ΑΓΡΟΤΙΚΑ

…Πολλά ερωτηματικά! …Εκκρεμεί αίτηση για διαχειριστικό έλεγχο στο σούπερ μάρκετ της ΕΑΣ Νεμέας!

…Πολλά ερωτηματικά! …Εκκρεμεί αίτηση για διαχειριστικό έλεγχο στο σούπερ μάρκετ της ΕΑΣ Νεμέας!

Στο nemeapress αναφέρθηκε: «Εκκρεμής αίτηση για διαχειριστικό έλεγχο στο σούπερ μάρκετ της ΕΑΣ Νεμέας

Εκκρεμής αίτηση, από 10 -12-2015, του Χρήστου Καραίσκου, γραμματέα και μέλους του Δ.Σ. της ΕΑΣ Νεμέας για διαχειριστικό έλεγχο στο SUPER MARKET της ΕΑΣ Νεμέας.

Αναπάντητα ερωτήματα γιατί το super market κατά την περίοδο Μάρτιος – Ιούνιος 2014 παρουσίασε ζημία , ενώ κατά την περίοδο Μάρτιος – Ιούνιος 2015 που ήταν υπεύθυνος ο κ. Καραίσκος, με λιγότερες εισπράξεις παρουσίασε κέρδη!

Δείτε την αίτηση του μέλους του ΔΣ της ΕΑΣ Νεμέας Χρήστου Καραΐσκου: 

Α Ι Τ Η Σ Η                                              

Του Χρήστου Καραίσκου , Του Βασιλείου, κατοίκου Αρχαίας Νεμέας Κορινθίας, Μέλους  Του Δ.Σ. Της Ε.Α.Σ. Νεμέας και Γραμματέας της Ε.Α.Σ. Νεμέας.

Νεμέα, 10 -12-2015

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ Ε.Α.Σ. Νεμέας, να τοποθετήσει λογιστές για να προβούν σε οικονομικό έλεγχο και να συντάξουν σχετική οικονομοτεχνική μελέτη, πράγμα που έκαναν,  προέκυψε ότι το SUPER MARKET Της ΕΑΣ Νεμέας, κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων  ετών παρουσίασε ζημιές .

Κατόπιν τούτου, το ΔΣ ΕΑΣ Νεμέας, με απόφαση της τετραμελούς επιτροπής που συγκλήθηκε, όρισε εμένα , το Χρήστο Καραίσκο, υπεύθυνο της λειτουργίας του SUPER MARKET, προκειμένου να διαπιστώσω για ποιο λόγο παρουσιάστηκαν οι ζημιές κατά την λειτουργία των τελευταίων ετών.

Ορίστηκα ως μόνος υπεύθυνος για το χρονικό διάστημα 1-3-2015 έως τέλος Ιουνίου 2015.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω τεσσάρων μηνών που ήμουν  υπεύθυνος,όλες οι πληρωμές των προμηθευτών των προιόντων γίνονταν τοις μετρητοίς, η μισθοδοσία των υπαλλήλων γινόταν στην ώρα της και μετρητοίς, τα ενοίκια επίσης πληρώνονταν στην ώρα τους μετρητοίς, οι ΔΕΚΟ ( ηλεκτρικό, ΟΤΕ , ΕΥΔΑΠ ) και αυτοί οι λογαριασμοί, ομοίως στην ώρα τους και μετρητοίς. Να σημειωθεί, ότι , όταν ανέλαβα υπεύθυνος, το ηλεκτρ ρεύμα που είχε να πληρωθεί μήνες και ανέρχετο συνολικά σε 12.000 ευρώ , επειδή η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή στο super market, προέβη ο λογιστής σε διακανονισμό του ποσού και αφού πλήρωσα έναντι , η ΔΕΗ ξανασυνέδεσε την παροχή. Επίσης, να σημειωθεί, ότι όταν ανέλαβα διαπίστωσα ότι οι υπάλληλοι είχαν να πληρωθούν πολλούς μήνες και οι προμηθευτές ήταν και αυτοί απλήρωτοι με μεγάλα ποσά οφειλής . Συγκεκριμένα, οι εισπράξεις , με πλήρη διαφάνεια και στοιχεία, ανήλθαν στο τετράμηνο Μάρτιος-Ιούνιος 2015, στα 262.935,04 ευρώ και τα κέρδη που απέμειναν στο Ταμείο ήταν μετρητά 54.367,62 ευρώ. Συνυπολογιζόμενων και των επενδύσεων που έγιναν , το συνολικό κέρδος του super market ανήρχετο στο ποσό των 58.067,62 ευρώ.

Το καίριο ερώτημα είναι, πώς κατά την περσινή περίοδο Μάρτιος-Ιούνιος 2014 με περισσότερες εισπράξεις, όπως αποδεικνύεται και μεγάλες οφειλές σε προμηθευτές, προσωπικό και λογαριασμούς, όπως προαναφέρθη, το super market εμφάνισε ζημία , ενώ το αντίστοιχο τετράμηνο που εγώ ήμουν υπεύθυνος , Μάρτιος-Ιούνιος 2015, με πολύ λιγότερες εισπράξεις και με καμία οφειλή σε προμηθευτές, υπαλλήλους και λογαριασμούς, το supermarket παρουσίασε κέρδη !!

Σύμφωνα λοιπόν με τα ανωτέρω

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Από την Δ/ντρια της ΕΑΣ ΝΕΜΕΑΣ κα Αιβαλή Αργυρώ

Να  απαντήσει τόσο σε εμένα, όσο και στο Δ.Σ της ΕΑΣ Νεμέας,  εγγράφως και αιτιολογημένα με επίσημα έγγραφα και παραστατικά, γιατί το super market κατά την περίοδο Μάρτιος – Ιούνιος 2014 παρουσίασε ζημία , ενώ κατά την περίοδο Μάρτιος – Ιούνιος 2015 που εγώ ήμουν υπεύθυνος με λιγότερες εισπράξεις παρουσίασε κέρδη».

προβληματισμός

ΣΣ. Τι ακριβώς συμβαίνει στην ΕΑΣ Νεμέας; Θα απαντήσει κανείς στα σοβαρά που αναφέρονται; …Ή για κάποιο λόγο οι υπεύθυνοι δεν απαντούν; 

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΑΓΡΟΤΙΚΑ

«Πρωταθλήτρια» η Κορινθία στο πρόγραμμα «Νέοι Αγρότες»

korinthiannewsΦεβρουαρίου 14, 2017
αγρότες στην Κόρινθο

Αύριο το απόγευμα οι αγρότες της Κορινθίας κλείνουν τα διόδια Σπαθοβουνίου

korinthiannewsΦεβρουαρίου 9, 2017
αγρότες Κιάτο1

Δέκα τρακτέρ και πέντε αγρότες βρίσκονταν σήμερα το πρωί στα μπλόκα των αγροτών στο Κιάτο

korinthiannewsΦεβρουαρίου 7, 2017

ΚΙΑΤΟ: Ταλαιπωρία των οδηγών στην Παλαιά Εθνική Οδό από τα μπλόκα των αγροτών

korinthiannewsΦεβρουαρίου 6, 2017

Οι αγρότες παραμένουν στη Νέα Εθνική Οδό στο ύψος του Κιάτου

korinthiannewsΦεβρουαρίου 3, 2017

Δείτε φωτογραφίες από το μπλόκο των αγροτών στο Κιάτο

korinthiannewsΦεβρουαρίου 2, 2017