ΑΘΛΗΤΙΚΑ

…Τι τρέχει; Ποιοι υπογράφουν τα κείμενα ως «ΠΕΛΟΠΑΣ Κιάτου»; …Αποτελούν μήπως το γραφείου τύπου του δημάρχου Σ. Σταματόπουλου;

…Τι τρέχει; Ποιοι υπογράφουν τα κείμενα ως «ΠΕΛΟΠΑΣ Κιάτου»; …Αποτελούν μήπως το γραφείου τύπου του δημάρχου Σ. Σταματόπουλου;

Αρχικά να γράψουμε για ακόμα μία φορά μπράβο στην ομάδα του Πέλοπα στο Κιάτο, τους παίχτες και την διοίκηση, για την επιτυχημένη φετινή τους πορεία!

Δεν μπορούμε όμως να βλέπουμε στην σελίδα του facebook του Πέλοπα κάποιοι να παίρνουν το ρόλο του γραφείου τύπου του δημάρχου Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλου και να εκθέτουν κατά αυτό τον τρόπο την ιστορική αυτή ομάδα!

Η διοίκηση και όσοι αποτελούν την ομάδα του ΠΕΛΟΠΑ πρέπει να προσέχουν πολύ για το τι ανακοινώνεται! Το ότι σήμερα κάποιοι τυχαίνει να βρίσκονται στο τιμόνι της ομάδας δεν σημαίνει ότι μπορούν να γράφουν ή να ανακοινώνουν ότι θέλουν και να εκθέτουν την ιστορική ομάδα, το καμάρι της πόλης του Κιάτου, τον ΠΕΛΟΠΑ! …Εκτός και αν δεν έχουν ιδέα για το ποιοι γράφουν αυτές τις ανακοινώσεις ως «Πέλοπας Κιάτου» οπότε εδώ τίθεται άλλο ΣΟΒΑΡΟ θέμα!

Έκαναν επίθεση στον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο για κάποια ΣΟΒΑΡΑ ερωτήματα που έθεσε στη δημοτική αρχή του Σταματόπουλου σχετικά με την ανάθεση ανακατασκευής του χλοοτάπητα στη Δημοτικό Στάδιο  της πόλης του Κιάτου. Πόσο θα κοστίσει το έργο, σε ποιόν εργολάβο έγινε η ανάθεση ανακατασκευής και αν υπήρξε διαγωνισμός,  με προσφορές ή απ ευθείας ανάθεση, εκτέλεσης του έργου κ.α.στοιχεία! Τα ερωτήματα έγιναν για να δούνε όλοι αν τα χρήματα των δημοτών του Κιάτου διαχειρίζονται με διαφάνεια (αν δεν κάνουμε λάθος το γήπεδο που αγωνίζεται ο ΠΕΛΟΠΑΣ είναι δημοτικό).

Και εκεί υπήρξε η παρακάτω ανακοίνωση- κείμενο από την ομάδα του ΠΕΛΟΠΑ (ποιοι άραγε είναι αυτοί που την έγραψαν και εκθέτουν την ομάδα;) που επιτέθηκαν στον Ν. Ζαχαρόπουλο χωρίς να τους πέφτει λόγος καθώς τα ερωτήματα αφορούσαν την δημοτική αρχή του Σταματόπουλου (και όχι την ομάδα του ΠΕΛΟΠΑ). Και αφού μπήκαν στην διαδικασία να απαντήσουν, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ …αλλά του είπαν μεταξύ άλλων τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΥ!

…Κούνια που τους κούναγε λέμε εμείς σε αυτούς που γράφουν τέτοιου είδους κείμενα παίρνοντας τον ρόλο του γραφείου τύπου του δημάρχου Σικυωνίων! Λες και οι δημότες δεν πρέπει να γνωρίζουν για το πως έγιναν κάποιες εργασίες στο εν λόγω γήπεδο! Η διοίκηση τι λέει για την ανακοίνωση αυτή; Η ίδια την έγραψε ή γνωρίζει ποιοι την έγραψαν; Συμφωνεί με αυτή την ανακοίνωση;

Η άποψή μας είναι ότι στο εξής (διοίκηση, παράγοντες της ομάδας του ΠΕΛΟΠΑ…κτλ) να είστε πιο προσεχτικοί για το τι δημοσιεύεται ως «ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ». Η ιστορία αυτής της ομάδας δεν μπορεί να «αμαυρώνεται» από τέτοιου είδους …πολιτικές ανακοινώσεις! Αυτή είναι η άποψή μας! Προσέξτε πριν αρχίσετε να ξεσηκώνετε τους φιλάθλους της ιστορικής αυτής ομάδας!

Δείτε τι αναρτήθηκε στις 24 Ιουνίου στην σελίδα στο facebook του ΠΕΛΟΠΑ Κιάτου:

Ζαχαρόπουλος Ν

Αιχμηρή απάντηση από τον Ν. Ζαχαρόπουλο: «Από πότε οι συντάκτες του κειμένου ανέλαβαν το γραφείο τύπου του  Σταματόπουλου»;

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλος αναφέρεται σε επιστολή του:

«Διάβασα στα μέσα ενημέρωσης  ένα  κείμενο που φέρεται ότι  έδωσαν στη δημοσιότητα κάποιοι που αυτοχαρακτηρίζονται ως ομάδα του Πέλοπα.

Είμαι βέβαιος ότι το κείμενο αυτό δεν εκφράζει συνολικά τη διοίκηση του Πέλοπα, αλλά κάποια άτομα που δεν σέβονται το μέγεθος και την ιστορία της ομάδας και τους χιλιάδες φιλάθλους  που στηρίζουν την ομάδα ηθικά και υλικά από το υστέρημά τους.

Τα δικά μου τα ερωτήματα,  είχαν αποδέκτες τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων και τον Σταματόπουλο και όχι φυσικά την ομάδα του Πέλοπα.

Με λίγα λόγια ζήτησα από τη Δημοτική αρχή να ενημερώσει τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων, που είναι και οι ιδιοκτήτες του Σταδίου,  σχετικά με την ανάθεση ανακατασκευής του χλοοτάπητα στη Δημοτικό Στάδιο  της πόλης του Κιάτου. Πόσο θα κοστίσει το έργο, σε ποιόν εργολάβο έγινε η ανάθεση ανακατασκευής και αν υπήρξε διαγωνισμός,  με προσφορές ή απ ευθείας ανάθεση, εκτέλεσης του έργου κ.α.στοιχεία.

Δηλαδή, κατά τη γνώμη τους,  δε πρέπει να γνωρίζουν οι Δημότες μας, αυτοί που πληρώνουν από το υστέρημά τους, αν τα χρήματά τους διαχειρίζονται με διαφάνεια;

Αναρωτιέμαι, από το περιεχόμενο του κειμένου, από πότε οι συντάκτες του κειμένου ανάλαβαν το γραφείο τύπου του  Σταματόπουλου και απαντούν αντί αυτού.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΕΛΟΠΑ Κιάτου, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας και της ταυτότητας της πόλης του Κιάτου και τη περιοχής του Δήμου Σικυωνίων και οφείλουμε όλοι να την αγαπάμε, να τη προστατεύουμε, να την σεβόμαστε και να τη στηρίζουμε.

Διαχρονικά φόρεσαν  τη φανέλα της ομάδας του ΠΕΛΟΠΑ  μεγάλοι παίκτες, ντόπιοι και ξένοι. Όλοι μαζί, με την ηθική και υλική συμπαράσταση των προέδρων, των διοικήσεων των φιλάθλων,  έφθασαν την ομάδα  μέχρι τη Β Εθνική κατηγορία και έγινε το καμάρι της πόλης και της περιοχής.

Το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, όπως προανέφερα, είναι περιουσία του Δήμου Σικυωνίων, δηλαδή των Δημοτών, οι οποίοι και πληρώνουν από το υστέρημά τους τη συντήρησή του και όλες τις εργασίες που γίνονται σαυτό.

Όλες σχεδόν οι  ομάδες της πόλης και της περιοχής , όπως ο Πέλοπας,  το χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους. Επίσης φιλοξενεί κατά καιρούς  κ.α. αθλήματα και εκδηλώσεις.

Βέβαια όλοι  συμφωνούμε, τώρα που ο ΠΕΛΟΠΑΣ  συμμετέχει στο πρωτάθλημα της [Γ] Εθνικής κατηγορίας, να γίνει η ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου, αλλά με πλήρη οικονομική διαφάνεια.

Σε κάθε περίπτωση, σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης που συμπολίτες μας στερούνται ακόμα και τα στοιχειώδη μέσα για να ζήσουν, θα παρακολουθήσουμε όλα τα θέματα που σχετίζονται με αναθέσεις έργων-μελετών και προμηθειών στη περιοχή, από τη Δημοτική αρχή , για να γνωρίζουν οι Δημότες μας αν τα χρήματά τους διαχειρίζονται με πλήρη διαφάνεια».

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση από τον καλαθοσφαιρικό αθλητικό όμιλο Κορίνθου…

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
μητροπολίτης Κορίνθου

Ποιος αθλητής συγκίνησε τον δεσπότη Κορινθίας και θα προσεύχεται γι΄αυτόν για να έχει αθλητικές επιτυχίες;

korinthiannewsΙουλίου 17, 2018

Πρωταθλητής Ελλάδος στους εφήβους με σκάφη τύπου Europe αναδείχθηκε 16χρονος αθλητής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων…

korinthiannewsΙουλίου 17, 2018

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων: «Μπράβο Γιώργο, μας κάνεις περήφανους και σε ευχαριστούμε»

korinthiannewsΙουλίου 11, 2018

«Δεν άφησαν το μπάσκετ για τα μάτια του «ποδοtennis» οι παίχτες του ΚΑΟ Κορίνθου…»

korinthiannewsΙουλίου 11, 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 1ο Σχοίναθλο…το Σάββατο

korinthiannewsΙουνίου 29, 2018