“Άσμα Του Νυμφίου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Άσμα Του Νυμφίου

7 Ιουνίου 1998

Α, Βασούλα Μου… Σε διάλεξα και δεν σε απέρριψα ανκαι είχες πάψει να υπάρχεις. Και το ίδιο θα γίνει για να δείξω με τον ίδιο τρόπο την άφατη στοργή Μου και τη θεϊκή Μου δύναμη σε όποιον θέλει.Δεν θα σας απορρίψω, βλέπετε όμως πως η αγάπη Μου για σας Με υποχρεώνει να είμαι επιεικής; Αυτές τις μέρες, κατεβαίνω μαζί με τον Πατέρα και τον Υιό, με την ιδιότητα των τριών Μαρτύρων. Ο Θεός Πατέρας είναι Πνεύμα και στέλνει Εμένα, το Πνεύμα της Αλήθειας, να είμαι παντοτινά μαζί σας και να σας οδηγήσω σε όλη την Αλήθεια.

Ο λόγος του Θεού, Φως και Σωτήρας, που υπήρχε εξαρχής, Αυτός που είναι μέσα στην αγκαλιά του Πατέρα, έδωσε μαρτυρία και σας φανέρωσε τον Πατέρα. Σας εξαγόρασε πληρώνοντας το τίμημα με το ίδιο Του το Αίμα. Δεν έχετε διαβάσει ότι ο Λόγος του Θεού είναι ζωντανός και δραστήριος και δίνει μαρτυρία στη γη, όπως Εγώ και ο Πατέρας δίνουμε μαρτυρία; Ο Άγιος, που εξαγόρασε την Εκκλησία Του με το ίδιο Του το Αίμα , δίνει μαρτυρία με το Αίμα Του κι Εγώ, το Άγιο Πνεύμα της Αλήθειας, που σας οδηγώ σε όλη την Αλήθεια, δίνω μαρτυρία με το Νερό.

Είμαστε λοιπόν τρεις Μάρτυρες και οι τρεις δίνουμε ομόφωνη μαρτυρία, αφού είμαστε ένας Θεός με μια Θέληση, μια Δύναμη και μια Εξουσία. Τι είδους εικόνα έχεις επινοήσει για Μένα, δημιουργία, και δεν Με γνωρίζεις ακόμη; Κι όμως ποτέ δεν έπαψα να δίνω μαρτυρία. Ποτέ δεν κρύφτηκα …

Πόσο ευλογημένη είσαι εσύ στην οποία άνοιξα την ακοή, είθε να βαδίζεις σταθερά στο δρόμο της Σοφίας Μας, για να μπορείς να κάνεις το Θείο θέλημά Μας.

Στηρίξου σε Μένα, αγαπημένη, γιατί θα φέρω όσο το δυνατό περισσότερους σε κοινωνία με τη Μοναδικότητά Μας και θα τους γεμίσω με Φως, ώστε η ζωή τους να πληρωθεί με την πλούσια χάρη της Τριαδικής Μας Θεότητας…….

Ελάτε να μάθετε: στις δοκιμασίες σας, είμαι πάντα μαζί σας. Είμαι ο Παρηγορητής σας και εκεί που υπάρχει απελπισία, παρηγορώ και γιατρεύω. Είμαι ο Χορηγός της Ζωής και με το βαπτιστικό Μου φιλί φυσάω πάνω σας και σας ανανεώνω. Σας ανανεώνω έτσι ώστε οι σαρκικές σας ροπές, που εναντιώνονται στο Θεό που είναι ανθρώπινες και κοσμικές και σας οδηγούν στο θάνατο, να μπορούν να μεταμορφωθούν και να θεωθούν από τη Θεότητά Μου και τη Μεγαλοσύνη Μου και να γίνουν όμοιες με των αγίων και των αγγέλων.

Προσπαθώ να σας προσελκύσω όλους σε μια υική σχέση θεϊκής Αγάπης με τον Πατέρα, με τον Υιό και μ’ Εμένα, για να κινείστε μέσα σε Εμάς και να κινούμαστε μέσα σε εσάς.

Μπορώ να μεταμορφώσω το φυλακισμένο σας πνεύμα και να το ελευθερώσω, ώστε οι σκέψεις σας και τα λόγια σας να περιστρέφονται μόνο γύρω από πνευματικά πράγματα. Γι’ αυτό λοιπόν μη λέτε: “Είμαι καταδικασμένος από το θανάσιμο βαπτιστικό φιλί του Σατανά”. Όχι! Όχι αν έρθετε τώρα σε Μένα. Εγώ είμαι το αντίδοτο στο θανάσιμο φιλί του Σατανά. Εγώ είμαι το αντίδοτο στον ίδιο το Θάνατο … Είναι αλήθεια ότι δίχως Εμένα το σώμα σας είναι νεκρό, όμως μαζί Μου το σώμα σας είναι ζωντανό και μαζί Μου και με τη βοήθειά Μου θα ονομασθείτε παιδιά του Θεού. Να γιατί, πρέπει να Μου επιτρέψετε να εξουσιάσω τις καρδιές σας και να σας κάνω γιους και θυγατέρες του Υψίστου.

Η Γραφή λέει: ” Μακάριοι όσοι έχουν καθαρή καρδιά, γιατί αυτοί θα δουν τον Θεό.” Για να δείτε τον Θεό και να Τον αναγνωρίσετε για Πατέρα σας, πρέπει να γεννηθείτε με τη χάρη, από Μένα, το Άγιο Πνεύμα. Πώς αλλιώς θα δείτε τον Θεό; Το παιδί, πριν γεννηθεί, έχει δει τον πατέρα του; Μόνο όταν γεννηθεί θα δει τον πατέρα του. Το ίδιο συμβαίνει και με την πνευματική σας γέννηση από Μένα. Η σάρκα είναι σάρκα και έχει σαρκική όραση. Αλλά σε όποιον γεννιέται από το Πνεύμα, του δίδεται η θέαση του Θεού που τον αξιώνει να Τον συλλάβει, να Τον γνωρίσει συνειδητά και να εισχωρήσει στα βάθη Του.

Ελάτε λοιπόν και ανοίξτε το βήμα σας, προχωρήστε και θα σας σηκώσω στις φτερούγες Μου για να πετάξουμε στον ουρανό και να σας οδηγήσω στον τόπο της υιοθεσίας Μας, εκεί που είναι όλοι οι άγιοί Μου, ευλογημένοι από Εμάς τους Τρισάγιους. Μα δεν ξέρατε ότι κι εσείς έχετε μια θέση ανάμεσά τους;

Μη δειλιάζετε κι ελάτε σε Μένα κι από αποστάτες θα σας μεταμορφώσω σε δίκαιους ανθρώπους, θα οδηγήσω την ψυχή σας στον εξαγιασμό και η αμαρτία δεν θα έχει πια καμιά εξουσία πάνω σας. Η αμαρτία μοιάζει με έναν κακό αφέντη μέσα σας και δεν πρέπει να δίνετε καμιά αφορμή στον αφέντη αυτό να σας κυριεύσει. Όμως Εγώ, που είμαι η Πηγή κάθε αγαθού, μπορώ να νικήσω τον κακό σας αφέντη που είναι η αμαρτία, γιατί ο Νόμος Μου είναι Νόμος Καλοσύνης και Ζωής που υπερνικά όλες τις αμαρτωλές σας τάσεις.

Ελάτε να Με βρείτε με απλότητα καρδιάς και στερεώστε πάνω Μου την καρδιά σας. Μην έρχεστε κοντά Μου με δυσπιστία ή με εντυπωσιακά κοσμικά λόγια. Μη Με πλησιάζετε με έπαρση, με ανηθικότητα ή με δόλο, όποιος έρχεται με τον τρόπο αυτό, δεν θα Με συλλάβει κι ούτε θα Με βρει, αλλά οι ψυχές που βαδίζουν στο φως της μετάνοιας και της αθωότητας, δεν θα στερηθούν την Παρουσία Μου. Θα σπεύσω κοντά τους από τη Δόξα Μου μέσα σε λαμπρό φως, με τη συνοδεία μυριάδων αγγέλων, για να τις γιατρέψω, να τις ανανεώσω και να τις ενώσω με το Πνεύμα Μου, ώστε να κληρονομήσουν τη Βασιλεία Μου. Άνθρωποι από σάρκα και αίμα δεν μπορούν να κληρονομήσουν τη Βασιλεία Μου και αυτό που είναι φθαρτό δεν μπορεί να κληρονομήσει την αφθαρσία.

Για να σας κάνω λοιπόν να αντιληφθείτε ποιος είναι ο Μοναδικός, ο Τριαδικός Θεός, Ένας και Ομοούσιος θα γιατρέψω την ανομία σας και θα σας πλημμυρίσω σαν ποτάμι, ζωογονώντας την ξηρασία σας και την στειρότητά σας. Κανείς δεν είναι άξιος να δει τον Θεό. Πράγματι, ακόμη κι αν υπήρχε ανάμεσά σας κανείς τέλειος, αν δεν έχει τη Σοφία και το Φως που πηγάζουν από Μένα, θα παραμείνει ένα μηδέν.

Τα βάθη του Θεού είναι πλούτη που δεν ανήκουν στον κόσμο αυτό και δεν μπορείτε να τα αποκτήσετε δίχως τη βοήθειά Μου. Ανεξερεύνητες είναι οι αποφάσεις Του και ανεξιχνίαστα τα σχέδιά Του, χωρίς Εμένα, αν όμως Μου επιτρέψετε να εισχωρήσω στη νοημοσύνη σας για να Με γνωρίσετε συνειδητά, θα σας διαπλάσω σύμφωνα με τη Εικόνα Μου, για να γίνετε αληθινά ευάρεστοι σε Εμάς. Ο μόνος τρόπος για να μεταμορφώσω το νου σας και να έχετε το νου του Χριστού, να ανακαλύψετε το Θέλημά Μας και να διακρίνετε το καλό και αρεστό σε Εμάς και τέλειο, είναι να εγκαταλειφθείτε σε Μένα… Ας μη διαμαρτύρεται λοιπόν η σάρκα σας …

Αν και φαίνομαι να είμαι απρόσιτος στα μάτια σας και απροσπέλαστος, εντελώς αόρατος, δέχομαι να γίνω ορατός με απόλυτη καθαρότητα. Προφέρω λόγια Σοφίας και όπως ο φίλος εκμυστηρεύεται στο φίλο του, έτσι κι Εγώ σας εκμυστηρεύομαι τα μυστικά Μου χωρίς να σας κρύψω τίποτε. Σας αντικρύζω, κι Εγώ ο άμορφος, παίρνω μορφή στο πνεύμα σας.

Αχ, Βασούλα, είμαι η τέλεια αντανάκλαση του αιωνίου φωτός και το Μεγαλείο Μου σαν ακηλίδωτος καθρέφτης, καθρεφτίζεται σε όλη τη δημιουργία. Είμαι παρών και γίνομαι αντιληπτός και με τον τρόπο αυτό, χωρίς να χάνω την υπερβατικότητά Μου. Σε γεμίζω με τη Γνώση Μου και παρόλο που ο χείμαρρος του υπερβατικού φωτός που ρίχνω μέσα σου υπερβαίνει αυτό που μπορείς να συγκρατήσεις, προσφέρω εντούτοις  όλους αυτούς τους θησαυρούς της Βασιλείας Μου για να στολίσω όχι μόνο τη δική σου ψυχή αλλά και όλων των άλλων.

Είμαι πραγματικά, για όσους Με αγαπούν, λαμπρότερος από τον ήλιο και επισκιάζω όλους τους αστερισμούς μαζί, και με την υπερβατικότητά Μου γεμίζω τα πάντα με τη λαμπρότητά Μου χωρίς να περιορίζομαι από τα όριά τους. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο απλώνω το Φως Μου στην ψυχή σας και όλα μέσα σας τα κυβερνώ με καλοσύνη, για να καθρεφτίζετε κι εσείς την Καλοσύνη Μου και να προκόβετε στο καλό. (απόσπασμα)».

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα εδώ

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…