ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Υπενθυμίζουν στον Κ. Λογοθέτη την καταστροφική του στάση… – «Ένιπτε τα χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος..»

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Υπενθυμίζουν στον Κ. Λογοθέτη την καταστροφική του στάση… – «Ένιπτε τα χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος..»

Σε ανακοίνωση από το δήμο Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται: «Η αποτύπωση της πολιτικής πορείας μιας δημοτικής αρχής, όταν υπηρετεί επί της ουσίας τα συμφέροντα του δήμου, στηρίζεται σε δημιουργικό παρελθόν, σε παραγωγικό παρόν και οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτές οι αρχές είναι άγνωστες στον συνδυασμό που εκπροσωπείται από τον κύριο Κώστα Λογοθέτη και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα άστοχα και βεβιασμένα δημοσιεύματα που υπογράφει ο ίδιος αλλά κυρίως καταδεικνύεται από τη πορεία του συνδυασμού του.

Με γνωστές και ξεπερασμένες πρακτικές στα γραφόμενα του, «βαφτίζει» την υπευθυνότητα του δημάρχου κ. Γκιώνη «μυστικοπάθεια», την αντιμετώπιση των προβλημάτων με σοβαρότητα και με σταθερά βήματα την ονομάζει «απραξία» χρησιμοποιώντας συνεχώς άστοχους χαρακτηρισμούς.

Στην προσπάθεια του να δημιουργήσει εντυπώσεις, ξεχνά την καταστροφική στάση και θέση του έναντι των προβλημάτων της Λουτράκι Α.Ε. επί δημαρχίας του, ξεχνά ότι ένιπτε τα χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος, ξεχνά ότι δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη να δώσει λύσεις σε θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούσαν και αφορούν τη Λουτράκι Α.Ε.

Η σημερινή κριτική που ασκεί, οι άνευ ουσίας προτάσεις, ο πολιτικός θόρυβος που προσπαθεί να δημιουργήσει, όλα είναι αντιστρόφως ανάλογα των ενεργειών του κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, ο κύριος Λογοθέτης αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει αγκυλώσεις μόνο και μόνο για να παράξει πολιτική, ας αναλογιστεί την αγωνία των εργαζομένων της επιχείρησης, το συμφέρον του Δήμου μας και ας ενθυμείται τη ρήση του σοφού λαού ότι η σιωπή πολλές φορές είναι χρυσός.

Στην δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη η αδράνεια και η καταστροφολογία είναι αφενός μεν στοιχεία άγνωστα, αφετέρου δε οι προτεραιότητες και οι ανάγκες του Δήμου δεν αφήνουν περιθώρια ενασχόλησης με παρόμοιες μικροπολιτικές.

Μπορεί λοιπόν ο κ. Λογοθέτης να είναι σίγουρος, ότι ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, υπηρετεί τα συμφέροντα του δήμου, αγωνιά για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων και εργάζεται για το όφελος των συνδημοτών μας».

προβληματισμός

ΣΣ. Ο Λογοθέτης δεν ήταν αυτός που έκανε λάθη και …άκουσε πολλά όσο ήταν δήμαρχος στο Λουτράκι …έστω για μια θητεία; …Αυτά τα ξεχνάει άραγε ο Κ. Λογοθέτης;

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ι. Καρασάββας: «Οφείλω να τονίσω ότι η δημοτική αρχή στάθηκε δίπλα μου…»

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018
Μελέτης Χ.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Βρήκε την λύση με τον Χ. Μελέτη ο Αλ. Πνευματικός!

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018
Γεώργαρης Β.2

Μάρτυρας έκπληξη στο πλευρό του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου…

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018

Τρισδιάστατη ψηφιακή βόλτα στην Αρχαία Κόρινθο από την Google

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018
Άνδρος

Εξόρμηση στην Άνδρο από τον ορειβατικό σύλλογο Κορίνθου…

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Άφησαν μέσα στο χωριό τις προειδοποιητικές πινακίδες για κατολισθήσεις …και έφυγαν! -Οι κάτοικοι δεν ξέρουν …τι τους ξημερώνει!

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018