ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

…Τα πιστεύει πραγματικά; Ο Π. Πιτσάκης που ΑΠΕΤΥΧΕ να εκλεγεί ΑΠΛΟΣ σύμβουλος στο επιμελητήριο …θεωρεί ότι θα γίνει πρόεδρος και θα πάρει το 50%!!!

…Τα πιστεύει πραγματικά; Ο Π. Πιτσάκης που ΑΠΕΤΥΧΕ να εκλεγεί ΑΠΛΟΣ σύμβουλος στο επιμελητήριο …θεωρεί ότι θα γίνει πρόεδρος και θα πάρει το 50%!!!

-…Πώς να λάβει κανείς σοβαρά τις δηλώσεις του Π. Πιτσάκη;

Δίνουμε την απάντηση σήμερα στο κουίζ που είχαμε γράψει στις 27 Οκτωβρίου 2017 και αναφέρουμε ότι είναι ο υποψήφιος πρόεδρος για το επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκης!!!

Πιο συγκεκριμένα στο κουίζ αναφέραμε: «Ποιος είναι εκείνος που θέλει να διεκδικήσει την προεδρία του επιμελητηρίου στην Κορινθία, όταν τη φορά που προσπάθησε κατά το παρελθόν να κατέβει έστω για απλός σύμβουλος (στο επιμελητήριο) με τον Νανόπουλο, βγήκε …αναπληρωματικός;…».

Και ρωτάμε σήμερα: Πως μπορεί να πείσει ο Πιτσάκης κάποιον ότι θα κερδίσει τις εκλογές στο επιμελητήριο την στιγμή που δεν μπόρεσε ο ίδιος να εκλεγεί ούτε ΑΠΛΟΣ σύμβουλος στις περασμένες εκλογές του συνδυασμού του Β. Νανόπουλου;

Μήπως ο Πιτσάκης θεωρεί ότι με λόγια στον αέρα …κερδίζονται οι εκλογές;

Φτάνει στο σημείο μάλιστα να κάνει και εντυπωσιακές – εξωπραγματικές δηλώσεις!!! Υπενθυμίζουμε τι ανέφερε ο Πιτσάκης πριν λίγο καιρό σε ΜΜΕ: «Θα παραιτηθούμε αν δεν πάρουμε το 50% και αυτό είναι δέσμευση…»!!!

…Μήπως να περιμένουμε από τώρα την παραίτησή σας;

Ακόμα και εν ενεργεία πρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας να είσαι …τέτοια δήλωση δύσκολα την κάνεις καθώς όλοι γνωρίζουν ότι σε αυτές τις εκλογές του επιμελητηρίου είναι σχεδόν απίθανο να φτάσει κανείς από μόνος του αυτό το ποσοστό! Πολύ περισσότερο να κάνει τέτοια δήλωση ο Πιτσάκης ο οποίος, το γράφουμε ξανά, δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί παλαιότερα ούτε ΑΠΛΟΣ σύμβουλος στο επιμελητήριο!

Πως να λάβει κανείς σοβαρά την παραπάνω δήλωση του Π. Πιτσάκη;

Πως να λάβει κανείς σοβαρά τον Πιτσάκη (για υποψήφιο πρόεδρο) όταν ο ίδιος ο βγάζει ανακοινώσεις …για τα πανηγύρια; -(για υπενθύμιση δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση)

Πως να λάβει σοβαρά τον Πιτσάκη (για υποψήφιο πρόεδρο) όταν ο ίδιος ο ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ότι: «Ο υποψήφιος πρόεδρος πρέπει …να σηκώνει τηλέφωνα και …να γνωρίζει Excel (πρόγραμμα στον υπολογιστή)!!!»

Δηλαδή Π. Πιτσάκη αν κάποιος γνωρίζει μόνο Word  (δηλαδή άλλο πρόγραμμα στον υπολογιστή) …δεν κάνει για υποψήφιος πρόεδρος του επιμελητηρίου; …Λέμε τώρα!

Αναρωτιόμαστε λοιπόν πόσοι άραγε μπορούν να λάβουν στα σοβαρά αυτά που αναφέρει ο Πιτσάκης; Αναρωτιόμαστε πραγματικά αν αυτά που λέει ο Πιτσάκης τα πιστεύει και ο ίδιος ή …προσπαθεί να πείσει και τον εαυτό του λέγοντάς τα ότι είναι ο «φοβερός και τρομερός» υποψήφιος πρόεδρος που πέρασε ποτέ από την Κορινθία! …Την απάντηση θα την βρείτε στον ίδιο!

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν στην Κορινθία! Και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν το γνωρίζει κανείς (όχι σαν τον Πιτσάκη που πριν ακόμα φτιάξει ψηφοδέλτιο έλεγε ότι θα πάρει το 50% ο συνδυασμός του …αλλιώς θα παραιτηθούν!!!).

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση όλοι έχουν πιθανότητες για το επιθυμητό αποτέλεσμα! Απλά για υποψήφιους σαν τον Πιτσάκη …θεωρούμε ότι οι πιθανότητες είναι λιγότερες! Αν ήταν άλλο πρόσωπο από τον συνδυασμό που θα διεκδικούσε την προεδρία ή ο Πιτσάκης ήταν πολύ πιο προσεχτικός σε αυτά που έκανε και έλεγε θεωρούμε ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για τον συνδυασμό!

Για υπενθύμιση δείτε και την ανακοίνωση που έβγαλε ο Πιτσάκης …για τα πανηγύρια:

ΣΣ. Σε ότι αφορά την παραπάνω ανακοίνωση …απλά αφήνουμε τα σχόλια στους Κορίνθιους!

Φ.Νικολακόπουλος

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ασθενοφόρο

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Θρήνος στον Αγ. Βασίλειο για τον θάνατο της 42χρονης!

korinthiannewsΔεκεμβρίου 18, 2017
παιχνίδια μαγαζιά

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Προσοχή στην αγορά παιχνιδιών

korinthiannewsΔεκεμβρίου 18, 2017
καραβάκι Χριστουγέννιατικο-Κιάτο

…Αυτές είναι οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κιάτο

korinthiannewsΔεκεμβρίου 18, 2017
σεισμός

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ασθενής σεισμική δόνηση …με επίκεντρο τον Σολομό (φωτο)

korinthiannewsΔεκεμβρίου 18, 2017
Λουτράκι στολισμός Χριστούγεννα

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στο Λουτράκι

korinthiannewsΔεκεμβρίου 18, 2017

Η Θ. Λειτουργία και το μνημόσυνο που τέλεσε ο μητροπολίτης Κορίνθου…

korinthiannewsΔεκεμβρίου 18, 2017