ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μετά την αποτυχία του στις εκλογές στη ΝΟΔΕ Κορινθίας ο Σ. Κουκουλάκης …δηλώνει ικανοποιημένος!

Μετά την αποτυχία του στις εκλογές στη ΝΟΔΕ Κορινθίας ο Σ. Κουκουλάκης …δηλώνει ικανοποιημένος!

Ο Χ. Κορδώσης σάρωσε στις εκλογές για τη ΝΟΔΕ στην Κορινθία (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση)  …αλλά ο Σ. Κουκουλάκης έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας ότι …είναι ικανοποιημένος και ότι …οι μεγάλες μάχες και τα καλύτερα είναι μπροστά!!! Θα συμφωνήσουμε ότι οι μεγάλες μάχες για την ΝΔ είναι μπροστά. Η μεγάλη μάχη του Κουκουλάκη για τη ΝΟΔΕ όμως τελείωσε άδοξα! Έμεινε πίσω και με διαφορά από τον Κορδώση! Και η ΝΔ, όπως και κάθε κόμμα, ποντάρει κυρίως σε αυτούς που κερδίζουν τις μεγάλες μάχες! Οι υπόλοιποι …απλά ακολουθούν!

Δείτε τώρα την ανακοίνωση του Κουκουλάκη:

«Αποτιμώντας με τη σειρά μου το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών για τη Προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας, το αποτέλεσμα  μιας διαδικασίας στην οποία συμμετείχα ολόψυχα με μοναδικό μου γνώμονα το καλύτερο δυνατό για τη μεγάλη, ιστορική, φιλελεύθερη παράταξή μας, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ικανοποιημένος.

Η ενεργοποίηση και συμμετοχή μελών και στελεχών στην εκλογική διαδικασία (και) για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου,  ενίσχυσε τη δυναμική της Ν.Δ. στην Κορινθία και επιβεβαιώνει την πανστρατιά της παράταξης για τη μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών.
Τους ευχαριστώ όλους για την τιμητική στήριξη στο πρόσωπό μου και την ανιδιοτελή  συμβολή τους στον αγώνα της παράταξής μας για τα καλύτερα που αξίζει η πατρίδα μας.
Τους ευχαριστώ γιατί αξιολόγησαν θετικά τη πολυετή και με πραγματική διάθεση προσφοράς συμμετοχή μου στα κοινά και με εμπιστεύθηκαν και σε αυτή την προσπάθειά μου.
Τους ευχαριστώ γιατί συνέχισαν να στηρίζουν την υποψηφιότητά μου και να αγωνίζονται μαζί μου, ακόμα κι όταν στο θεμιτό εκλογικό/πολιτικό παίγνιο οι πιθανότητες εκλογής μου ίσως δεν ήταν οι ευνοϊκότερες.
Τους ευχαριστώ γιατί σεβάστηκαν την επιλογή μου να μην απαντώ σε μεμονωμένες «προβοκάτσιες», προερχόμενες από απομονωμένες «φωνές» εκτός Ν.Δ., που στόχο είχαν να θίξουν την αδιαπραγμάτευτη ενότητα της παράταξής μας.
Τους ευχαριστώ γιατί  η επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών μας βρίσκει πιο δυνατούς, πιο ενωμένους, πιο αποφασισμένους.
Τέλος, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους εκλεγμένους στα όργανα της Ν.Δ. Κορινθίας και τους εύχομαι καλή δύναμη. Η συμβολή μου στις προσπάθειές σας είναι αυτονόητη και δεδομένη.
Οι μεγάλες μάχες και τα καλύτερα είναι μπροστά…

Με εκτίμηση,
Σωτήρης Κουκουλάκης»

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018

Έχει ποινή κάθειρξης 16 ετών …και παραμένει στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο Λουτράκι! -Ποια η θέση του μητροπολίτη Κορίνθου;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
Καλαντζής- Ανδριανάκος

…Τα ίδια και τα ίδια στη Νεμέα; Τα ίδια πρόσωπα διεκδικούν ξανά το δήμο;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
Σταματόπουλος Σπύρος -μαφία

ΚΙΑΤΟ: Επιστροφή στο παρελθόν… σε αυτά που έλεγε ο Σταματόπουλος! -«Τρεις φωτογραφίες τρεις χιλιάδες λέξεις…»

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
λεμόνια

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι θα συμβεί φέτος με τα λεμόνια…

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα- Ένα επικίνδυνο σημείο- Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας…

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018