Ήρθε ο υπουργός στην Κορινθία και μίλησε σε άδειες καρέκλες!!!

Ήρθε ο υπουργός στην Κορινθία και μίλησε σε άδειες καρέκλες! …Τι ήταν αυτό που έπαθε ο Μάκης Βορίδης!

Διαβάστε όμως παρακάτω τι αναφέρθηκε και για την “Ένωση” στο Κιάτο!

“Σε άδειες καρέκλες μίλησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, πριν λίγες ημέρες στο Κιάτο. Όπως είδαμε σε όλα τα ρεπορτάζ και στο πλούσιο (πλην μίζερο) φωτογραφικό υλικό που τα συνόδευε, ο αγροτικός κόσμος, σύσσωμος, γύρισε με νόημα την πλάτη του στον υπουργό και στη φιέστα που οργανώθηκε για την υποδοχή του.

Μεσούσης της καλλιεργητικής χρονιάς, ας μας πει ο κ. υπουργός ποιους στήριξε;

Τους κτηνοτρόφους, τους καλλιεργητές πατάτας, σπαραγγιών, ελιάς και ελαιόλαδου ή μήπως τον οινοποιητικό κλάδο;

Και εάν κάποτε αποφασίσει η κυβέρνηση και ο κ. υπουργός να στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα και κάποιον από αυτούς ή όσους άλλους πληγούν, ελπίζουμε να το κάνει χωρίς τις ασφυκτικές προϋποθέσεις που τέθηκαν στους αλιείς, ώστε πολλοί να μείνουν εκτός και να δαπανηθούν όσο γίνεται λιγότερα χρήματα.

Προφανώς για να περισσέψουν χρήματα για τη λίστα Πέτσα…

Στην ομιλία του μάλιστα μπροστά στο λιγοστό κοινό του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ. που επιστρατεύτηκε για την συγκέντρωση στο Κιάτο, ο κ. υπουργός αναφέρθηκε στην “ΕΝΩΣΗ” ως συνεταιριστική δομή!  Πιθανώς, γιατί μετά το ξεπούλημα των συνεταιρισμών σε ιδιωτικά κεφάλαια, ο κ. Βορίδης και η Ν.Δ. ίσως σκέφτονται να μετατρέψουν τις Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες (ΙΚΕ) – που είναι η «Ένωση» Κιάτου – σε κατ’ ευφημισμό συνεταιρισμούς!

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγροτικό κόσμο θα είχε εάν, στο περιθώριο της συγκεκριμένης ομιλίας του, μας ενημέρωνε ο κ. υπουργός για το ποια ήταν η κατάληξη της τροπολογίας που αναφερόταν στην ΑΕΣ Κιάτου, παρά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

31 Μαρτίου 2020 δεν ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να εφαρμοστεί ο νόμος;

Μα τι λέμε κι εμείς, ο νόμος άλλαξε με ρύθμιση Βορίδη!

Μάλλον έτσι γίνεται στα «επιτελικά» (δες: ρουσφετολογικά) κράτη: Εάν δεν συμφωνεί ο νόμος μαζί μας, τόσο χειρότερα για το νόμο. Τον αλλάζουμε”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας.