ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το Δ.Σ του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

Το Δ.Σ του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

Από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου πραγματοποίησε την 6η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευσή του, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στο Loutraki Thermal Spa.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Νομού Κορινθίας, κ. Χρήστος Δήμας, κ. Μαρία Θελερίτη και κ. Γεώργιος Τσόγκας, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Γεώργιος Πετρίτσης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, κ. Αντώνιος Καλλιμάνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, κ. Σπυρίδων Ράττης, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Μαρία Πρωτόπαπα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Κωνσταντίνος Παντελέου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Παναγιώτης Πέτρου, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων/μελών του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, εκπρόσωποι τοπικών Μ.Μ.Ε. και επαγγελματίες από όλο το φάσμα των τουριστικών επιχειρήσεων και παρόχων τουριστικών υπηρεσιών του ευρύτερου Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν με χαιρετισμό και καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Γκιώνη, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης και οι Δήμαρχοι. Εν συνεχεία, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπυρίδων Καραβούλης προέβη σε αναλυτικό απολογισμό των δράσεων του οργανισμού την τριετία 2014-2016 ενώ κατόπιν ο Ταμίας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Δημήτριος Βλάσσης προέβη σε αναλυτικό οικονομικό απολογισμό του έτους 2016, παρουσιάζοντας παράλληλα και τον οικονομικό προϋπολογισμό δράσεων του οργανισμού για το 2017.

Η 6η Ετήσια, Τακτική, Γενική Συνέλευση, σήμανε και τη λήξη του εν ενεργεία Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού καθώς παρήλθε τριετία από την εκλογή του και παράλληλα τη συμπλήρωση δύο θητειών για τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπυρίδων Καραβούλη.  Στη  συνέχεια ο  Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Γκιώνης, εισηγήθηκε να δοθεί το δικαίωμα στον Πρόεδρο να παραμείνει στη θέση του για  μία ακόμη τριετή θητεία, εισήγηση που εγκρίθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Ολοκληρώνοντας τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, είχε προσκαλέσει στην Γ.Σ. τη Δρ. Σουλτάνα Ζερβουδάκη, ερευνήτρια και Αντιπρόεδρο του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., η οποία προέβη σε αναλυτική παρουσίαση του φαινομένου των μεδουσών και την παρατηρούμενη αύξησή του πληθυσμού τους στον Κορινθιακό Κόλπο, προτείνοντας λύσεις για τον περιορισμό του εν λόγω φαινομένου.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Γ.Σ., παρατέθηκε cocktail reception στο χώρο της εξωτερικής πισίνας του Loutraki Thermal Spa.

Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης, οι ορισμένοι εκπρόσωποι των φορέων που απαρτίζουν το επταμελές Δ.Σ. του  Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, συνεδρίασαν τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και συνήλθαν σε σώμα με την ακόλουθη σύσταση:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΑΒΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ SPORTCAMP)
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
  • ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ)
  • ΤΑΜΙΑΣ : ΒΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ)
  • ΜΕΛΟΣ: ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ –Π-ΑΓΘ- & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε)
  • ΜΕΛΟΣ: ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
  • ΜΕΛΟΣ: ΒΡΑΧΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI)

Η θητεία του νέου Δ.Σ., βάσει του καταστατικού του οργανισμού έχει τριετή θητεία 2017 -2020.

Το Δ.Σ. του Οργανισμού απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους Βουλευτές, Δημάρχους, Περιφερειακούς Συμβούλους, εκπροσώπους φορέων και στα Μέλη του οργανισμού για την αθρόα προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση και τη συνολική στήριξή τους στο έργο του Οργανισμού…».

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δέδες- Τσίπρας1

Ο Κορίνθιος Γ. Δέδες …θέλει να γίνει και περιφερειάρχης! Τον αναφέρουν πλέον και οι Κορίνθιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!!!

korinthiannewsΟκτωβρίου 24, 2018

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Εκδήλωση το Σάββατο για τους αποφοίτους των Λυκείων

korinthiannewsΟκτωβρίου 24, 2018
ΜΑΧΑΙΡΙ 2

Εκπομπή σε μεγάλο κανάλι θα ασχοληθεί με τον θάνατο της 20χρονης στον Πύργο Κορινθίας

korinthiannewsΟκτωβρίου 24, 2018
κρεμάλα3

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Θέλουν να του φτιάξουν μνημείο- Ο Κορίνθιος ήρωας που κρεμάστηκε από τους Γερμανούς… -Τι έγινε την ημέρα της εκτέλεσης!

korinthiannewsΟκτωβρίου 24, 2018

Η απίστευτη χορογραφία από τον Κορίνθιο Χρήστο που ξεσήκωσε τους κριτές… (βίντεο)

korinthiannewsΟκτωβρίου 23, 2018

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 14χρονο «βαποράκι» στην σπείρα των εμπόρων ναρκωτικών! -… Ποια ήταν η «δουλειά» του 14χρονου!

korinthiannewsΟκτωβρίου 23, 2018