…Έτσι φέρνουν την ανάπτυξη στον Ισθμό; -Η νέα ανακοίνωση από την περιφέρεια!

Με την λειτουργία περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης (info kiosk) στον Ισθμό, με την κατασκευή τουαλετών, αλλά και διαγραμμίσεις στους δρόμους στην εν λόγω περιοχή, …περιμένει ο περιφερειάρχης Π. Νίκας να έρθει η τουριστική ανάπτυξη; Με αυτά θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών- τουριστών;

Γιατί τα σοβαρά έργα ανάπτυξης στον Ισθμό δεν βλέπουμε να γίνονται!

Με μικροέργα- μικροπαρεμβάσεις κε Νίκα δεν αναπτύσσεται τουριστικά μία περιοχή! Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για τον Ισθμό!

Διαβάστε τώρα την τελευταία ανακοίνωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου:

“Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και “Μοριάς” Α.Ε. ΑΟΤΑ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί η οργάνωση και λειτουργία περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης (info kiosk) στον εν λόγω δήμο, στην περιοχή του Ισθμού ειδικότερα.

Μέσω της εν λόγω προγραμματικής, η Περιφέρεια αναλαμβάνει το σύνολο σχεδόν της δαπάνης λειτουργίας του εν λόγω περιπτέρου.

Επισημαίνεται ότι ανάλογα Γραφεία Πληροφόρησης ήδη λειτουργούν -ή πρόκειται άμεσα να λειτουργήσουν- στο Ναύπλιο, στη Σπάρτη, στον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας και στο Λεωνίδιο.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι πέραν της πληροφόρησης προς τους επισκέπτες -για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και για το σύνολο της χώρας μας, γενικότερα- τα εν λόγω Γραφεία αναλαμβάνουν να καταγράφουν προβλήματα, παράπονα, παρατηρήσεις και επισημάνσεις, τα οποία προωθούνται στις αρμόδιες υπηρεσίες προς επεξεργασία και εξεύρεση λύσεων”

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΙΣΘΜΟΣ: …Ελπίζοντας “στο κόψιμο” των οδηγών …έρχεται η ανάπτυξη!!! -Η ανάρτηση του Γκιολή… και η φωτογραφία!

Κ.Ν