ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Προβληματισμός από την ανακοίνωση του συλλόγου επισιτιστών Λουτρακίου για τον προαστιακό …και τον Γ. Δέδε!

Προβληματισμός από την ανακοίνωση του συλλόγου επισιτιστών Λουτρακίου για τον προαστιακό …και τον Γ. Δέδε!

-Άραγε τι να σκέφτεται η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ» διαβάζοντας την ανακοίνωση του συλλόγου επισιτιστών Λουτρακίου;

Ο σύλλογος επισιτιστών στο Λουτράκι ευχαριστεί τον Κορίνθιο γενικό γραμματέα του υπουργείου υποδομών Γ. Δέδε για τις έως τώρα ενέργειες του για την έλευση του προαστιακού στο Λουτράκι!!!

Κάποιος διαβάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση (του συλλόγου επισιτιστών Λουτρακίου) θα αναρωτηθεί τι συμβαίνει καθώς ο Γ. Δέδες και τι δεν έχει «ακούσει» όλα αυτά τα χρόνια από την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ»!!!

Να σημειωθεί ότι αν ποτέ συνδεθεί το Λουτράκι με τον προαστιακό αυτό το έργο θα οφείλεται στις πιέσεις από την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ». Ο μόνος φορέας που το πάλεψε τόσο πολύ με σοβαρές αιχμές προς τους αρμόδιους και φυσικά τα «έσουραν» για τα καλά στον Κορίνθιο Γ. Δέδε για τον τρόπο που λειτουργούσε!

Για υπενθύμιση δείτε μία μόνο φετινή ανάρτηση για το θέμα με τίτλο: «Απογοήτευση! Γυρίζουν την πλάτη στο Λουτράκι! Καταγγέλλουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και …τον πρώην ΠΑΣΟΚΟ Γ. Δέδε!»

Δείτε τώρα την παρακάτω ανακοίνωση του συλλόγου επισιτιστών Λουτρακίου η οποία δημιουργεί …πολλά ερωτηματικά!!!

 

προβληματισμός

ΣΣ. Πραγματικά αναρωτιόμαστε τι να σκέφτεται τώρα η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ» διαβάζοντας την ανακοίνωση του συλλόγου επισιτιστών Λουτρακίου… και σε όσα αναφέρουν για τον Γ. Δέδε!

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ασθενοφόρο

Τροχαίο με νεκρό και τραυματίες στη Νεμέα…

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
Πνευματικός Αλέκος

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Συνέβη και αυτό! Για πρώτη φορά η πρόταση σε σοβαρό θέμα του Αλ. Πνευματικού καταψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο!!!

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
διας αστυνομικοί

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μπήκε 41χρονη σε κατάστημα και έκλεψε ένα ζευγάρι υποδήματα

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
ΤΡΟΧΑΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Κυκλοφορούσε στη Νέα Εθνική Οδό με χασίς και συνελήφθη από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
χασίς1

Αγ. Θεόδωροι: Συνελήφθη 21χρονος με 6,2 γραμμάρια χασίς

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018

ΚΙΑΤΟ: Νέα «επιδρομή» από αθίγγανους σε αθλητικό κέντρο!

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018