ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Ο Τάσος Γκιολής δηλώνει ΠΑΡΩΝ …αλλά ξεχνάει να απαντήσει τι έγινε με τις ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ σε βάρος του!!!

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Ο Τάσος Γκιολής δηλώνει ΠΑΡΩΝ …αλλά ξεχνάει να απαντήσει τι έγινε με τις ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ σε βάρος του!!!

Εντελώς τυχαία πέσαμε επάνω σε κάποιες δηλώσεις που έκανε πρόσφατα στον τηλεοπτικό σταθμό «SUPER» ο γιατρός από το Ξυλόκαστρο Τ. Γκιολής o ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σκέφτεται να είναι στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ!!!

Ο γιατρός που μέχρι σήμερα αποφεύγει να απαντήσει στο ερώτημά μας για το πόσους μήνες φυλάκιση έχει σε βάρος του μετά από ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ και τι συνέβη με … τις συνταγογραφήσεις, βγαίνει τώρα και δηλώνει ότι είναι στην ΠΡΩΤΗ γραμμή!!!

Και φυσικά για να δείξει την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του (έτσι τουλάχιστον πιστεύει) …μπλέκει και την ιατρική που είναι και η δουλειά του, λέγοντας ότι εργάζεται στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Γιατρέ όπου γίνεται λόγος για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ γιατί μπλέκεις το επάγγελμά σου; Κάνεις κάτι χαριστικά ή που δεν θέλεις; Δεν αμείβεσαι γι΄αυτό που κάνεις; Δεν διάλεξες να είσαι γιατρός για να εργάζεσαι, να αμείβεσαι και να μπορείς να συντηρείς τον εαυτό σου και την οικογένειά σου;

Αυτή η «καραμέλα» πλέον έχει κουράσει Τ. Γκιολή με την ιατρική! Απάντησε ΕΥΘΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ κιόλας αν έχεις σε βάρος σου ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση και για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ! Και άφησε τα υπόλοιπα περι ιατρικής για να κερδίζεις τις εντυπώσεις!

Είπαμε ότι όσο δεν απαντάει ο Τ. Γκιολής εμείς θα ρωτάμε συνέχεια! Περιμένουμε πότε θα ενημερωθεί σχετικά ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης και μετά θα γράψουμε τα υπόλοιπα. Αναρωτιόμαστε αν γνωρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ που φωτογραφίζεται με τον Γκιολή …τις δικαστικές του περιπέτειες! Πραγματικά αναρωτιόμαστε!

Κορδώσης Χ.

Τώρα που τελείωσαν και οι εκλογές της ΝΟΔΕ στην Κορινθία θα θέσουμε πλέον το ερώτημα στον νυν πρόεδρο Χ. Κορδώση να απαντήσει σχετικά καθώς και ποια γενικά είναι η θέση του για άτομα τα οποία έχουν σοβαρές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους (αν θα πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική). Στη συνέχεια θα απευθυνθούμε αλλού…

Διαβάστε τώρα τι ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκιολής στον τηλεοπτικό σταθμό: «Ο κόσμος θέλει τον γιατρό του! Είμαι καθημερινά στο νοσοκομείο, είμαι στις επάλξεις, συναντιέμαι με κόσμο και φορείς, …οργώνουμε την Κορινθία.Ο μόνος σίγουρος υποψήφιος (βουλευτής) είναι ο Χ. Δήμας, οι άλλοι κακώς μιλάνε για στήριξη.Σε ότι με αφορά είμαι στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ…».

ΣΣ. Και εμείς λέμε ότι αν δώσει την στήριξη η ΝΔ για να είναι υποψήφιος βουλευτής ο Τ. Γκιολής με τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του τότε θα …σηκωθούν και οι πέτρες στην Κορινθία! Θα ρισκάρει ο Κυριάκος να πάρει τέτοιες αποφάσεις; Μέχρι τότε θα γνωρίζει σίγουρα τις δικαστικές περιπέτειες του Γκιολή!

Κ.Ν

Δειτε τα σχολια (1)

1 Comment

  1. ΗΚ

    Μαΐου 30, 2018 at 8:52 πμ

    φαινεται ότι σε μερικούς <> ο γιατρός.

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ισθμός Κορίνθου 6

Συντήρηση τμημάτων της Εθνικής Οδού Ισθμός – Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου…

korinthiannewsΟκτωβρίου 16, 2018
Μητσοτάκης Κυριάκος

ΚΙΑΤΟ: Τι ανέφερε ο Ν. Ζαχαρόπουλος στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη!

korinthiannewsΟκτωβρίου 16, 2018

Συζητήθηκε η δημιουργία σύγχρονου διοικητηρίου και στην Κορινθία

korinthiannewsΟκτωβρίου 16, 2018
αλιευτικό καταφύγιο

Ξεκίνησαν οι γεωτρήσεις για το αλιευτικό καταφύγιο Αγ. Θεοδώρων

korinthiannewsΟκτωβρίου 16, 2018
πλημμύρες

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Συγκρότηση των επιτροπών καταγραφής και διαπίστωσης ζημιών των επιχειρήσεων

korinthiannewsΟκτωβρίου 16, 2018

Η Θ. Λειτουργία στον Κοιμητηριακό Ι. Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κορίνθου

korinthiannewsΟκτωβρίου 16, 2018