ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τι είπαν παραμονή Πρωτοχρονιάς για τα συμπληρωματικά έργα στο λιμάνι του Βραχατίου;

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τι είπαν παραμονή Πρωτοχρονιάς για τα συμπληρωματικά έργα στο λιμάνι του Βραχατίου;

«Εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αφού τα «χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα δώρα – μπουναμάδες» της Περιφερειακής Αρχής στους μεγαλοεργολάβους καπιταλιστές διαδέχονται το ένα το άλλο.

Στις 14 Δεκέμβρη 2017 μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, έδωσαν 600.000 ευρώ αποζημιώσεις στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ (εταιρεία συμφερόντων Κόκαλη) χωρίς κανένα έλεγχο για το αμαρτωλό έργο Σκούρα – Πυρί. Δεν αρκούσαν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ με την πρώτη σύμβαση, με τη δεύτερη και με τη συμπληρωματική ήρθαν και τα πανωπροίκια (!!!).

Στις 21 Δεκέμβρη 2017 κατοχύρωσαν την αποκατάσταση της χωματερής της Σπάρτης προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ στην εταιρεία ΑΤΛΑΣ που έφτιαξε την παράκαμψη των Βουτιάνων στη Λακωνία (που μόλις παραλήφθηκε ο δρόμος βυθίστηκε), τμήματα του δρόμου Γύθειο Αρεόπολη Γερολιμένα π/υ 12 εκατ. ευρώ με απευθείας ουσιαστικά ανάθεση  και ακόμα δεν έχει τελειώσει κλπ. Κατοχυρώθηκε σε ανώνυμη εταιρεία που μέλος του ΔΣ της έχει καταδικαστεί επανειλημμένα ερήμην για ακάλυπτες επιταγές, παράνομη διακίνηση προϊόντων, μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών που προσκόμισε μέχρι και πλαστό ποινικό μητρώο.

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής παραμονή Πρωτοχρονιάς έδωσαν σε εργολάβους δεκάδες παρατάσεις έργων, μεταξύ αυτών και για τα συμπληρωματικά έργα στο λιμάνι Βραχατίου στην εταιρεία που είχε μετοχές 1 εκατ. ευρώ ο κ. Φλαμπουράρης πριν γίνει υπουργός. Δόθηκε παράταση τη στιγμή που η εταιρεία έχει διακόψει για τρίτη φορά το έργο και διεκδικεί από την περιφέρεια μόνο για την πρώτη διακοπή 1.247.000 ευρώ. Έχουν εγερθεί μήνες τώρα οι διεκδικήσεις της εταιρείας και στην Περιφέρεια «κλώθουν» για να αυξάνονται τα ποσά που διεκδικεί.

Στην ίδια συνεδρίαση διατέθηκαν ποσά για πληρωμή δαπανών για τα συστήματα πρόληψης δασικών πυρκαγιών ύψους 4 εκατ. ευρώ που είτε δεν εγκαταστάθηκαν είτε δεν λειτούργησαν ποτέ.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το μεθοδευμένο αδιέξοδο στην διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο που οι ΧΑΔΑ υποτίθεται ότι έχουν αποκατασταθεί, τα σκουπίδια μαζεύονται και αλήθεια που πάνε, το Ελεγκτικό Συνέδριο γύρισε πίσω την Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας – ΦΟΔΣΑ, ο ΦΟΔΣΑ παραμονή πρωτοχρονιάς εκλέγει νέο πρόεδρο, δημοσιεύματα μιλούν για απατεωνιές, πλαστογραφίες και άλλα τέτοια με τα χωράφια στην Παλαιόχουνη όπου θα γίνουν τα εργοστάσια της ΤΕΡΝΑ.

Και στη μεθαυριανή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής έρχονται να συζητηθούν κατασχέσεις μετρητών της περιφέρειας από μεγαλοεργολάβους κατασκευαστές για διεκδικήσεις έργων στα χαρτιά, για εργασίες που είτε δεν έκαναν ποτέ, είτε έγιναν χωρίς την έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας…», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δέδες- Τσίπρας1

Ο Κορίνθιος Γ. Δέδες …θέλει να γίνει και περιφερειάρχης! Τον αναφέρουν πλέον και οι Κορίνθιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!!!

korinthiannewsΟκτωβρίου 24, 2018

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Εκδήλωση το Σάββατο για τους αποφοίτους των Λυκείων

korinthiannewsΟκτωβρίου 24, 2018
ΜΑΧΑΙΡΙ 2

Εκπομπή σε μεγάλο κανάλι θα ασχοληθεί με τον θάνατο της 20χρονης στον Πύργο Κορινθίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 24, 2018
κρεμάλα3

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Θέλουν να του φτιάξουν μνημείο- Ο Κορίνθιος ήρωας που κρεμάστηκε από τους Γερμανούς… -Τι έγινε την ημέρα της εκτέλεσης!

korinthiannewsΟκτωβρίου 24, 2018

Η απίστευτη χορογραφία από τον Κορίνθιο Χρήστο που ξεσήκωσε τους κριτές… (βίντεο)

korinthiannewsΟκτωβρίου 23, 2018

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 14χρονο «βαποράκι» στην σπείρα των εμπόρων ναρκωτικών! -… Ποια ήταν η «δουλειά» του 14χρονου!

korinthiannewsΟκτωβρίου 23, 2018