ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι παραδέχεται ο Δημήτρης Φουρλεμάδης (ιδιαίτερα γνωστός στο Λουτράκι ως Πάτερ – Δημήτρης) για τα δώρα στις μητροπόλεις…

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι παραδέχεται ο Δημήτρης Φουρλεμάδης (ιδιαίτερα γνωστός στο Λουτράκι ως Πάτερ – Δημήτρης) για τα δώρα στις μητροπόλεις…

Στο bankingnews.gr αναφέρθηκε: «Ανεξάρτητα της προφανούς αντιπαράθεσης που έχει με τον κ. Κοντομηνά θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο αν δημοσιοποιούσε και τους λόγους που ο ίδιος πιστεύει ότι οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας του με τους ομίλους Alpha και ΔΕΜΚΟ.

Με εξώδικο που απέστειλε στο bankingnews (BN) o κ. Δημήτρης Φουρλεμάδης τέως Διεθύνων Σύμβουλος του Alpha και νυν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εφημερίδας Κιβωτός της Ορθοδοξίας παραδέχεται ότι δόθηκαν από τον Alpha δώρα στις Μητροπόλεις επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα στο συγκεκριμένο σκέλος αλλά ταυτόχρονα ισχυρίζεται για όλα ήταν ενήμερος ο Δ. Κοντομηνάς και πως είχαν προβληθεί από τα δελτία του Alpha.

Ταυτόχρονα αναφέρει ότι ήταν επιθυμία του κ. Κοντομηνά να προβάλει ένα φιλανθρωπικό πρόσωπο για λόγους που ο ίδιος δεν γνωρίζει ενώ κάνει και μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Το bankingnews οφείλει να επισημάνει τα εξής: Βάση του νόμου υπεύθυνος για τη διαχείριση μιας εταιρίας είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο το ΔΣ.
Υποθέτουμε ότι ο κ. Φουρλεμάδης εκ της θέσεως που κατείχε γνωρίζει και τις εξουσίες και τις αρμοδιότητες που συνεπάγεται.

Ανεξάρτητα της προφανούς αντιπαράθεσης που έχει με τον κ. Κοντομηνά θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο αν δημοσιοποιούσε και τους λόγους που ο ίδιος πιστεύει ότι οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας του με τους ομίλους Alpha και ΔΕΜΚΟ.

Κατά τα λοιπά θυμίζουμε στον κ. Φουρλεμάδη δεδομένου ότι είναι εκδότης εκκλησιαστικού εντύπου ότι δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης.

Με δεδομένο ότι εκ της θέσεως του στο χώρο των ΜΜΕ και της εξειδίκευσης στα εκκλησιαστικά ζητήματα καθώς είναι και παπάς του Πατριαρχείου Ρουμανίας θα τον παρακαλούσαμε ιδιαιτέρως να μας πληροφορήσει γιατί έχουν δεσμευτεί ακίνητα 15 εκατ. ευρώ της εκκλησίας της Ελλάδας και για ποιο λόγο πιστεύει ότι κάποιοι εκ των Μητροπολιτών που έλαβαν δωρεές με γνώση Κοντομηνά, όπως ισχυρίζεται, επιτέθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο όταν αυτός έθεσε θέμα παράστασης πολιτικής αγωγής της Εκκλησίας της Ελλάδος στη δίκη για τα σάπια κοτόπουλα της Αλληλεγγύης στην οποία ο κ. Φουρλεμάδης είναι κατηγορούμενος.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com»

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ:

 

 

ΣΣ. Υπενθυμίζουμε για ακόμα μία φορά ότι ο π.διευθύνων σύμβουλος στον τηλεοπτικό σταθμό  ALPHA Δημήτρης Φουρλεμάδης, είναι γνωστός στην Κορινθία και ιδιαίτερα στο Λουτράκι ως Πάτερ – Δημήτρης καθώς λειτουργεί στο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο Λουτράκι…

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΜαρτίου 23, 2018
Πιτσάκης

Σ. Μουρίκης: «Ο πρόεδρος έφτασε σε τρεις μήνες το επιμελητήριο στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ»- Ερωτηματικά για την Ταουξίδη!

korinthiannewsΜαρτίου 23, 2018
λίμνη Στυμφαλίας4

Έχει δημοπρατηθεί έργο για την ενίσχυση της υδροδότησης του δήμου Σικυωνίων προυπολογισμού…

korinthiannewsΜαρτίου 23, 2018
Μαρτίου 25η

ΒΕΛΟ- ΒΟΧΑ: Το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Ζευγολατιό

korinthiannewsΜαρτίου 23, 2018
Βορίδης Μάκης

Έρχεται ξανά ο Μάκης Βορίδης στην Κορινθία την Δευτέρα

korinthiannewsΜαρτίου 23, 2018

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Κατά την διάρκεια του Εσπερινού οι πιστοί είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν…

korinthiannewsΜαρτίου 23, 2018