ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

…Τι τρέχει! Στην Κόρινθο …διαγράφουν χρέη επιχειρηματιών;

…Τι τρέχει! Στην Κόρινθο …διαγράφουν χρέη επιχειρηματιών;

-Σε ποια επιχείρηση διαγράφουν χρέος περίπου 135.000 ευρώ; 

-Ερωτηματικά από τις ανακοινώσεις του Β. Νανόπουλου!

Ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο δήμο Κορινθίων Β. Νανόπουλος: «Καταψηφίσαμε στην συνεδρίαση του ΔΣ Κορινθίων την μείωση κατά περίπου 50 % των οφειλών επιχείρησης κέντρου διασκέδασης  που είχε αναβληθεί λόγω αντικανονικής σύνθεσης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών όπως εμείς επισημάναμε…».

Νανόπουλος Βασίλης1

Σε παλαιότερη ανακοίνωση από τον συνδυασμό του Β. Νανόπουλου ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων: «Την άνιση αντιμετώπιση πολιτών και επιχειρήσεων από την πλευρά του Δήμου καυτηρίασε ο επικεφαλής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και της μείζονος μειοψηφίας, Β.Νανόπουλος, με αφορμή θέμα περί διαγραφής οφειλών που ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για εισήγηση διαγραφής χρεών γνωστών επιχειρήσεων που ανήκουν σε φιλικά, πολιτικά και προσωπικά, πρόσωπα του κ. Πνευματικού. 

Είναι ανεπίτρεπτο σε μια εποχή που στους πολίτες καταφθάνουν σωρηδόν πρόστιμα του Δήμου για παραβάσεις στάθμευσης που χρονολογούνται έως και 5 χρόνια, λογαριασμοί νερού που προκύπτουν χωρίς καταμετρήσεις, καθιστώντας αφόρητες τις υποχρεώσεις τους, να έρχεται θέμα διαγραφής χρεών κατά 50% για επιχείρηση η οποία είναι και προμηθευτής του Δήμου !!!

Πρόκειται περί πρόκλησης από πλευράς της επιτροπής στην οποία μάλιστα προΐσταται ο κ. Παρτσινέβελος, ενώ δικηγόρος της επιχείρησης είναι ο επίσης δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Πνευματικού, κ. Παππάς.

Στο Δήμο Κορινθίων όλοι οι επιχειρηματίες και όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν ίση μεταχείριση, τόνισε ο Βασίλης Νανόπουλος».

Πνευματικός Αλέκος

ΣΣ. Δείτε επίσης και την πρόσφατη ανάρτησή μας με τίτλο: «ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Πως και έτσι; …Πάνε να διαγράψουν χρέη 135.000 ευρώ από γνωστό επιχειρηματία κοσμικών κέντρων στο Σολωμό!!!»

Με βάση τα παραπάνω αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει στην Κόρινθο μετά τις παραπάνω αναφορές του Β. Νανόπουλου! Αν υπάρχει παρανομία μήπως πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη; Τι να υποθέσει κανείς διαβάζοντας τις παραπάνω αναφορές ου Β. Νανόπουλου;

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: Νέα «επιδρομή» από αθίγγανους σε αθλητικό κέντρο!

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018

ΚΙΑΤΟ: Ευχαριστούν τον συνθέτη- πιανίστα Δ. Χασούρο

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018

Πραγματοποιήθηκαν στη Στιμάγκα Κορινθίας τα «Θυάμεια 2018″

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
Ζήρεια -Χιονοδρομικό Κέντρο

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Θα γεμίσει κόσμο καλοκαιριάτικα το χιονοδρομικό κέντρο στη Ζήρεια

korinthiannewsΙουλίου 18, 2018
δίχτυα για μέδουσες

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Λαμβάνουν μέτρα για τις μέδουσες –Τοποθετούν δίχτυ –Τι αναφέρει η περιφέρεια…

korinthiannewsΙουλίου 17, 2018

Η Θ. Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης Λουτρακίου και στον Ι. Ναό Αγίας Μαρίνης Βέλου… (φωτο)

korinthiannewsΙουλίου 17, 2018