Έσπασε η τζαμαρία και ο συναγερμός δεν χτύπησε σε κοσμηματοπωλείο στο Λουτράκι!

Έσπασε η τζαμαρία και ο συναγερμός δεν χτύπησε σε κοσμηματοπωλείο στο Λουτράκι!

Επανερχόμαστε σε πρωινή ανάρτηση μας σχετικά με την διάρρηξη στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στο κοσμηματοπωλείο «Elias» στο Λουτρακι. Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου μας ανέφεραν μεταξύ άλλων για το περιστατικό: «Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου και αφαίρεσαν ότι μπόρεσαν από τη βιτρίνα.

Τα κλοπιμαία σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη ανέρχονται στα 20.000 ευρώ! Το κατάστημα διαθέτει συναγερμό αλλά δεν χτύπησε. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι από ότι φαίνεται είναι Έλληνες σε συνεργασία με Αλβανούς. Οι δράστες δεν φορούσαν κουκούλες». Τα παραπάνω μας επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου κ. Χ. Τετράδης.

ΣΣ. Και όμως συνέβη και αυτό! Έγινε διάρρηξη σε ένα κοσμηματοπωλείο και δεν χτύπησε ο συναγερμός! Υποτίθεται ότι σε τέτοιου είδους καταστήματα τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα! Εδώ, σύμφωνα με την αστυνομία, έσπασε η τζαμαρία …αλλά ο συναγερμός δεν χτύπησε!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>