ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Υπενθυμίζουν στον Κ. Λογοθέτη την καταστροφική του στάση… – «Ένιπτε τα χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος..»

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Υπενθυμίζουν στον Κ. Λογοθέτη την καταστροφική του στάση… – «Ένιπτε τα χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος..»

Σε ανακοίνωση από το δήμο Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται: «Η αποτύπωση της πολιτικής πορείας μιας δημοτικής αρχής, όταν υπηρετεί επί της ουσίας τα συμφέροντα του δήμου, στηρίζεται σε δημιουργικό παρελθόν, σε παραγωγικό παρόν και οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτές οι αρχές είναι άγνωστες στον συνδυασμό που εκπροσωπείται από τον κύριο Κώστα Λογοθέτη και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα άστοχα και βεβιασμένα δημοσιεύματα που υπογράφει ο ίδιος αλλά κυρίως καταδεικνύεται από τη πορεία του συνδυασμού του.

Με γνωστές και ξεπερασμένες πρακτικές στα γραφόμενα του, «βαφτίζει» την υπευθυνότητα του δημάρχου κ. Γκιώνη «μυστικοπάθεια», την αντιμετώπιση των προβλημάτων με σοβαρότητα και με σταθερά βήματα την ονομάζει «απραξία» χρησιμοποιώντας συνεχώς άστοχους χαρακτηρισμούς.

Στην προσπάθεια του να δημιουργήσει εντυπώσεις, ξεχνά την καταστροφική στάση και θέση του έναντι των προβλημάτων της Λουτράκι Α.Ε. επί δημαρχίας του, ξεχνά ότι ένιπτε τα χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος, ξεχνά ότι δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη να δώσει λύσεις σε θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούσαν και αφορούν τη Λουτράκι Α.Ε.

Η σημερινή κριτική που ασκεί, οι άνευ ουσίας προτάσεις, ο πολιτικός θόρυβος που προσπαθεί να δημιουργήσει, όλα είναι αντιστρόφως ανάλογα των ενεργειών του κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, ο κύριος Λογοθέτης αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει αγκυλώσεις μόνο και μόνο για να παράξει πολιτική, ας αναλογιστεί την αγωνία των εργαζομένων της επιχείρησης, το συμφέρον του Δήμου μας και ας ενθυμείται τη ρήση του σοφού λαού ότι η σιωπή πολλές φορές είναι χρυσός.

Στην δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη η αδράνεια και η καταστροφολογία είναι αφενός μεν στοιχεία άγνωστα, αφετέρου δε οι προτεραιότητες και οι ανάγκες του Δήμου δεν αφήνουν περιθώρια ενασχόλησης με παρόμοιες μικροπολιτικές.

Μπορεί λοιπόν ο κ. Λογοθέτης να είναι σίγουρος, ότι ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, υπηρετεί τα συμφέροντα του δήμου, αγωνιά για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων και εργάζεται για το όφελος των συνδημοτών μας».

προβληματισμός

ΣΣ. Ο Λογοθέτης δεν ήταν αυτός που έκανε λάθη και …άκουσε πολλά όσο ήταν δήμαρχος στο Λουτράκι …έστω για μια θητεία; …Αυτά τα ξεχνάει άραγε ο Κ. Λογοθέτης;

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Πνευματικός- Οικονόμου

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δήμαρχε ΠΟΣΑ άλλα στελέχη του συνδυασμού σας πήραν απευθείας αναθέσεις; -Εκτεθειμένος ο δήμαρχος!

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Γκιολής- Μητσοτάκης1

…Πέρασε ο Μητσοτάκης από την Κορινθία- …Έμαθε για τον Τ. Γκιολή;

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Μανάβης Θανάσης

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Έτσι θεωρεί ο Μανάβης ότι μπορεί να κερδίσει το δήμο;

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
28η Οκτωβρίου

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Το πρόγραμμα της εορτής της 28ης Οκτωβρίου στο Ζευγολατιό

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018
Αστυνομία (σήμα)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση …για την εορτή της αστυνομίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 19, 2018