ΑΓΡΟΤΙΚΑ

…Πολλά ερωτηματικά! …Εκκρεμεί αίτηση για διαχειριστικό έλεγχο στο σούπερ μάρκετ της ΕΑΣ Νεμέας!

…Πολλά ερωτηματικά! …Εκκρεμεί αίτηση για διαχειριστικό έλεγχο στο σούπερ μάρκετ της ΕΑΣ Νεμέας!

Στο nemeapress αναφέρθηκε: «Εκκρεμής αίτηση για διαχειριστικό έλεγχο στο σούπερ μάρκετ της ΕΑΣ Νεμέας

Εκκρεμής αίτηση, από 10 -12-2015, του Χρήστου Καραίσκου, γραμματέα και μέλους του Δ.Σ. της ΕΑΣ Νεμέας για διαχειριστικό έλεγχο στο SUPER MARKET της ΕΑΣ Νεμέας.

Αναπάντητα ερωτήματα γιατί το super market κατά την περίοδο Μάρτιος – Ιούνιος 2014 παρουσίασε ζημία , ενώ κατά την περίοδο Μάρτιος – Ιούνιος 2015 που ήταν υπεύθυνος ο κ. Καραίσκος, με λιγότερες εισπράξεις παρουσίασε κέρδη!

Δείτε την αίτηση του μέλους του ΔΣ της ΕΑΣ Νεμέας Χρήστου Καραΐσκου: 

Α Ι Τ Η Σ Η                                              

Του Χρήστου Καραίσκου , Του Βασιλείου, κατοίκου Αρχαίας Νεμέας Κορινθίας, Μέλους  Του Δ.Σ. Της Ε.Α.Σ. Νεμέας και Γραμματέας της Ε.Α.Σ. Νεμέας.

Νεμέα, 10 -12-2015

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ Ε.Α.Σ. Νεμέας, να τοποθετήσει λογιστές για να προβούν σε οικονομικό έλεγχο και να συντάξουν σχετική οικονομοτεχνική μελέτη, πράγμα που έκαναν,  προέκυψε ότι το SUPER MARKET Της ΕΑΣ Νεμέας, κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων  ετών παρουσίασε ζημιές .

Κατόπιν τούτου, το ΔΣ ΕΑΣ Νεμέας, με απόφαση της τετραμελούς επιτροπής που συγκλήθηκε, όρισε εμένα , το Χρήστο Καραίσκο, υπεύθυνο της λειτουργίας του SUPER MARKET, προκειμένου να διαπιστώσω για ποιο λόγο παρουσιάστηκαν οι ζημιές κατά την λειτουργία των τελευταίων ετών.

Ορίστηκα ως μόνος υπεύθυνος για το χρονικό διάστημα 1-3-2015 έως τέλος Ιουνίου 2015.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω τεσσάρων μηνών που ήμουν  υπεύθυνος,όλες οι πληρωμές των προμηθευτών των προιόντων γίνονταν τοις μετρητοίς, η μισθοδοσία των υπαλλήλων γινόταν στην ώρα της και μετρητοίς, τα ενοίκια επίσης πληρώνονταν στην ώρα τους μετρητοίς, οι ΔΕΚΟ ( ηλεκτρικό, ΟΤΕ , ΕΥΔΑΠ ) και αυτοί οι λογαριασμοί, ομοίως στην ώρα τους και μετρητοίς. Να σημειωθεί, ότι , όταν ανέλαβα υπεύθυνος, το ηλεκτρ ρεύμα που είχε να πληρωθεί μήνες και ανέρχετο συνολικά σε 12.000 ευρώ , επειδή η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή στο super market, προέβη ο λογιστής σε διακανονισμό του ποσού και αφού πλήρωσα έναντι , η ΔΕΗ ξανασυνέδεσε την παροχή. Επίσης, να σημειωθεί, ότι όταν ανέλαβα διαπίστωσα ότι οι υπάλληλοι είχαν να πληρωθούν πολλούς μήνες και οι προμηθευτές ήταν και αυτοί απλήρωτοι με μεγάλα ποσά οφειλής . Συγκεκριμένα, οι εισπράξεις , με πλήρη διαφάνεια και στοιχεία, ανήλθαν στο τετράμηνο Μάρτιος-Ιούνιος 2015, στα 262.935,04 ευρώ και τα κέρδη που απέμειναν στο Ταμείο ήταν μετρητά 54.367,62 ευρώ. Συνυπολογιζόμενων και των επενδύσεων που έγιναν , το συνολικό κέρδος του super market ανήρχετο στο ποσό των 58.067,62 ευρώ.

Το καίριο ερώτημα είναι, πώς κατά την περσινή περίοδο Μάρτιος-Ιούνιος 2014 με περισσότερες εισπράξεις, όπως αποδεικνύεται και μεγάλες οφειλές σε προμηθευτές, προσωπικό και λογαριασμούς, όπως προαναφέρθη, το super market εμφάνισε ζημία , ενώ το αντίστοιχο τετράμηνο που εγώ ήμουν υπεύθυνος , Μάρτιος-Ιούνιος 2015, με πολύ λιγότερες εισπράξεις και με καμία οφειλή σε προμηθευτές, υπαλλήλους και λογαριασμούς, το supermarket παρουσίασε κέρδη !!

Σύμφωνα λοιπόν με τα ανωτέρω

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Από την Δ/ντρια της ΕΑΣ ΝΕΜΕΑΣ κα Αιβαλή Αργυρώ

Να  απαντήσει τόσο σε εμένα, όσο και στο Δ.Σ της ΕΑΣ Νεμέας,  εγγράφως και αιτιολογημένα με επίσημα έγγραφα και παραστατικά, γιατί το super market κατά την περίοδο Μάρτιος – Ιούνιος 2014 παρουσίασε ζημία , ενώ κατά την περίοδο Μάρτιος – Ιούνιος 2015 που εγώ ήμουν υπεύθυνος με λιγότερες εισπράξεις παρουσίασε κέρδη».

προβληματισμός

ΣΣ. Τι ακριβώς συμβαίνει στην ΕΑΣ Νεμέας; Θα απαντήσει κανείς στα σοβαρά που αναφέρονται; …Ή για κάποιο λόγο οι υπεύθυνοι δεν απαντούν; 

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΑΓΡΟΤΙΚΑ

βερίκοκα

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι θα συμβεί φέτος με την ποσότητα και τις τιμές στα βερίκοκα…

korinthiannewsΜαΐου 22, 2018

Συναγερμός μετά τον εντοπισμό ιού τριστέτσας σε φυτώριο της Κορινθίας…

korinthiannewsΜαΐου 9, 2018
ΕΛΓΑ αποζημειώσεις

Πόσα χρήματα μπαίνουν σήμερα από τον ΕΛΓΑ στους λογαριασμούς των Κορίνθιων αγροτών και για ποιο λόγο…

korinthiannewsΑπριλίου 26, 2018
Κορινθιακή σταφίδα

Σημαντικές προοπτικές για την ανάδειξη της ιστορίας της μαύρης κορινθιακής σταφίδας και των μεθόδων καλλιέργειάς της…

korinthiannewsΑπριλίου 19, 2018

Τι συνέβη φέτος με το λάδι στην Κορινθία…

korinthiannewsΑπριλίου 12, 2018
ΕΛΓΑ αποζημειώσεις

Πόσα χρήματα θα μοιραστούν σήμερα από τον ΕΛΓΑ στους αγρότες της Κορινθίας

korinthiannewsΑπριλίου 3, 2018