ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ι. Καρασάββας: «Οφείλω να τονίσω ότι η δημοτική αρχή στάθηκε δίπλα μου…»

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ι. Καρασάββας: «Οφείλω να τονίσω ότι η δημοτική αρχή στάθηκε δίπλα μου…»

-Γράφει ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Ι. Καρασάββας 

«Χθες το πρωί είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ και να παρακολουθήσω από κοντά, την πρόοδο των εργασιών που αφορούν την κατασκευή νέων δαπέδων στα προαύλια των Σχολείων του Δήμου μας, και πιο συγκεκριμένα του συγκροτήματος του Συνοικισμού (3ο Λύκειο/4ο Γυμνάσιο).

Μαζί με τον Διευθυντή του Λυκείου κ. Σταυρόπουλο, τον εκπαιδευτικό κ. Νικολάου, τον υπεύθυνο Μηχανικό του έργου και συνεργάτες μου, συζητήσαμε τις λεπτομέρειες, τις πιθανές προσθήκες στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα όπως επίσης και τις συνολικές μεταβολές που θα αποτελέσουν οδηγό για την κατασκευή σύγχρονων Δαπέδων Τάπητα σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν μια προσωπική προσπάθεια, την οποία οραματίστηκα, εισηγήθηκα και πλέον υλοποιείται για το σύνολο των σχολείων του Δήμου και κατ” επέκταση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας. Είναι ένα έργο που θα αναβαθμίσει το σύνολο των σχολικών υποδομών, θα δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας, προαυλισμού και άθλησης, όπως επίσης και θα αναμορφώσει ποιοτικά τα σχολεία του Δήμου μας.

Οφείλω να τονίσω ότι η Δημοτική Αρχή στάθηκε δίπλα μου στην προσπάθεια αυτή και οφείλω να ευχαριστήσω όσους συναδέλφους μου Δημοτικούς συμβούλους υιοθέτησαν και στήριξαν την πρόταση μου. 

Άλλωστε, τα έργα τόσο στην περιοχή του Συνοικισμού όσο και συνολικά στο Δήμο θα έχουν συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα, το αμέσως επόμενο διάστημα έχει δρομολογηθεί, μετά από προσωπική μου παρέμβαση που έλαβε την στήριξη του Συμβουλίου, η εγκατάσταση Κ.Ε.Π στον Συνοικισμό της Κορίνθου, γεγονός που θα δώσει ζωή σε μια περιοχή που πλήττεται λογω της κρίσης και θα λύσει προβλήματα των πολιτών μέσω της σύγχρονης δομής του και των υπηρεσιών του.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση, το εξής.

Ο Δήμος δεν είναι πεδίο προεκλογικών αντιπαραθέσεων αλλά πεδίο παραγωγής Έργου προς όφελος των συμπολιτών που μας εμπιστεύτηκαν. Αυτός είναι και ο δικός μου σκοπός και στόχος για τον οποίο θα κριθώ από τους συμπολίτες μου.

Γιάννης Καρασάββας 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων» 

προβληματισμός

ΣΣ. …Ποια στάση θα κρατήσει άραγε ο Ι. Καρασάββας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές;

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

σταφίδα

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι γίνεται με την Κορινθιακή σταφίδα! -Τι ζήτηση υπάρχει, ποια είναι η ποσότητα και ποια η τιμή

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
περιπολικό 7

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το φονικό στο Σοφικό που απασχόλησε το πανελλήνιο! -Τι αποφάσισε το δικαστήριο…

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
συνταξιούχοι

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τα προβλήματα των συνταξιούχων…

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
στρατός

Πρόσκληση από την ένωση αποστράτων αξιωματικών στρατού Κορινθίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
αγρόκτημα

ΚΙΑΤΟ: Το ίδιο άτομο «χτύπησε» δύο φορές σε αγρόκτημα

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
Σταματόπουλος Σ.3

ΚΙΑΤΟ: Ν. Ζαχαρόπουλος: «Φτάνει η ώρα των ποινικών ευθυνών για τον επικεφαλής της δημοτικής αρχής…»

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018