ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

«Το αυτοκίνητο του Μάριου λίγο μετά τις έντεκα κατευθυνόταν προς την Κόρινθο…» -Στοιχεία φωτιά της έκθεσης μετά την ολοκλήρωση της έρευνας…

«Το αυτοκίνητο του Μάριου λίγο μετά τις έντεκα κατευθυνόταν προς την Κόρινθο…» -Στοιχεία φωτιά της έκθεσης μετά την ολοκλήρωση της έρευνας…

«Στοιχεία- φωτιά της έκθεσης μετά την ολοκλήρωση της έρευνας του στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, αποκάλυψε Καναδός ερευνητής στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Η κάμερα τον ακολούθησε στην παλιά στρατιωτική βάση και κατέγραψε τον χώρο όπου φαίνεται να έγινε ο πρώτος τάφος του άτυχου νέου.

Μια σημαντική μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ», επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα της ενδελεχούς έρευνας του Καναδού αναλυτή.

Τον Αύγουστο του 2012 το κόκκινο φορτηγάκι που ανήκει σε μέλος της πρώτης κρυφής ομάδας του εγκέφαλου, θεάθηκε να κινείται στην περιοχή και να ανηφορίζει προς την κορυφή του Κιθαιρώνα.

Σόκαραν ακόμη τα όσα είπε στην εκπομπή συγκρατούμενος του εγκέφαλου μέσα από τις φυλακές Ιωαννίνων, που τόλμησε και έσπασε τη σιωπή του.

Τον άκουσε να απειλεί για ένα επόμενο «στόχο» χρησιμοποιώντας τον κωδικό «σκύλος» που είχε αναφέρει και στο παρελθόν, όταν επιχείρησε να απαγάγει την μητέρα του Μάριου. Ο μάρτυρας ανέφερε ακόμα πως ο εγκέφαλος έδινε μαθήματα σε άλλους κρατούμενους πώς να εξαφανίζουν πτώματα, προτείνοντας τους να τα …τσιμεντώνουν!

«Η μαρτυρία αυτή κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ερευνηθεί», τόνισε από το στούντιο του «Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, Μανώλης Αναστασάκης, ανέφερε: «Στις φυλακές επικρατεί ένα ειδικό καθεστώς και δεν σημαίνει πως ότι πει κάποιος ισχύει κιόλας. Όποιος έχει να καταγγείλει κάτι σοβαρό, ας το πει επώνυμα στον Εισαγγελέα».

Τόνισε πως τα στοιχεία της έρευνας του Καναδού θα πρέπει να τεθούν στην διάθεση των Αρχών.

«Να δοθούν στον Εισαγγελέα και αν υπάρχουν εμπλεκόμενα άτομα να δικαστούν κι αυτά. Περιμένω ο ερευνητής να έρθει να καταθέσει και να φανεί η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο εγκέφαλος: Να «φάμε» τον σκύλο, μας έχει καταστρέψει…

Ο μάρτυρας που κάλεσε από τις φυλακές στο «Τούνελ» υποστήριξε πως δεν έχει ξανασυναντήσει τέτοιον άνθρωπο στη ζωή του. Ανέφερε πως άκουσε τον εγκέφαλο να λέει κατά τη διάρκεια συζήτησης με άλλους συγκρατούμενους που διέπραξαν φόνο, πως ο καλύτερος τρόπος για να εξαφανίσεις ένα πτώμα είναι να το θάψεις σε τσιμέντο!

«Ρε μεγάλε τον έφαγες τον άλλον! Ένα τσιμέντο και δεν θα σε ‘βρισκε κανένας!», πρότεινε σαν την καλύτερη λύση σε ανάλογες περιπτώσεις .

Είπε ακόμα πως μιλώντας ο εγκέφαλος σε άλλους κρατούμενους δεν ξέφευγε από το αρχικό του σενάριο πως ο Μάριος βρίσκεται στο εξωτερικό και πως στόχος του, ήταν η περιουσία της μητέρας του.

«Τον ρωτούσα αφού πιστεύει κάτι τέτοιο γιατί δεν ψάχνει μέσω πρεσβειών ή με την βοήθεια της αστυνομίας και κείνος μου απαντούσε πως δεν θα ‘βρισκε άκρη… Όταν τον στρίμωξα κάποια στιγμή, μου είπε πως το δικό του θέμα ήταν πολιτικό και πως τον πούλησε ο πρώην συνήγορος του. Είχε για όλα μια δικαιολογία που σε έφερνε στα όρια να σκεφτείς με τι άτομο συζητάω εγώ τώρα. Μιλάμε για κτήνος με ανθρώπινη φάτσα », τόνισε.

Όταν ο μάρτυρας τον πίεσε σε ανύποπτο χρόνο να του πει για το αίμα που βρήκε το «Τούνελ» στο αμάξι του Μάριου, εκείνος άρχιζε να βρίζει με τα χειρότερα λόγια την Αγγελική Νικολούλη, απέδιδε τα σημαντικά ευρήματα σε …παραμύθια της δημοσιογράφου και τη συκοφαντούσε πως …είχε πάρει χρήματα από την μητέρα του θύματος.

Ο μάρτυρας άκουσε τυχαία τον εγκέφαλο που δεν τον είχε αντιληφθεί, να μιλάει σε ένα καρτοκινητό και να λέει σε κάποιον: «Πρέπει τον σκύλο να τον φάμε, ρε μεγάλε μας έχει καταστρέψει, πρέπει τον σκύλο να τον φάμε… Να ξεμπλέξουμε με αυτήν την υπόθεση».

«Αυτός είναι ο πρώτος τάφος του Μάριου…»

Ο Καναδός ερευνητής ολοκληρώνοντας την έρευνα του στο βουνό, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη στρατιωτική αποθήκη όπου οι αδίστακτοι δολοφόνοι μετέτρεψαν σε προσωρινό τάφο του άτυχου Μάριου.

Όπως είπε στην κάμερα του «Τούνελ» η μεταλλική πόρτα του συγκεκριμένου κτιρίου, διαθέτει έναν καλό μηχανισμό κλειδώματος , που έχει ακόμη αναλλοίωτα σημάδια. Τα σημάδια αυτά είναι νεότερα και διαφέρουν από τα παλιά σκουριασμένα που επίσης διακρίνονται.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που σύμφωνα με τον ερευνητή ενισχύει το συμπέρασμα του, είναι πως τα μέλη της Ομάδας 1 όπως την αποκαλεί, έψαχναν απεγνωσμένα ένα σετ από κλειδιά τη μοιραία νύχτα του φόνου. Ο ίδιος εντόπισε ένα, ανάμεσα σε εκατόν είκοσι πέντε τηλεφωνήματα μεταξύ του εγκεφάλου και των συνεργών του, στο οποίο ακούγεται να τους λέει:

«Βρήκα τα κλειδιά, βρήκα τα κλειδιά, θα φέρω τα κλειδιά…». Είχαν βρεθεί μέσα στο επίμαχο μαύρο BMW, κάτω από το κάθισμα.

Ο Καναδός μαζί με άλλα στοιχεία που δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει αυτή τη χρονική στιγμή, πιστεύει πως συνέδεσε πλέον το παζλ που καταδεικνύει όλο το πρώτο μέρος του στυγερού εγκλήματος και που κανείς μέχρι σήμερα δεν ερεύνησε.

Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο συγκεκριμένος χώρος δεν ήταν ο τελικός τόπος ταφής του άτυχου Μάριου και πως σίγουρα υπάρχει μία δεύτερη τοποθεσία.

Πως παρουσίαζε ο εγκέφαλος την πρώτη κρυφή του ομάδα

Τον Φεβρουάριο του 2013 λίγο καιρό μετά τη σύλληψη του ο εγκέφαλος μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη μέσα από τις φυλακές.

Όσο κι αν ήθελε να παραπλανήσει με τα λεγόμενα του, η δημοσιογράφος επεσήμανε πολλά στοιχεία που σήμερα «δένουν» με εκείνα που φέρνει στο φως η έκθεση του Καναδού ερευνητή…

Το βασικότερο η ύπαρξη του σκούρου BMW με τους άνδρες που όπως προκύπτει πλέον ήταν συνεργοί του στην πρώτη από τις δύο ομάδες που είχε.

Στη μεταξύ τους συνομιλία αρχικά αρνήθηκε ότι γνώριζε οτιδήποτε για την υπόθεση. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μαύρου χρώματος BMW αυτοκίνητο , παλιό μοντέλο 316 ή 318, με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες που θα πουλούσαν στον Μάριο την συσκευή που ήθελε, μετά από ραντεβού στη Νέα Πέραμο, σε προκαθορισμένο σημείο.

Υποστήριξε πως εκτός από τους τρεις άνδρες που επέβαιναν στο μαύρο αυτοκίνητο, ένας ακόμη τους περίμενε στο σταθμό της Νέας Περάμου, αλλά ο ίδιος δεν γνώριζε κανέναν από τους τέσσερις.

Όταν η δημοσιογράφος του ζήτησε να της περιγράψει τους άγνωστους άνδρες, αναφέρθηκε σε έναν μόνο. Τον περιέγραψε σαν έναν ψηλό άνδρα που φορούσε σιέλ πουκάμισο , μπλε παντελόνι και ανέφερε πως ήταν Έλληνας.

Σε σχετική ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη απάντησε «πως δεν πήγε το μυαλό του στο πονηρό». Ισχυρίστηκε πως μετά το ραντεβού ο Μάριος τον πήγε πίσω στο σπίτι του, αλλά δεν θυμόταν συγκεκριμένη ώρα.

«Έντεκα και… και πιο αργά.. Εντεκάμιση;» ήταν τα λόγια του. Η δημοσιογράφος τότε τον αιφνιδίασε λέγοντας του πως το αυτοκίνητο του Μάριου λίγο μετά τις έντεκα κατευθυνόταν προς την Κόρινθο. Μετά από μια μικρή παύση απάντησε: «Με τίποτα! Αγγελική ξέχασε το! Σου μιλάει ο Πέτρος!».

Η Αγγελική Νικολούλη τον ρώτησε πως είναι δυνατόν να μην θυμάται την πινακίδα του αυτοκινήτου και αν είδε έκτοτε ξανά το σκούρο BMW ή κάποιο από τα πρόσωπα που επέβαιναν σ΄αυτό. «Ποτέ, ποτέ» ήταν η απάντηση του.

Η δημοσιογράφος επέμεινε ρωτώντας τον που πήγαν τον Μάριο εκείνο το βράδυ και τι του έκαναν. «Πουθενά!» απάντησε και συνέχισε: «Μην ακούς τίποτα ρε, τι του κάνανε και τα λοιπά…».

«Πέρασαν έξι μήνες, ο Μάριος δεν ζει μην κοροϊδευόμαστε… Μήπως είναι στη Μάνη θαμμένος;» συνέχισε η δημοσιογράφος.

«Ρε κάνε μου τη χάρη, Είσαι σοβαρή και ξύπνια γυναίκα, πλάκα μου κάνεις;» της απάντησε ο εγκέφαλος…», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο zougla.gr

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΦεβρουαρίου 16, 2018

Το εξώδικο που «έσκασε» στους δημάρχους Κορινθίων και Λουτρακίου μετά το ρεπορτάζ της korinthiannews.gr για τις τσούχτρες στην θάλασσα

korinthiannewsΦεβρουαρίου 16, 2018

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι παραδέχεται ο Δημήτρης Φουρλεμάδης (ιδιαίτερα γνωστός στο Λουτράκι ως Πάτερ – Δημήτρης) για τα δώρα στις μητροπόλεις…

korinthiannewsΦεβρουαρίου 16, 2018
Σταματόπουλος Σ.3

Καταγγελία! …Κάπως έτσι ο Σταματόπουλος «νοικοκύρεψε» το δήμο!- Τι ανέφερε συνεργάτης του Σταματόπουλου…

korinthiannewsΦεβρουαρίου 16, 2018

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Πρόγραμμα αποκριάτικης παρέλασης… -Πόσα γκρουπ και πόσοι καρναβαλιστές συμμετέχουν…

korinthiannewsΦεβρουαρίου 16, 2018
μητροπολίτης Κορίνθου

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το πρόγραμμα του μητροπολίτη κατά την Μεγάλη Τεσσαρακοστή…

korinthiannewsΦεβρουαρίου 16, 2018