ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το «δυνατό χαρτί» του Μουρίκη στις εκλογές …είναι το Κιάτο! -Κερδίζοντας ο Μουρίκης …κερδίζει και το Κιάτο! -Τι ανέφερε ο ίδιος…

Το «δυνατό χαρτί» του Μουρίκη στις εκλογές …είναι το Κιάτο! -Κερδίζοντας ο Μουρίκης …κερδίζει και το Κιάτο! -Τι ανέφερε ο ίδιος…

Εντυπωσιακή ήταν την περασμένη Τετάρτη η κεντρική ομιλία του υποψήφιου προέδρου για το επιμελητήριο Κορινθίας Σ. Μουρίκη. Η αίθουσα του εργατικού κέντρου ήταν γεμάτη από επιχειρηματίες που στηρίζουν τον Σ. Μουρίκη.

Ο Σ. Μουρίκης αφού ανέπτυξε τους στόχους του όταν εκλεγεί πρόεδρος στο επιμελητήριο, ζήτησε την στήριξη όλων των επιχειρηματιών την ημέρα της Κυριακής με την ψήφο τους στην κάλπη! Ο λόγος του Μουρίκη απλός και κατανοητός. Έδειξε τις προθέσεις του και ότι δεν ασχολήθηκε τυχαία με τις εκλογές στο επιμελητήριο Κορινθίας. Έδειξε ότι θέλει να προσφέρει, όπως έκανε και όταν ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Σικυωνίων!

Και τώρα που γράφουμε για το δήμο Σικυωνίων. Ο Σ. Μουρίκης έχει επιπλέον ένα «δυνατό χαρτί» στις εκλογές του επιμελητηρίου! Οι δημότες – επιχειρηματίες του Κιάτου γνωρίζουν καλά τον Σ. Μουρίκη και τον έχουν εκλέξει στο παρελθόν δημοτικό σύμβουλο (με αρκετές ψήφους).

Οι επιχειρηματίες της πόλης γνωρίζουν τον Μουρίκη καλύτερα από τον καθένα! Δεν είναι τυχαίο που στην ομιλία του την Τετάρτη ο Μουρίκης μίλησε για την μεγάλη του αγάπη που είναι το Κιάτο και ζήτησε την συμμετοχή όλων την Κυριακή για να ψηφίσουν στην κάλπη! Πρόκειται για τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο στην Κορινθία που τον …πρώτο λόγο τον έχει ο Σ. Μουρίκης καθώς κατάγεται από αυτή την περιοχή! «Το Κιάτο πρέπει να μιλήσει την Κυριακή», αναφέρει ο Μουρίκης και τα στελέχη του συνδυασμού του!

Φυσικά κερδίζοντας ο Μουρίκης …κερδίζει και το Κιάτο, δηλαδή οι επιχειρηματίες της περιοχής. Θα βοηθήσει όσο μπορεί για την ανάπτυξη αυτής της περιοχής. Για να γίνει αυτό πρέπει οι επιχειρηματίες του Κιάτου να πάνε στην κάλπη την Κυριακή και να δώσουν μία ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ στον Μουρίκη, όπως το ζήτησε στην ομιλία του και ο υποψήφιος πρόεδρος.

Ο Μουρίκης έχει αποκτήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους Σικυώνιους. Ασχολήθηκε σοβαρά με τα θέματα του δήμου, δεν δημιούργησε κόντρες και γενικά είναι αγαπητός στην περιοχή! …Περιμένει λοιπόν πολλά από το Κιάτο!

Αν και στελέχη του συνδυασμού του Μουρίκη θεωρούν ότι και στο γειτονικό Ξυλόκαστρο θα τα πάνε καλά καθώς σημαντικοί παράγοντες της περιοχής στηρίζουν την υποψηφιότητα του Σ. Μουρίκη!

Όλοι πλέον αναμένουν το αποτέλεσμα της Κυριακής…

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018

Έχει ποινή κάθειρξης 16 ετών …και παραμένει στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο Λουτράκι! -Ποια η θέση του μητροπολίτη Κορίνθου;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
Καλαντζής- Ανδριανάκος

…Τα ίδια και τα ίδια στη Νεμέα; Τα ίδια πρόσωπα διεκδικούν ξανά το δήμο;

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
Σταματόπουλος Σπύρος -μαφία

ΚΙΑΤΟ: Επιστροφή στο παρελθόν… σε αυτά που έλεγε ο Σταματόπουλος! -«Τρεις φωτογραφίες τρεις χιλιάδες λέξεις…»

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018
λεμόνια

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι θα συμβεί φέτος με τα λεμόνια…

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα- Ένα επικίνδυνο σημείο- Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας…

korinthiannewsΣεπτεμβρίου 21, 2018