ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: … Αυτή την ανακοίνωση σκέφτηκε να βγάλει ο Χασικίδης;

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: … Αυτή την ανακοίνωση σκέφτηκε να βγάλει ο Χασικίδης;

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στο δήμο Κορινθίων για τους αγώνες σε κλουβί που ήταν να γίνουν στην Κόρινθο αλλά αναβλήθηκαν την τελευταία στιγμή. Εκεί ξέσπασε και η μεγάλη κόντρα μεταξύ του δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού και του πρώην προέδρου του κέντρου πολιτισμού και φίλου του Γ. Οικονόμου- (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση).

Ο Πνευματικός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν ήθελε να αναλάβει αυτή την διοργάνωση ένας βαρυποινίτης! Ακούστηκαν διάφορα. Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως ο Νανόπουλος είπε ότι διαφωνούσε με αυτή την εκδήλωση, ενώ ο Β. Πανταζής έλεγε ότι συμφωνούσε.

Υπήρχαν και κάποιοι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που φάνηκε σαν να προσπάθησαν να αποφύγουν το θέμα, όπως ο Χ. Χασικίδης, ο οποίος έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση όπου μιλάει γενικά και αόριστα! Μία ανακοίνωση …άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, θα θεωρούσαμε, από τον Χασικίδη! Δύσκολο είναι να πάρει μία ξεκάθαρη θέση;

Δείτε την ανακοίνωση του Χασικίδη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Η «πολιτεία», δηλαδή ο τρόπος συμπεριφοράς και δράσης, του καθενός μας είναι λίγο  πολύ γνωστή.

Για το θέμα των αγώνων τοποθετήθηκα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων. Δεν επιθυμώ να τοποθετηθώ επί των δηλώσεων του Δημάρχου Κορινθίων περί «Σικάγου της δεκαετίας του 30», σεβόμενος πάνω απ΄ όλα τους συμπολίτες μου, αλλά και τις προσωπικές αρχές και αξίες μου. Το ίδιο θα πράξω στο μέλλον σε δηλώσεις αναλόγου περιεχομένου, απ΄όπου και αν προέρχονται.

Επιδίωξή μου σ΄ αυτήν την πρώιμη προεκλογική περίοδο είναι η γόνιμη αντιπαράθεση θέσεων και προτάσεων, η ουσία, και όχι η πρόκληση εντυπώσεων και οι μικροπολιτικές.

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ.

Ειλικρινά αναρωτιέμαι τί σχέση έχουν όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο Δήμο μας με τις ανάγκες του τόπου μας, με τα προβλήματα που ενσκήπτουν στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας, με την δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε.

Καλώ όλους όσους η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας έθεσε σε θέσεις ευθύνης και όσους θα συμπορευτούμε σ΄αυτήν την μακρά προεκλογική περίοδο να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Χρήστος Χασικίδης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων»

προβληματισμός

ΣΣ. Θεώρησε σκόπιμο ο Χασικίδης να βγάλει ανακοίνωση για  να αναφέρει τα παραπάνω; Κατά την άποψή μας καλύτερα …να μην έμπαινε στον κόπο!

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

σταφίδα

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι γίνεται με την Κορινθιακή σταφίδα! -Τι ζήτηση υπάρχει, ποια είναι η ποσότητα και ποια η τιμή

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
περιπολικό 7

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το φονικό στο Σοφικό που απασχόλησε το πανελλήνιο! -Τι αποφάσισε το δικαστήριο…

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
συνταξιούχοι

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τα προβλήματα των συνταξιούχων…

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
στρατός

Πρόσκληση από την ένωση αποστράτων αξιωματικών στρατού Κορινθίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
αγρόκτημα

ΚΙΑΤΟ: Το ίδιο άτομο «χτύπησε» δύο φορές σε αγρόκτημα

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
Σταματόπουλος Σ.3

ΚΙΑΤΟ: Ν. Ζαχαρόπουλος: «Φτάνει η ώρα των ποινικών ευθυνών για τον επικεφαλής της δημοτικής αρχής…»

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018