ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Ξαφνικά μετά τις εκλογές «χάθηκε» η ευαισθησία του Πιτσάκη για τους πληγέντες; -Τώρα «ξέχασε» να φορτώσει το φορτηγό;

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Ξαφνικά μετά τις εκλογές «χάθηκε» η ευαισθησία του Πιτσάκη για τους πληγέντες; -Τώρα «ξέχασε» να φορτώσει το φορτηγό;

(00:55)

Θυμόμαστε λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές του επιμελητηρίου στην Κορινθία (μέσα στον χειμώνα δηλαδή) τον Π. Πιτσάκη, ως υποψήφιο πρόεδρο ακόμα, να στέλνει στους πλημμυροπαθείς της Αττικής βοήθεια. Μάλιστα ήταν και κάμερες που κατέγραφαν την ανθρωπιστική αυτή βοήθεια του Πιτσάκη!!! (για υπενθύμιση δείτε τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: «…Μήπως το παράκαναν; Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς από τον Π. Πιτσάκη …με φωτογραφίες …και την παρουσία των ΜΜΕ!»

Και τότε ο Πιτσάκης έβαζε και ο ίδιος πλάτη μπροστά στις κάμερες, για να φορτώσει το φορτηγό με αυτά που είχαν μαζέψει για τους πλημμυροπαθείς.

Αυτά έγιναν τον χειμώνα λίγο πριν τις εκλογές του επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια έγιναν οι εκλογές του επιμελητηρίου και ο Πιτσάκης ενώ βγαίνει τρίτος στην ψηφοφορία των εμπόρων – επιχειρηματιών της Κορινθίας, από «σπόντα» (με την στήριξη δηλαδή που του παρείχαν οι Ραψωματιώτης και Σπηλιωτακάρας) εξελέγη πρόεδρος στο επιμελητήριο!!!

Και πάμε στο σήμερα…

Αυτή την εβδομάδα όλοι είδαν τις καταστροφές που προκάλεσε η φονική πυρκαγιά στην Αθήνα και την Κινέττα. Επίσης σημειώθηκαν και καταστροφικές πυρκαγιές στα όρια της Κορινθίας (Ανατολική και Δυτική Κορινθία).

Μέχρι και σήμερα αυτή την ώρα (01:00) όμως δεν είδαμε ή ακούσαμε για κάποια προσωπική βοήθεια του Πιτσάκη στους πυρόπληκτους!!!

…Τι έγινε αυτή τη φορά;

Ο Πιτσάκης τώρα δεν ενδιαφέρεται για τους πληγέντες, την στιγμή που οι καταστροφές είναι πολύ μεγαλύτερες; Θεωρούμε απίθανο να έστειλε κάποιο φορτηγό με βοήθεια …αθόρυβα (δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια).

Ή μήπως τώρα τελείωσαν οι εκλογές στο επιμελητήριο Κορινθίας και …δεν υπάρχει λόγος να μπαίνει σε μία τέτοια διαδικασία;

Την απάντηση θα την δώσει ο ίδιος! Τότε, λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο Πιτσάκης ήταν ευαισθητοποιημένος για τους πληγέντες ενώ τώρα, που τελείωσαν οι εκλογές, …του έφυγε αυτή η ευαισθησία; …Εμείς απλά ότι βλέπουμε καταγράφουμε!

ΣΣ. Αν πάλι ξέχασε ο Πιτσάκης να δείξει την ευαισθησία του του το θυμίζουμε σήμερα εμείς! Έστω και τώρα δεν είναι κακό να προσφέρει στους πληγέντες …έστω κάνοντάς το και μπροστά στις κάμερες!

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018

Έχει ποινή κάθειρξης 16 ετών …και παραμένει στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο Λουτράκι! -Ποια η θέση του μητροπολίτη Κορίνθου;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
Καλαντζής- Ανδριανάκος

…Τα ίδια και τα ίδια στη Νεμέα; Τα ίδια πρόσωπα διεκδικούν ξανά το δήμο;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
Σταματόπουλος Σπύρος -μαφία

ΚΙΑΤΟ: Επιστροφή στο παρελθόν… σε αυτά που έλεγε ο Σταματόπουλος! -«Τρεις φωτογραφίες τρεις χιλιάδες λέξεις…»

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
λεμόνια

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι θα συμβεί φέτος με τα λεμόνια…

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα- Ένα επικίνδυνο σημείο- Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας…

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018