Έκλεψαν 22 ποδήλατα σε Κόρινθο και Λουτράκι!

Ένας 18χρονος Αλβανός και δύο Έλληνες (18χρονος και ανήλικος), κάτοικοι Κορίνθου, έκλεψαν 22 ποδήλατα σε Κόρινθο και Λουτράκι! Συνελήφθησαν και οι τρεις την Τετάρτη ενώ κατηγορείται ακόμα ένας 18χρονος…

Από την αστυνομία αναφέρεται: «Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, είκοσι περιπτώσεις κλοπών, στην Κόρινθο και το Λουτράκι.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν την Τετάρτη το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο άτομα, 18χρονος και ανήλικος και ένας 18χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ κατηγορείται ακόμη ένας 18χρονος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 14.7.2020 έως και την 16.2.2021, στην Κόρινθο και το Λουτράκι Κορινθίας, είχαν διαπράξει συνολικά είκοσι περιπτώσεις κλοπών, όπου αφαίρεσαν συνολικά 22 ποδήλατα, εκ των οποίων τα τέσσερα ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Οι ανωτέρω θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων».