσάκη, λυπούμαστε για την ακατάλληλη στιγμή της εκκωφαντικής επιβεβαίωσης αυτού που ήδη γνωρίζαμε και τα μέλη του Επιμελητηρίου κατέδειξαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2017: Είστε κατώτερος των απαιτήσεων της Προεδρίας του θεσμού.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας

ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ Παναγιώτης
ΜΟΥΡΙΚΗΣ Σωτήριος
ΣΟΥΦΡΙΛΑΣ Δημήτριος
ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ Βασίλειος 
ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ Ευάγγελος
ΜΠΑΡΑΦΑΚΑΣ Χρήστος
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γεώργιος
ΓΕΡΟΥ Δημήτριος
ΓΚΙΩΝΗΣ Ιωάννης».

προβληματισμός

ΣΣ. Έχει να απαντήσει κάτι ο Πιτσάκης …και η παρέα του; Θεωρούμε ότι οι έμποροι της Κορινθίας δεν έχουν δει ακόμα τίποτα από τη νέα διοίκηση με πρόεδρο (από σπόντα) τον Πιτσάκη! Μέσα σε λίγες μέρες από την εκλογή του αποδείχτηκε ο χειρότερος πρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας!

Νανόπουλος Βασίλης5

Το μόνο καλό που έκανε ο Πιτσάκης είναι την έκθεση του επιμελητηρίου στο κέντρο της Κορίνθου κάτι που δεν κατόρθωσε να κάνει ο π. πρόεδρος Β. Νανόπουλος όσο και αν το πάλευε τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια! Εκεί ο Πιτσάκης του έβαλε …τα γυαλιά! Κατά τα άλλα ο τρόπος που λειτουργεί ο Πιτσάκης ως πρόεδρος (από σπόντα) του επιμελητηρίου …δεν υπάρχει! Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο!

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Πνευματικός- Οικονόμου

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δήμαρχε ΠΟΣΑ άλλα στελέχη του συνδυασμού σας πήραν απευθείας αναθέσεις; -Εκτεθειμένος ο δήμαρχος!

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Γκιολής- Μητσοτάκης1

…Πέρασε ο Μητσοτάκης από την Κορινθία- …Έμαθε για τον Τ. Γκιολή;

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Μανάβης Θανάσης

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Έτσι θεωρεί ο Μανάβης ότι μπορεί να κερδίσει το δήμο;

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
28η Οκτωβρίου

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Το πρόγραμμα της εορτής της 28ης Οκτωβρίου στο Ζευγολατιό

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Αστυνομία (σήμα)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση …για την εορτή της αστυνομίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018