ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

…Τι τρέχει στο Κιάτο; Σταματόπουλος και Τσιάνος …κάνουν πως δεν βλέπουν …ενώ βουίζει ο τόπος!

…Τι τρέχει στο Κιάτο; Σταματόπουλος και Τσιάνος …κάνουν πως δεν βλέπουν …ενώ βουίζει ο τόπος!

…Βουίζει το Κιάτο όλο αυτό το διάστημα τόσο με τον δήμαρχο Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλο όσο και με τον αντιδήμαρχο Ι. Τσιάνο που …δεν μπορούν να στείλουν έστω μία απάντηση στα σοβαρά ερωτήματα που τους έχουν τεθεί στα τοπικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στην korinthiannews.gr και την sfedona.gr

…’Ισως είναι δύσκολο για τους ίδιους να απαντήσουν κάτι σε αυτά που αναφέραμε στις 2 Ιουνίου 2017!

Για υπενθύμιση αναφέραμε μεταξύ άλλων στις 2 Ιουνίου: «Γράφτηκε ένα ενδιαφέρον άρθρο σε ότι αφορά τον αντιδήμαρχο στο δήμο Σικυωνίων και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά! Ποια θα είναι η απάντηση του αντιδημάρχου ή του δημάρχου για το παρακάτω σοβαρό θέμα που αναφέρεται; Μία ξεκάθαρη απάντηση για το τι σχέση έχει ή είχε ο αντιδήμαρχος με τον δημοτικό εργολάβο! Για να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα και οι Σικυώνιοι!

Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ στο δήμο Σικυωνίων Ιωάννη Τσιάνο και το τι σχέση έχει με τεχνική εταιρία. –(για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: «…Βουίζει το Κιάτο! -…Τι τρέχει με τον αντιδήμαρχο στο δήμο Σικυωνίων; -Ποια η θέση του δημάρχου Σ. Σταματόπουλου;…».

Το Κιάτο βουίζει από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του αντιδημάρχου από τον Ι. Τσιάνο και δεν βγήκε ακόμα κανένας, είτε ο αντιδήμαρχος είτε ο δήμαρχος να γράψουν μία κουβέντα!!! Να απαντήσουν για το τι συμβαίνει! …Για ποιο λόγο άραγε; Μήπως δεν έχουν τι να πούνε;

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και την καυστική επιστολή από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων κ. Ν. Ζαχαρόπουλο για το παραπάνω θέμα που σίγουρα αναμένεται να σχολιαστεί ιδιαίτερα. Ο λόγος είναι ότι ο κ. Ζαχαρόπουλος είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ πριν λίγα χρόνια (το 2007-2008 αν δεν κάνουμε λάθος). Οπότε η παρακάτω άποψή του για το θέμα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα! Και φυσικά ο κ. Ζαχαρόπουλος όταν ήταν αντιδήμαρχος στα έργα δεν είχε κάποια σχέση είτε εκείνη την περίοδο, είτε παλαιότερα, με κάποια τεχνική εταιρεία που αναλάμβανε έργα του δήμου!!!…». (για υπενθύμιση δείτε εδώ όλη την ανάρτηση)

περνούν οι μέρες

…Οι μέρες περνούν αλλά!

Οι μέρες περνούν και τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος δεν απαντούν …με το θέμα να παίρνει όλο και πιο μεγάλες διαστάσεις! Εμείς όμως επιμένουμε και θα συνεχίσουμε να ρωτάμε και αυτοί ας μην απαντούν! Για το θέμα αυτό λάβαμε νέα επιστολή από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο την οποία και δημοσιεύουμε παρακάτω! Συνιστάμε την προσοχή στους δημότες για να δούνε αν θα υπάρξει απάντηση ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ τόσο από τον δήμαρχο όσο και από τον αντιδήμαρχο …και στη συνέχεια να προβληματιστούν!

Ζαχαρόπουλος Ν.

Διαβάστε την νέα επιστολή του πρώην αντιδημάρχου Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλου:

«Πρωταθλήτρια στη διαφθορά ανακηρύσσεται για ακόμη μια φορά η Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με την απολογιστική έκθεση για τη διετία 2015-2016 του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που παρουσίασε πρόσφατα ο επικεφαλής του ΣΕΕΔΔ Δημοσθένης Κασσαβέτης. Αίσθηση προκαλεί επίσης η πολύ μεγάλη αύξηση που καταγράφηκε το 2016 στον αριθμό των υποθέσεων για τις οποίες αναζητήθηκαν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες.

Ο προηγούμενος επικεφαλής του ΣΕΕΔΔ Λέανδρος  Ρακιντζής δήλωσε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση  είναι η πιο διεφθαρμένη Υπηρεσία.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα αυτά καθώς κ.α. δημοσιεύματα που έχουν σχέση με τη διαφάνεια στη διοίκηση του Δήμου Σικυωνίων και τη διαχείριση των οικονομικών,σε πολλά ζητήματα, καθώς και τις εκτελέσεις των έργων προμηθειών και μελετών, από τον επικεφαλής της Δημ. αρχής  του Δήμου Σ.Σταματόπουλο, καταθέτω τα παρακάτω στοιχεία.

Ο προαναφερόμενος  Σ. Σταματόπουλος δεν είναι μόνο επικεφαλής του Δήμου Σικυωνίων. Παράλληλα είναι πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α., πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, εκτελεί χρέη Αντιδημάρχου των οικονομικών του Δήμου και χρέη Αντιδημάρχου καθαριότητας καθώς και χρέη διεκπεραιωτή της αλληλογραφίας του Δήμου.

Δε πιστεύω ότι έμειναν και πολλές  θέσεις στον Δήμο να τις αναθέσει σε συνεργάτες του, στελέχη της Δημοτικής αρχής, οι οποίοι δυστυχώς αποδέχονται αυτή τη συμπεριφορά και τη πλήρη απαξίωσή τους.

-Σε μια εποχή που τα θέματα της διαφάνειας, σε όλα τα επίπεδα της διαχείρισης [διοικητικά-οικονομικά-αναθέσεις έργων μελετών, προμηθειών κ.λ.π.], είναι πολύ ευαίσθητα και προκαλούν τις αντιδράσεις των πολιτών σε  μια εποχή μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης,  η συγκέντρωση όλων σχεδόν των εξουσιών του Δήμου στο πρόσωπό του επικεφαλής,κάθε άλλο παρά τα σοβαρά  ζητήματα της διαφάνειας υπηρετούν.

-Ερωτήματα για τις συμπεριφορές του Σταματόπουλου.Υπάρχει ανικανότητα στελεχών της Δημοτικής αρχής να αναλάβουν καθήκοντα στις προαναφερόμενες θέσεις ή υπάρχει σκοπιμότητα για τις ενέργειες αυτές ;  Οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων  θα δώσουν τις απαντήσεις τους.

-Είναι ηθικό και δίκαιο να διορίζεται Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με αντιμισθία, Δ.Σ.  ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη καλή εκτέλεση των έργων και παράλληλα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα,  να είναι και εργοδηγός του εργολάβου που αναλαμβάνει εκτελέσεις έργων του Δήμου;

-Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες, όσον αφορά τον Σταματόπουλο,  σε θέματα που έχουν σχέση με την διαχείριση των οικονομικών στη διαχείριση αρδευτικών γεωτρήσεων του Δήμου. Αναμένονται  ενέργειες της δικαιοσύνης.

-Υπάρχουν  εκκρεμότητες ,  όσον αφορά τον ίδιο, σε θέματα που έχουν σχέση με τη καταστροφή του περιβάλλοντος από εταιρείες που κατασκευάζουν την Ολυμπία Οδό πλησίον στο ΧΥΤΑ Κιάτου. Αναμένονται ενέργειες της δικαιοσύνης.

-Υπάρχουν εκκρεμότητες, όσον  αφορά τον ίδιο, σε θέματα που έχουν σχέση με τη παράνομη λειτουργία του ΧΥΤΑ Κιάτου από την οποία προκύπτει καταστροφή του περιβάλλοντος και του υδροφόρου ορίζοντα. Αναμένονται ενέργειες της δικαιοσύνης.

-Υπάρχουν ερωτήματα και εκκρεμότητες, όσον αφορά τον ίδιο, σε θέματα που έχουν σχέση με τις φωτιές που εξερράγησαν στον χώρο του ΧΑΔΑ Κιάτου. Αναμένονται ενέργειες της δικαιοσύνης.

-Υπάρχουν κ.α. σοβαρά ζητήματα  που έχουν σχέση με τη διοίκηση και τη διαχείριση των θεμάτων του Δήμου τα οποία θα  αναφέρουμε μελλοντικά…».

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Δείτε σε ποια κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο στον Ασπρόκαμπο! (φωτο)

korinthiannewsΜαΐου 23, 2018

ΚΙΑΤΟ: «Γεωδυναμική-παλαιοπεριβαλλοντική εξέλιξη και σεισμικότητα του Κορινθιακού Κόλπου…»

korinthiannewsΜαΐου 23, 2018
Πνευματικός- Οικονόμου

Η φωτογραφία της ημέρας…

korinthiannewsΜαΐου 23, 2018

ΒΕΛΟ: Η τελετή βράβευσης των μαθητών…

korinthiannewsΜαΐου 23, 2018
περιφερειακή ενότητα Κορινθίας1

Δείτε πόσες χιλιάδες ευρώ καταβάλλονται από την περιφέρεια για να στεγάσει τις υπηρεσίες της μόνο στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

korinthiannewsΜαΐου 23, 2018
αδελφότης Ψαριωτών Κορινθίας

Πρόσκληση από την «Αδελφότης Ψαριωτών Κορινθίας»

korinthiannewsΜαΐου 23, 2018