ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ: Οι τοπικοί πρόεδροι έχουν ζητήσει την άμεση αντικατάσταση των χαλασμένων αρδευτικών δικτύων …αλλά δεν τους ακούνε!

ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ: Οι τοπικοί πρόεδροι έχουν ζητήσει την άμεση αντικατάσταση των χαλασμένων αρδευτικών δικτύων …αλλά δεν τους ακούνε!

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων κ. Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του: «Το θέμα της πλήρης εγκατάλειψης των Τοπικών Κοινοτήτων από τον Σταματόπουλο και συνολικά  τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων είναι πολύ σοβαρό, με πολλές συνέπειες για τη περιφέρεια του Δήμου, κυρίως  τους αγρότες της περιοχής,  αλλά και για τη πόλη του Κιάτου.

Η εγκατάλειψη είναι πλέον εμφανής στη περιποίηση και τη καθαριότητα, στο φωτισμό, στην ύδρευση την οποία στερούνται πολλές Τοπικές Κοινότητες, στη Δημοτική και αγροτική οδοποιία, σε όλα σχεδόν τα επίπεδα.

Οι πρόεδροι των Κοινοτήτων και τα Τοπικά Συμβούλια, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των πολιτών,  είναι και αυτοί πλήρως απαξιωμένοι, με αποτέλεσμα [4]  Πρόεδροι Τ.Κ. να έχουν παραιτηθεί.

Όλα αυτά τα ζητήματα είναι  πρώτης προτεραιότητας, σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, γιατί αφορούν τους Δημότες, κυρίως αγρότες,  της περιφέρειας του Δήμου, που αποτελούν τα  συγκοινωνούντα δοχεία με τη πόλη του Κιάτου και το σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων.

Όσον αφορά τα αρδευτικά ζητήματα, σε μια εποχή που το νερό είναι το βασικότερο στοιχείο  για την αγροτική παραγωγή, η Δημοτική αρχή ΄έχει χάσει τη μπάλα¨ και είναι, από το αποτέλεσμα, ανίκανη και ανεπαρκής να διαχειριστεί τα σοβαρά αυτά ζητήματα.

Τα ζητήματα της ύδρευσης και τα  αρδευτικά ζητήματα  είναι τα σημαντικότερα και σοβαρότερα αυτή τη στιγμή που απασχολούν τους Δημότες και τον αγροτικό τομέα και δυστυχώς,  ο επικεφαλής και συνολικά η Δημοτική αρχή, παρουσιάζεται ανίκανη να τα διαχειριστεί και να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται

Παρότι βρισκόμαστε στην αρχή του Καλοκαιριού η Δημοτική αρχή, υπεύθυνη για τη διαχείριση των αρδευτικών γεωτρήσεων του Δήμου, σύμφωνα με τη Νομοθεσία και τις αποφάσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους,  έχει παρατήσει στη τύχη τους  αγρότες σε όλη την έκταση του Δήμου.

Όσον αφορά τη περιοχή της  Τοπικής Κοινότητας Δροσοπηγής και της  Στυμφαλίας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων έχουν ζητήσει την άμεση αντικατάσταση των χαλασμένων αρδευτικών δικτύων και των βανών, χωρίς ακόμα καμία ανταπόκριση από τη Δημοτική αρχή.

Άμεσα η Δημοτική αρχή οφείλει να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται.

Θα παρακολουθήσουμε το σοβαρό αυτό ζήτημα και θα επανέλθουμε».

Σταματόπουλος Σπύρος -μαφία

ΣΣ. Ο δήμαρχος Σικυωνίων …άκουσε τίποτα για το θέμα; …Η κάνει πως δεν ακούει… όπως το συνηθίζει (δεν απαντάει στα σοβαρά θέματα που θίγονται …νομίζοντας πιθανόν ότι έτσι δεν θα πάρουν και άλλη διάσταση …ή θα υποβαθμιστούν)

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΜαρτίου 16, 2018
Σταματόπουλος Σπύρος

Συνέβη και αυτό στο Κιάτο!!! Οι εργαζόμενοι ξεσηκώθηκαν κατά του δημάρχου και του ζητούν με έγγραφο να ανακαλέσει!!! -Δείτε το έγγραφο…

korinthiannewsΜαρτίου 16, 2018
Πνευματικός- Σταματόπουλος

ΚΙΑΤΟ: Σταματόπουλος για Πνευματικό: «Προκειμένου να διατηρεί την πολιτική του επιβίωση κατα καιρούς εφεύρει…»

korinthiannewsΜαρτίου 16, 2018

Στο νομό Κορινθίας «πρωταθλητής» στις καταγγελίες αναδείχθηκε ο δήμος Κορινθίων…

korinthiannewsΜαρτίου 16, 2018
Λουτράκι1

…Τετρασέλιδο αφιέρωμα στο Λουτράκι

korinthiannewsΜαρτίου 16, 2018
Λουτράκι- παραλία1

Συνεδριάζει σήμερα το λιμενικό ταμείο Λουτρακίου- Περαχώρας -Ένα από τα θέματα αφορά …και τις μέδουσες!

korinthiannewsΜαρτίου 16, 2018