ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Στην ομιλία του βρέθηκαν απλοί πολιτευτές και πολιτικοί …εν αποστρατεία!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Κουτσούλης ήρθε να μιλήσει στους Αγ. Θεοδώρους και στην ομιλία του βρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ …που απλά σήμερα ΔΕΝ έχουν κάποια σημαντική θέση! Όπως και να γίνει για έναν υποψήφιο άλλη εικόνα φαίνεται προς τα έξω όταν στην ομιλία του είναι πολιτικά στελέχη κατέχοντας κάποια σημαντική θέση και άλλο απλοί πολιτευτές ή πολιτικοί …εν αποστρατεία!

Από το συνδυασμό του Δ. Κουτσούλη αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Ομιλία στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Κουτσούλης. Στο πλαίσιο της ομιλίας, παραβρέθηκαν, η πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Ν. Κορινθίας, Κατερίνα Ταγαρά, ο πρώην βουλευτής και πρώην νομάρχης Κορινθίας Αγγ. Μανωλάκης, ο πολιτευτής και πρώην δήμαρχος Νεμέας κ. Ευαγγ. Ανδριανάκος, καθώς και ο πολιτευτής κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Ο Δημήτρης Κουτσούλης ξεκίνησε την ομιλία του, αναφερόμενους στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες της Θεσσαλίας, και σημείωσε την ανάγκη θωράκισης των περιοχών εκ μέρους των δήμων και των περιφερειών. Αναφερόμενος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σημείωσε τη δυσαρέσκεια που υπάρχει αναφορικά με την μέχρι τώρα διοίκηση και την απουσία έργων ουσίας και πνοής. Σημείωσε ότι δεν υπάρχει «ούτε ένα έργο πνοής» ενώ κάλεσε τον κόσμο να «αγωνιστεί από τη βάση»

Στη συνέχεια της ομιλίας του σχολίασε το γεγονός ότι στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, υπάρχει παράταξη στην Πελοπόννησο, η οποία δηλώνει ανεξάρτητη, χωρίς ουσιαστικά να είναι. «Έχουμε μία παράταξη η οποία δηλώνει ανεξάρτητη. Αυτή η παράταξη, έχει στα ψηφοδέλτιά της, ανθρώπους με συγκεκριμένη πολιτική διαδρομή μέσα από κόμματα και θέσεις. Δεν μπορεί λοιπόν να δηλώνει ανεξάρτητη. Έχουν πολιτική διαδρομή και πολιτική αφετηρία. Είμαστε η λύση για την Πελοπόννησο, με λόγο και επιχειρήματα. Είμαστε εδώ για να σταματήσουμε την κατρακύλα και να δώσουμε το ουσιαστικό νόημα στην αρχή. Η Περιφέρεια δεν είναι μόνο για να διοργανώνει γιορτές. Είναι για να κάνει έργα. Οι Περιφέρειες, είναι μικρές κυβερνήσεις. Πρέπει το κοινό να ενημερωθεί για το ρόλο τους.»

Κλείνοντας, δεσμεύτηκε για αυτόνομη συνέχεια χωρίς καμία συνεργασία με ανθρώπους που «πλήγωσαν» την παράταξη, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους στην Π.Ε. Κορινθίας.

Π.Ε Κορινθίας

ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΟΥΡΑΚΗΑΡΤΕΜΗΣΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΘΟΥΛΑ

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΜΑΝΤΑΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΠΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΣΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΤΑΓΑΡΑ ΕΛΕΝΗ…»