ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Προσπάθεια του Δαλαμαρίνη να πείσει τους πολίτες- επιχειρηματίες …για στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας!

Προσπάθεια του Δαλαμαρίνη να πείσει τους πολίτες- επιχειρηματίες …για στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας!

-…Αναρωτιόμαστε πόσοι θα πειστούν και θα «τρέξουν» άραγε μέχρι αύριο στην Τράπεζα μετά την ανακοίνωση του προέδρου!

Μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Κόρινθο Γ. Δαλαμαρίνης προκειμένου οι πολίτες να στηρίξουν με κάθε τρόπο την τράπεζα! Η προσπάθεια του προέδρου να πείσει τους πολίτες για στήριξη είναι τέτοια …που ίσως αναρωτηθεί κανείς πόσο σοβαρά είναι τα προβλήματα στην εν λόγω τράπεζα!

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης- έκκλησης του κ. Δαλαμαρίνη και βγάλτε στα συμπεράσματά σας:

«Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου στα 18 χρόνια της λειτουργίας της είναι μοχλός ανάπτυξης και στήριξης της τοπικής οικονομίας και της κοινωνίας τόσο  της Κορινθίας όσο και της Περιφέρειας της Πελοποννήσου.

Έχει στηρίξει  την επιχειρηματικότητα στις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας μας  όπως, την Τρίπολη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, το Άργος και βέβαια την Κόρινθο.

 Θα αποτελέσει ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη, αν αυτό το όραμα, αρχικά των επιχειρηματιών της Κορίνθου που έγινε πραγματικότητα με την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια όλων των Κορίνθιων και στη συνέχεια όλων  των Πελοποννήσιων, διακόψει την αυτόνομη ύπαρξή και λειτουργία του.

 Ο σκοπός είναι να παραμείνει  η τράπεζα στα χέρια των φυσικών της ιδιοκτητών, δηλαδή όλων μας,  και να διατηρηθεί ο συνεταιριστικός της χαρακτήρας. Για να συμβεί αυτό πρέπει να συμβάλλουμε όλοι. Με τη συμμετοχή του ο καθένας μπορεί να σηματοδοτήσει τη βιωσιμότητα και να διασφαλίσει την περαιτέρω λειτουργία και ανάπτυξη της Τράπεζας.

 Καλώ  κάθε πολίτη, κάθε επιχειρηματία, κάθε επαγγελματία, να ενισχύσει την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας με τη συμμετοχή του στην αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου έως την Παρασκευή 18/12/2015…»

προβληματισμός

ΣΣ. Διαβάζοντας τα παραπάνω αναρωτιόμαστε πόσοι πολίτες , επιχειρηματίες κτλ …θα τρέξουν μέχρι αύριο να ενισχύσουν την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας με τη συμμετοχή τους στην αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου! Πραγματικά αναρωτιόμαστε…

Επίσης δείτε εδώ και τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: «ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σοβαρά ερωτήματα ..αλλά χωρίς απάντηση από τη Συνεταιριστική Τράπεζα!».Πρόκειται για μία ανάρτηση στη zougla.gr που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά!

Κ.Ν 

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

σταφίδα

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι γίνεται με την Κορινθιακή σταφίδα! -Τι ζήτηση υπάρχει, ποια είναι η ποσότητα και ποια η τιμή

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
περιπολικό 7

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το φονικό στο Σοφικό που απασχόλησε το πανελλήνιο! -Τι αποφάσισε το δικαστήριο…

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
συνταξιούχοι

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τα προβλήματα των συνταξιούχων…

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
στρατός

Πρόσκληση από την ένωση αποστράτων αξιωματικών στρατού Κορινθίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
αγρόκτημα

ΚΙΑΤΟ: Το ίδιο άτομο «χτύπησε» δύο φορές σε αγρόκτημα

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018
Σταματόπουλος Σ.3

ΚΙΑΤΟ: Ν. Ζαχαρόπουλος: «Φτάνει η ώρα των ποινικών ευθυνών για τον επικεφαλής της δημοτικής αρχής…»

korinthiannewsΟκτωβρίου 22, 2018