ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

…Μήπως το παράκαναν; Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς από τον Π. Πιτσάκη …με φωτογραφίες …και την παρουσία των ΜΜΕ!

…Μήπως το παράκαναν; Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς από τον Π. Πιτσάκη …με φωτογραφίες …και την παρουσία των ΜΜΕ!

Υποψήφιος πρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας …τι έκανε πριν λίγες μέρες!

Συγκέντρωσε ο ίδιος και ο συνδυασμός του πράγματα για τους πλημμυροπαθείς στην Αθήνα …και την ώρα εκείνη τους κατέγραφε κάμερα!!! Επίσης το βίντεο έπαιξε σε ΜΜΕ στις 28-11-17!

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ο Πιτσάκης …παίρνει στάση και φωτογραφίζεται μπροστά από το φορτηγό με τα πράγματα που μάζεψαν!!! …Εκτός και αν μας μας γελούν τα μάτια μας!

Στην άλλη φωτογραφία φαίνεται ο Πιτσάκης να κοιτάει προς τα πίσω (αν δεν κάνουμε λάθος στην κάμερα) όταν φορτώνει πράγματα στο φορτηγό!!!

ΣΣ. Όταν Π. Πιτσάκη γίνονται τέτοιες ενέργειες …θεωρούμε ότι δεν χρειάζονται «τυμπανοκρουσίες»! Τέτοιες ενέργειες γίνονται αθόρυβα!

Εκτός Π. Πιτσάκη και αν πιστεύετε ότι μετά τις ανακοινώσεις που βγάλατε …για τα πανηγύρια (για υπενθύμιση δείτε εδώ) και με την παραπάνω ενέργεια σας θα σας ψηφίσουν περισσότερα άτομα στις εκλογές του επιμελητηρίου …επειδή με αυτό τον τρόπο φάνηκε το φιλανθρωπικό σας έργο!!!

Εκτός και αν οι κάμερες και τα ΜΜΕ διαθέτουν «μαντικές» ικανότητες και …μυρίστηκαν ότι σε αυτό το σημείο την συγκεκριμένη μέρα και ώρα φορτώνατε στο φορτηγό τα πράγματα για τους πλημμυροπαθείς …και έσπευσαν να καταγράψουν το γεγονός! …Εκτός και αν συμβαίνει κάτι άλλο!

Εμάς πάντως Π. Πιτσάκη δεν μας πείθετε για ποιο λόγο πραγματικά μπήκατε σε αυτή την διαδικασία να στείλετε βοήθεια στους πλημμυροπαθείς! Δεν γνωρίζουμε αν μπορείτε να πείσετε και κάποιον άλλον Κορίνθιο! Η ένδειξη αλληλεγγύης μπορεί να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! …Επειδή γενικά οι καιροί είναι πονηροί αυτή είναι η άποψή μας!

Και για να μην ξεχνιόμαστε! Υπενθυμίζουμε ότι ανέφερε ο Πιτσάκης πριν λίγο καιρό σε ΜΜΕ: «Θα παραιτηθούμε αν δεν πάρουμε το 50% και αυτό είναι δέσμευση…»!!!

Επειδή αυτό το ποσοστό ως συνδυασμός δεν υπάρχει περίπτωση να το δείτε (εκτός και αν δούμε κάποιο θαύμα), να αναμένουμε από τώρα την παραίτησή σας; Για να δούμε αν αυτά που λέτε τα πιστεύετε ή είναι λόγια στον αέρα! Την Κυριακή θα λυθεί η απορία σε όλους…

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018

Έχει ποινή κάθειρξης 16 ετών …και παραμένει στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο Λουτράκι! -Ποια η θέση του μητροπολίτη Κορίνθου;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
Καλαντζής- Ανδριανάκος

…Τα ίδια και τα ίδια στη Νεμέα; Τα ίδια πρόσωπα διεκδικούν ξανά το δήμο;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
Σταματόπουλος Σπύρος -μαφία

ΚΙΑΤΟ: Επιστροφή στο παρελθόν… σε αυτά που έλεγε ο Σταματόπουλος! -«Τρεις φωτογραφίες τρεις χιλιάδες λέξεις…»

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
λεμόνια

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι θα συμβεί φέτος με τα λεμόνια…

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα- Ένα επικίνδυνο σημείο- Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας…

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018